Pénisznövelés azoknak, akiknek nagy ambícióik vannak

Amikor először megláttam, azonnal eldöntöttem – «az enyém lesz». Igen, enyhén szólva, nehéz feladat állt előttem, de minden férfi találkozik az életében egy nővel, aki egyedivé válik a számára. Arra az időre elég jó tapasztalattal rendelkeztem a hölgyekkel való társalgás terén. Nagyon jól tudtam, hogyan lehet levenni a lábáról egy ismeretlen hölgyet és gyorsan hazaindulni vele. De itt nem az volt a célom, hogy egyszerűen ágyba bújjak vele. Többet akartam, azt, hogy megőrüljön értem.

Közös ismerősökön keresztül sokat megtudtam az életéről – hol dolgozik, mit csinál a hétvégeken, milyen hobbijai vannak. Elmesélték nekem, hogy táncolni jár. Egy este rendbe raktam magam, vettem egy szép nagy csokor virágot és elindultam oda, hogy találkozzak vele és hazakísérjem.  Hiszen tudják, hogy menyire szeretik a nők ezeket a romantikus tetteket, ezért úgy döntöttem, hogy tökéletes férfi leszek a szemében))

Képzeljék csak el – ott állok az autónál, szépen kiöltözve, rózsákkal a kezemben. Bárki le lett volna nyűgözve!  Már el is képzeltem magamnak – belémszeret, együtt töltjük az éjszakát…

És mekkora volt a meglepődésem, amikor kilépett valamilyen kétméteres óriással, kedvesen mosolyogva neki! Azt mondja: «Ismerkedjetek meg, ez a táncpartnerem». Hát én ezt a srácot… Abban a pillanatban, biztos teljes vesztesnek néztem ki. Egyszóval, elment az óriás, mi pedig elmentünk egy kávézóba, megittunk egy kávét, és hazavittem. Megköszönte a viragot és elment.  Na, szuper!

Pár nap múlva megtudtam, hogy fellépésük lesz, valamilyen koncert szerűség. Meghívott, hogy nézzem meg. Beismerem, kellemetlen volt tudatosítani magamban, hogy áhított hölgyemet valamilyen más férfi fogja magához szorítani, sőt még emelgetni is. Én pedig csak figyelni fogom. De nem volt választásom, elmentem.

Tangót táncoltak, a srácon feszes nadrág volt. És vaknak kellett lenni, hogy ne vegye valaki észre a “büszkeségét” a nadrágjában. «Mi az, zoknikat dugdosott  oda?» – gondoltam én. Na igen, az én átlag magasságommal, és őszinte leszek, nem nagy méretemmel nehéz volt versenybe szállnom egy ilyen versenytárssal.

Hazaérve, le voltam törve. De ez a nő minden képpen az enyém kell, hogy legyen! Akkor gondolkoztam el azon, hogyan nagyobbítsam meg a nemi szervemet, hogy a kellő pillanatban ne valljak szégyent.

És megtaláltam a választ a kérdésemre. Kicsit előre futva, azt mondom, hogy a csábítási tervem sikeres volt. De menjünk csak szépen sorjában!))

Lehetséges – gyorsan megnöveszteni a nemi szervet és istenné válni az ágyban!

Áttanulmányozva sok fórumot és weboldalt, egyetlen következtetésre jutottam – sűrgősen szükségem van egy jó  pénisz krémre. Hogy lehúzva a nadrágot – kész, azonnal örökre az enyém legyen!

Ez egyszerűbb, olcsóbb és veszélytelenebb, mint a műtét. Nem akartam kockára tenni az egészségemet és kés alá feküdni. Annál is inkább, hogy hol a garancia arra, hogy nem lesz minden csak rosszabb?Nem akartam, hogy gondjaim adódjanak az erekciómmal. Gondolom, hogy félelmeim a radikálisabb módszereket illetően érthetőek))

Itt pedig minden kényelmes – felkented és előre!))

Sokáig gondolkoztam ,hogy melyik készítményt válasszam, hogy megnagyobbítsam a nemi szervemet, de nem tudtam , hogy mégis melyik mellett döntsek. De a legjobban az IronGel keltett bennem bizalmat. Miért? Először is, Európában gyártják, és a készítmény rendelkezik az EU tanúsítványával. Ez nem valamilyen Kína vagy Oroszország, ahol nincsenek garanciák, hogy a minőség valóban jó lesz.

Másodszor, a természetes összetétel nyerte el a tetszésemet. A ginseng tulajdonságairól mindenki hallott, ebben a szerben pedig  fő összetevőként szerepel. Tehát, a természetes összetétel + minőség – választásom fő kritériumai lettek.

Hogyan változtatta meg az életemet az IronGel pénisz krém

 

Pénisznövelés azoknak, akiknek nagy ambícióik vannakBarátaim, a pénisz növelés – nagyon kényes és összetett kérdés. De annyira sokkolva vagyok az eredményektől, hogy készen állok jobban feltárni ezt a témát. Hiszen sok férfi aggódik napjainkban fizikai paraméterei vagy erekciós problémái miatt.

Az IronGel gyorsan leszállították nekem,  és úgy döntöttem, hogy az elején letesztelem)) felkentem alvás előtt… nem tudtam elaludni az erekció miatt! Péniszen több órát állt állt … egyszóval, működik!

Felszerelkezve egy csomag krémmel, elindultam a következő randira  álmaim nőjével. Azon az estén különösen csodálatos volt– hosszú, piros színű ruha, egy kivágással ,amely kinyitotta a lábait,hosszú haj… Ú, most is emlékszem a kívánságomra))

A vacsora után elmentünk nálam. Kinyitottam egy üveg bort, amelyet előre elkészítettem erre az esetre, és elmentem a fürdő szobába.

Őszintén szólva, nem tudtam megérteni, hogyan növelhető a péniszméret egy pár perc alatt, de a krém megtette a dolgát!

Visszatérve hozzá, észrevettem, hogy szemei már ragyogtak a bortól, a mosolya pedig játékos és kacér volt.

Tovább nem fogom leírni a részleteket, csak azt mondom el, hogy azon az éjszakán túlszárnyaltam saját magamat! Ilyen élvezetben nem volt részem, talán a diákéveim óta. Az érzések sokkal erősebbek. Ez nem semmi!!És mellesleg ő is el volt teljesen ragadtatva!

Megmutattam neki, hogy milyen is az igazi férfi!

És már mindegy volt nekem az óriás a táncórákról. Többé már nem volt számomra versenytárs!

Ha felteszik maguknak a kérdést, hogy tegyem vastagabbá a péniszemet, kereséseik befejeződtek. Ezért a válasz egyértelmű – ez az IronGel!

És még végezetül – ez a nő most a feleségem))) Megosztottam vele a titkomat, és együtt visszük fel a krémet, nálunk ez már előjétákká vált)

Kívánok mindenkinek jó szexet és fantasztikus hölgyeket.  A magabiztossághoz pedig az IronGel kívül semmi sem kell!

One thought on “Pénisznövelés azoknak, akiknek nagy ambícióik vannak”

  1. 49 éves vagyok, az utóbbi hónapokban jelentős problémáim jelentek meg az erekciómmal. Értem, hogy a korról van szó, már nem vagyok fiatal, de még korai megöregedni és abbahagyni az intim életet)) És emellett a feleségem is – nagyon forró, szenvedélyes nő. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a krémet. Őszintén szólva, kételkedtem, de a telefonos hölgy nagyon pontosan elmagyarázott mindent, hogy nincs kockázat, hogy a készítmény természetes. És, ha még nem is biztosítja a pénisz növekedését, kárt akkor sem fog okozni! Megrendeltem, kipróbáltam.. mit mondjak, klassz dolog! A péniszem vastagabb lett, az erekcióm pedig több óráig tartott. Én is, és feleségem is nagyon elégedettek vagyunk. Meg akarok rendelni egyszerre még néhány csomagolást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük