Testünk becsapása – egészségesebbé és boldogabbá válunk

1. Kéz zsibbadás. Ebben az esetben kezdje el forgatni a fejét oldalról oldalra. A vér áramlása visszatér a kezekbe maximálisan gyorsan az elkövetkezendő néhány percben.

ccdafdaabacebdad2.Viszkető torok. Gyakori probléma, amely az emberek egy bizonyos részének még tetszik is. Ettől a problémától a fül idegei stimulációjának útján lehet megszabadulni, egysezrűbben mondva, egysezrűen vakarja meg a fülét.

3. Tanács a férfiaknak. Abban az esetben, ha nagyon wc-re kell mennie, gondoljon a szexre. A jelen gondolat elnyomja fő kívánságát, mivel ez a két folyamat egyszerűen nem egyeztethető össze egymással, elvileg.

4. Ínjekciótól való félelem. Az ínjekció előtt és beadása során, kicsit köhögjön. Ez arra fogja késztetni a szervezetét, hogy jelentősen kevesebbet gondoljon az ínjekciótól való fájdalomra és a köhögésre összpontosítson.

fcbbd5. Orrdugulás. Támassza nyelvét az ég felé és nyomja meg ujjával a szemöldökei között területet.  20 másodperc múlva  az orrdugulás elkezd elmúlni.

6. Éjszakai gyomorégés. Igyekezzen a bal oldalán elaludni. Ilyen pózban a gyomor lentebbre kerül és a sav áramlása jelentősen kisebb valószínűséggel fog előfordulni.

7. Fogfájás. Ki gondolná, hogy maximálisan csökkenteni a fogfájdalmat a következő módszer segít.  Dörzsöljön el egy jégkockát a nagy és mutató ujja között. Azonnal észre fogja venni az eredmény.

8. A beszélgetőtárs jobb megértése. Forduljon felé a jobb fülével, mivel ez képes jól fogadni a gyors vagy nem teljes beszédet. A halk dallamot vagy hangot épp ellenkezőleg lehet jobban meghallani, a hangforráshoz a bal füllel fordulva.

 

 

9. Szédülés az alkoholtól. Ebben az esetben érdemes kézzel rátámaszkodni valami szilárd támasztékra. A részegedés állapotában az agy  „úszó” érzésbe kerül, mivel az ezért a folyamatért felelős mechanizmus olyan sűrűséggel rendelkezik, mint az, amelyik  a vérben van. Egy szilárd tárgyra való támaszkodás megzavarja és visszaállítja az egyensúlyt.

dceaacbec10. Szúró fájdalmak oldalt aktív fizikai megterhelés után. Végezzen belélegzést minden alkalommal, amikor a bal lábára lép. Ez lehetővé teszi, hogy nyomást gyakoroljon a májra, amely jobb oldalt helyezkedik el, nem pedig a diafragmára, amely bal oldalon található és a szúró fájdalmak kialakulásának okát képezi.

11. Vérfolyás az orrbólAz esetek többségében, a vér az orr septumának elülső részéből folyik. Fogjon egy darab vattát és helyezze a felső ínyére a kis kantár mögött. Ebben az esetben elzárja a kellő területet és megállítja a vérfolyást.

12. Erős szívverés. Le lehet állítani a be- és kilélegzés meghatározott rendszerének segítségével.  Ebben az esetben elég mindössze rágondolni a nagy ujjra.

13. Ujj megégetése. Nyomja hozzá a megégett ujjához egy másik ujjának a párnácskáját.  Jég természetesen hamarabb levesz a fájdalmat, de a mi módszerünk alkalmazásával Ön biztosan elkerüli a vízhólyagok megjelenését és más nem kívánt következmények kialakulását.

cool painted face tomboy14. Hogy merüljünk le a medence aljára? Ilyen felelősségteljes lépés előtt, végezzen egy sorozatot a rövid és gyors lélegzésekből. A jelen cselekmény lehetővé tesz, hogy az agya azt gondolja, hogy Önnek több oxigénje van, mint amennyit egy nagy levegővétel alatt kap. Összességében ez növeli a víz alatti lélegzés idejét  10-15 másodperccel.

15. Megtanulni valamit kívülről. Egy bizonyos időt fordítva egy szöveg megtanulására, ismételje meg közvetlenül alvás előtt. Az információ rendezése, általában, alvás közben történik, ebből kiindulva, biztos lehet benne, hogy a jelen információ elrakódik a hosszú távú emlékezetben.

Ki van dolgozva a helyes táplálkozás képlete.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük