Visszér – sok férfi problémája

Van egy olyan meggyőződés, hogy a visszér inkább női jellegű betegség. De sok férfi meg fog érteni engem – nekünk sem kevesebbet kell szenvednünk ettől a krónikus betegségtől!

Munkám miatt sok időt töltök a volánnál. Adjuk ehhez hozzá a mozgásszegény életmódot, napi egy doboz cigarettát, nehéz terhek folyamatos cipelését. Ennek eredménye – a lábaim duzzadtak, fájnak, nem hagynak nyugadtan élni.

Mint a férfiak többsége, bátran állíthatom, hogy az olyan  apróságok, mint az elfáradt lábak – nem adnak okot a betegségek tüneteinek és kezelésük módjainak keresésére az Interneten. Reggel felkelve mintha minden rendben lenne, és elfeledkezel a problémáról. De, ez a gondatlan hozáállásom az első jelekhez,  és figyelmen kívül hagyva feleségem kérést, hogy keressek fel egy phlebologust, a visszér előrehaladott formájának oka lett.

39795047-gennadiy-malahov-varikozSoha nem gondoltam volna, hogy a szűk cipő és a többórás vezetés, azután pedig  a számítógép előtt ülés ilyen következményekkel járhat. Mindig úgy tűnik, hogy fiatal és egészséges vagy, a panaszok pedig a rossz közérzetre – a nyafogósak előjoga vagy az öregeké. Mekkorát tévedtem. Ha ismerősek a visszér tünetei, meg fogtok engem érteni. Ólomszerű nehézség a nap végén, plusz fájdalom (állandó!) – ez borzasztó.

Hosszas procedúrákra nincs időm. Magatok is megértitek, hogy a munka elveszi időm többségét, amikor pedig sikerül összehozni egy szabad estét, azt a családoddal vagy a barátaiddal akarod tölteni, nem pedig a procedúrákon a klinikán feküdve.

De nagy szerencsém volt – megtaláltam a módot arra, hogy megfeledkezzek erről a prblémáról a lábaimmal mindörökre. El akarom mesélni, hogyan lehet gyorsan és fájdalom nélkül  kigyógyulni ebből az alattomos betegségből!

Kiderült, hogy a visszér kezelése nagyon egyszerű!

Feleségem – egy csodálatos nő. Sok mindent átéltünk együtt. Néha viccelődünk, hogy könyvet lehetne rólunk írni. Ismer, mint a rossz pénzt, ezért nem is ajánlotta nekem a gyógyszereket és a terápiás kurzusokat a helyi orvosnál.  Egy krém – ez egy tökéletes megoldás. Felvitele és bemasszírozása nem igényel sok időt, viszont hatása szinte azonnal érezhető.  Úgy hívják VenumPro.

Egyedül rendelte meg, elhozta a küldeményt, elolvasta az útmutatót. Egyszóval, az én dolgom csak az volt, hogy bedörzsöljem a lábaimat. Eltelt, vagy úgy három nap, amikor megéreztem a különbséget a használat előtt és után.  A nehézségérzet lábaimban kezdett teljesen eltűnni. És ez úgy, hogy továbbra is folytattam megszokott életmódomat –  fél napig ültem a kormánynál és nehéz dolgokat emelgettem. Mit mondjak, akarjátok elhisztek, akarjátok nem, de ez egy valamiféle varázs krém! Ez a visszér kezelés kb egy hónapomba került.

1112222Nemrég ünnepeltünk évfordulónkat feleségemmel. Elmentünk egy étterembe és táncoltunk, mint fiatal korunkban! Ha olvassátok ezt, akkor elmondom – néha a nők okosat mondanak! Nagyon örülök, hogy megbíztam feleségemben és hallgattam a tanácsára. A krém valóban működik, még az eres hálók is eltűntek, nem beszélve már a nehézségről és a duzzadásokról. Fiatalnak és életerősnek éreztem magam. Szeretnék többet dolgozni, többet keresni. Szerencsére, mostmár megvan ehhez az egészségem, és az erőm. Hiszen az állandó fájdalmakkal a lábakban, ahogy azt mondani szokták, nem mégy messzire.  A krónikus visszér betegség most már a múlté.

Kedves férfiak, ne halogassátok az egészségügyi problémákat. Minél hamarabb megkezditek a kezelést, annál kisebb az esélye, hogy megtapasztaljátok ennek a „hálátlan” és végtelen betegségnek valamennyi nehézségét!

Egy egyszerű módszer, hogy elfelejtse a visszeret

Ha túlsúlya van  (napjainkban pedig szinte mindenki ettől szenved), sokat ül a nap folyamán, alkoholt fogyaszt és dohányzik, akkor nagyon nagy az esélye annak, hogy megtudja mi az a visszér kezelés!

Én magam találkoztam ezzel a betegséggel. És higgyék el, a krém – a legegyszerűbb és leggyorsabb mód a hasonló problémákra. Ne hadja előrehaladni a betegséget abba a stádiumba, amikor már orvosi beavatkozára lesz szükség.

Minden férfi – családjának védelmezője. És, ha ennek a védelmezőnek zúgnak a lábai, és ha egy zsák burgonya felemelése túl nagy erőfeszítésnek tűnik – értsünk egyet, rosszul állnak a dolgok. Ahhoz, hogy megbízható támasznak érezzük magunkat  a család számára, és ahogy mondani szokás, igazi kőszikla legyünk, gondolni kell az egészségünkre. Nem akkor, amikor a betegség már eljött, hanem előre, az előrehaladásáig.

Ha még sem sikerül megelőzni a visszeret, akkor próbálják ki ezt a krémet. Biztos vagyok benne, hogy hasznukra válik. Tiszta szívből osztom meg ezt a tanácsot, hiszen tudom, hogy milyen nehéz napjainkban igazán hatásos szert találni, nem pedig egy soros hamisítványt vagy marketing fogást.

Köszönöm a rám szánt figyelmet! Remélem, hogy ez a krém segít majd Önöknek jobb irányba változtatni életüket, egészségesség válni és elfeledkezni a visszérről örökre!
★ Rendeld meg innen a legjobb áron ★

5 thoughts on “Visszér – sok férfi problémája”

  1. Feleségem vette ezt a krémet és végeredményként lábaim átváltoztak! Fülig ér a szám))) Ajánlom!

  2. Semmilyen pakolás nem hasonlítható össze ezzel a krémmel! Használata egyszerű, semleges illata van, a flakon elég hosszú időre elég.

  3. Megrendeltük egyszerre három flakont nagyapám és nagymamám számára. Még ma is hálásak érte!

  4. Gyorsan kézbesítették, az útmutató érthető, de a legkellemesebb – a hatása! Ha őszintén, nem számítottam ilyen látható eredményre! Valóban eltűntek még az eres hálók is. A duzzadásról pedig már hallgatok! Működik ez a szer!

  5. Köszönet és hála a szerzőnek a végre valahára jó tanácsért. Mennyire belefáradtam már ebbe a visszérbe. Hosszú 10 éven át sznvedtem. Hol jobb volt, hol megint előről kezdődött. Nem hagyott élni. Most mintha csak 5 évvel megfiatalodtam volna!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük