Stílusos férfi: hogyan legyünk divatosak?

A modern férfiak gyakran nem maradnak le a nőktől, követve a változásokat a divatvilágban, odafigyelve a külsejükre és ápolva magukat. De a nőktől eltérően, a férfiak úgy választanak maguknak ruhákat és kiegsézítőket, hogy azok hasznosak is legyenek. A stílusos  – nem csak egy szépen felöltözött férfi, ez egy teljes filozófia, amelyet elég könnyen meg lehet érteni.

A férfiak számára számos követelmény létezik – mit, mivel és hogyan kell viselni:  hogyan kell feltűrni az ingujjat, hogyan kell viselni a nadrágtartót,  lehet-e zoknit viselni nyáron, szükség van- e sálra. Ezek és az ehhez hasonló szabályok valóban stílusossá teszik az úriembert. Egyszerűen végrehajtva ezeket az előírásokat, amelyeket meg lehet találni a divatos folyólapok oldalain és az internet-bloggokban, egy férfi mindig aktuálisan fog kinézni.

Sok férfi 30 után krémeket és más testápolási szereket használ. Időnként a nőknél jobban értenek ahhoz, hogy mi az ami éppen divatos, és mi nem. A bevásárló központokban szomorúan üldögélő, vagy a bolt előtt idegesen álló férfiak ideje már lejárt. Napjainkban a férfiak nem brutális macsók, hanem hű kísérői a nőknek a vásárlás során, sőt néha még a szépségprocedúrákon is.

A stílus szabályai egy igazi férfi számára

Hogyan váljunk stílusos férfivá? Íme néhány szabály, amelyeknek köszönhetően a barátai csodálni fogják az ízlését, a nők pedig el lesznek ragadtatva!

Sál

stilusos ferfi hogyan legyunk divatosak

Az év hideg időszakában sok férfi visel sálat és meg kell tanulni helyesen bekötni. A legjobb döntés néhány rétegben körbetekerni a nyakon, hogy ez az összetett konstrukció egy meghatározott „pillért” képezzen.

Farmernadrág és nyakkendő

stilusos ferfi hogyan legyunk divatosak

Érdemes végre pontot tenni erre – szabad-e viselni nyakkendőt a farmernadrághoz és hogyan kell ezt helyesen csinálni. Fontos emlékezni arra, hogy a régi és kopott farmernadrág egy új selyem nyakkendővel – moveton. Azonban egy nem túl széles kötött nyakkendő egy egyszínű egyenes kék farmernadrággal – egy dicséretet és tapsot érdemlő választás.

Szvetter

stilusos ferfi hogyan legyunk divatosak

A szekrényben minden képpen lennie kell egy stílusos kötött férfi szvetternek. A tél és a korai tavasz – az az időszak, amikor nem lehet meglenni nélküle.

Nadrág

stilusos ferfi hogyan legyunk divatosak

Őrizze helyesen a nadrágot! Hogy mindig szépen legyen felöltözve, ne nézzen ki rendezetlennek és gondatlannak, főként, ha nincs ideje vasalni, a nadrágot érdemes a szekrényben tartani, a fogason, áteresztve a vízszintes rúdon, éllel az élhez.

Ing és póló

stilusos ferfi hogyan legyunk divatosak e

Az ing és az alatta lévő póló kockázatos kombinálása nem lesz ilyen, ha a póló külön elem lesz, amely meghatározott stílusos megterhelést vesz magára.

Óra

stilusos ferfi hogyan legyunk divatosak

Az órát is helyesen kell kiválasztani. Az órának férfiasnak kell lennie, amely megtestesíti az erőt, egyes esetekben pedig – luxust.

Stílusosnak lennia te választásod

Stílusos férfinak lenni valóban nem nehéz dolog, a fő szabály: nem szabad félni a kísérletezésektől, lépést kell tartani az idővel és legalább néha érdeklődni a divatos tendenciák iránt. Hiszen minden egyes úriember pontosan tudja, hogyan jobb bemutatni a férfiasságát – mindenkinek megvan a saját hozzáállása. Ebben rejlik  a stílusos döntések szokszínűságe és gyönyörűsége.

Az Ön számára melyik a legfontosabb mutató egy stílusos férfiban?  

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük