Tedd el ezeket a tárgyakat minél messzebbre, ha meg akarsz hívni egy lányt magadhoz

Először is távolítsd el a többi lányt a területedről! De, ha komolyan, a bevetetlen ágyon,  rendetlen fürdőszobán és a mosatlan edényen kívül egy agglegény lakásában számos olyan dolog van, amelyet érdemes jól álcázni és minél messzebbre tenni, ha úgy döntöttél, hogy egy új lányt hívsz meg magadhoz.  

Összeállítottuk a nők szerint azon legvisszataszítóbb dolgok listáját, amelyek nem csak hogy kétségbe vonják jó hírnevedet, hanem arra késztetik a hölgyet, hogy a lehető leghamarabb elhagyja a lakásodat.

Gyógyszerek

Az asztalon szétszórt gyógyszerek a nagyszülők stílusában nem a legjobb gondolatokat fogják kiváltani belőle, már nem is szólva a romantikus hangulatról. Ezért, ha az érkezéséig alig van idő, először is rakd el a gyógyszereket olyan helyre, ahol nem fér hozzájuk. Ezeknek a gyógyszereknek  a választéka, példaként – nyugtató hatású készítmények, herpesz elleni kenőcsök, hasmenés elleni tabletták – nem a legjobb fényben fog megvilágítani téged előtte.

Könyvtár a wc-ben

Lehetséges, hogy nem látsz semmi rosszat abban, hogy egy teljes újság és könyvgyűjtemény van a wc-ben, azonban, a nők számára ez egy taszító tényező. Nem értik, hogy lehet elragadtatva irodalmat olvasni a wc „illatok” környezetében. Hidd el, hogy a világmindenség ragyogó elméinek tudományos munkája sem fog eleganciát kölcsönözni neked, ezért inkább találj helyet a ponyvaregényeidnek a könyvespolcon, hiszen jobb, ha nem tud róla, hogy azokhoz tartozol, akik szeretnek a wc-ben olvasni.  

Más nők nyomai

A nők, olyanok mint a macskák – territoriális lények.  Nagyon szeretnek nyomot hagyni a saját területükün mondjuk egy rúzsfolt formájában, vagy otthagyva a fogkeféjüket a fürdőszobában, egy kisebb ékszerüket a hálószoba asztalkáján. Még, ha azt is állítod, hogy ezek a nővéred dolgai (vagy mondjuk az unokahugodé), egy nő egyértelmű következtetést fog levonni –  riválisa van, tehát, nem vagy őszinte vele.

Arcképcsarnok és rengeteg tükör

A rengeteg tükrök és portréfotók nagyban elronthatják a rólad alkotott véleményét. Az ilyen tárgyak  nagy mennyiségben  a benned rejlő nárcizmus gondolatát fogják kiváltani belőle annak minden következményével. Jobb mindezt minél messzebbre elrejteni  hiszen a nőknek fontos tudni, hogy egy férfi képes szeretni és gyöngédséget nyújtani, nem csak elnyelni azt, vigasztalgatva magadat, szeretettet.   

Kiszáradt cserepes növények

Lehetséges, hogy valamikor kaptál ajándékba egy kaktuszt vagy egy muskátlit, és a növényt az ablakpárkányra tetted, s egy idő múlva egyszerűen megfeledkeztél róla. Természetesen, szerinted ebben nincs semmi rossz, és nem is férfi dolog virágokat nevelni. Azonban a nőkre a „halott” virágok látványa nyomasztó hatással van. Sőt, egyes nők úgy tartják, hogy ha egyszer a férfi nem képes gondoskodni egy növényről, akkor hideg és figyelmetlen lesz a kapcsolatban.

Poros és elhagyott súlyok, súlyzók és edzőgépek

Azok a sporteszközök, melyek ott porosodnak a sarokban, vagy melyeket más háztartási célokra használsz, szintén jobb elrejteni, emeddig nálad lesz vendégségben. Ezek a tárgyak egyenes bizonyítékként szolgálnak számára arra, hogy lusta és gyenge jellemű vagy.

Erős italok

A szeszes italok kollekcióját jobb elrejteni a kiváncsiskodó szemek elől. Ha a hölgy tapasztalt borász, akkor értékelni fogja az 1999-es évjáratú Shardone borodat, ellenkező esetben viszont úgy fogja találni, hogy hajlamos vagy az italozásra, vagy a mi még rosszabb – kenőpénzeket fogadsz el drága italok formájában.

Játékszerek a szex-shopból

A rejtett veszély nem magukban a felnőtt játékokban rejlik, hanem abban, hogy nem fogod tudni bebizonyítani, hogy az érkezése előtt nem sokkal vetted ki a dobozból az intim játékszereket. Doboz nélkül a termék használtnak minősül, azaz úgy fogja gondolni, hogy más valakivel próbáltad ki.

A szex-shopból származó játékok még egy veszély abban rejlik, hogy hogyan viszonyul ezekhez. Egyes lányok szinte mániákusnak fognak téged tartani. Természetesen, amikor kapcsolatotok megbízhatóbbá és komolyabbá válik, akkor készen fog állni a szexuális kísérletekre, de addig is ezeknek a játékoknak  a kamrában  a helyük.

Átlagos játékok

A  «legveszélyesebb» játékok –  a plüssjátékok. Természetesen, ráírhatsz minden nővéredre vagy arra, hogy vendégségbe érkeztek hozzád rokonaid gyermekikkel, akikről nem szóltál neki, azonban a női logika olyan, hogy azt fogja feltételezni, hogy feleséged és gyermekeid vannak, akiket el akartál titkolni. Az ilyen tényállás – övön aluli ütés becsületes úriember hírneved számára. порядочного джентльмена.

Borzasztó szagú ruhák

Létre lehet hozni a rend illuzióját, bedobálva a koszos zoknikat és ágyneműt a szekrénybe, letakarva a mosatlan edényt egy konyhatörlővel, viszont a szagokat nem lehet álcázni. Sok nő türelemmel, sőt megértéssel áll hozzá a nem jelentős rendetlenséghez egy agglegény lakásában, azonban, a kellemetlen szag eltaszítóan hat, ezért találni fog egy ürügyet, hogy minél hamarabb el tudjon futni a lakásodból.

Ha meghívsz magadhoz egy hölgyet, emlékezz, hogy a női logika eltér a férfi logikától. Ezért, ha jó benyomást akarsz kelteni, igyekezz elrakni mindent, ami árnyékot boríthat kétségire. Hidd el, ha álmaid nője siet hozzád vendégségbe, az erőfeszítések nem lesznek hiábavalóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük