Pénisznövelés – a krémek vizsgálata

Szia, barátom! Ma mesélek neked a legismertebb péniszkrémekről és arról, hogy hogyan is működnek. Ha szeretnél, hogy a barátnőd el legyen ragadtatva, akkor ne légy lusta és olvasd el ezt a cikket. Úgy gondolom, hogy érdekes less számodra, hogyan lehet megnagyobbítani a nemi szervet és mennyei örömöt szerezni a hölgynek.

Péniszkrém – érte és ellene

Először is vizsgáljuk meg azt, hogyan is működik bármilyen szer mechanizmusa a férfi „berendezés” számára, miben is rejlik a munkájának elve.

Nos, általában, az összetételbe olyan anyagok tartoznak, amelyek arra hivatottak, hogy javítsák a vérkeringést, erősítsék a véráramlást. Magad is érted azt, hogy amikor a vér az agyból oda megy, akkor helyetted a péniszed gondolkozik és cselekszik. Ezért ezek a tömegpiaci termékek is arra hivatottak, hogy erősítsék a véráramlást és biztosítsák a péniszed számára a fantasztikus erekciót.

A komponensek a különböző krémekben különböznek, de ezekről egy kicsit később fogunk beszélni.

Bizonyára feltetted magadnak a kérdést  «Hogyan lehet megnagyobbítani a péniszt műtét nélkül?», sőt meggyőződésem, hogy nem nagyon hiszel a reklámtáblák ígéreteinek arról, hogy  « nagyobb lesz, mint a Világmindenség.». Tudod, én sem hinném el.

giphyEgyet biztosan állíthatok – a hosszú és klassz szex egész éjszakára biztosítva van a számodra. Azonban ami a centimétereket illeti – ez már egyéni dolog. Egyes férfiak évekig kenegetik a péniszüket, és semmi sem történik a méretével, mások azonban egy heti használat után egyszer csak észreveszik, hogy a péniszük valóban hosszabb és vastagabb lett!

Hogy benne vagy-e a szerencsések csapatában – én nem tudom megmondani. Azonban elvégezni  a piacon bemutatott pénisznövelő szerek elemzését – könnyedén!

Minden bloggunk olvasói számára.

A pénisznövelő szerek összehasonlítása

Napjainkban a legnépszerűbb szerek: Iron Gel,Titan gel, Power Life XXL, El Macho, Max size. Lehetséges, hogy már magad is kipróbáltad valamelyiket közülük, ezért könnyebb lesz meghoznod a döntést. Nos, akkor lássunk hozzá.

Tulajdonság Iron Gel Titan gel Power Life XXL El Macho Max size
Gyártóь Nagybritannia Oroszország Oroszország Oroszország USA
Űrmérték(ml) 50 50 50 10 10
Aktív komponensek Ginseng kivonat Aminosavak és fehérjék hidroizolátuma Epidemium, dimetikon Magnézium-citrát Trietanolamin
Illat Édeskés Semleges Erős Nincs Semleges
Konszisztencia Könnyű krém Közepes sűrűségű krém Fehér krém nem átlátszó Cseppek orális használatra Víz alapú krém
Pénisz nagyobbodás + +/- +/- +/-
Kiegészítő funkciók Meghosszabbítja az erekciót és a nemi aktust, alkalmas az orális szexhez Stimulálja a tesztoszteront Эerekció csak a felvitel után Megnyugtatja az idegrendszert A nemi aktus közben erősíti a  a vagina érzékenységét
Hozzászólások (a használók kikérdezése alapján 1-től 10 pontig) 9 7 5 4 4,5

A nemi szerv megnagyobbítása – egy igazi férfi döntése

Ha úgy döntöttél, hogy megnagyobbítod a nemi szervedet, állj készen arra, hogy a szex

  • Hosszabb
  • Jobb minőségű
  • Az érzéseket tekintve élénkebb lesz.

giphyKészen állsz, hogy levedd a partneredet a lábáról?

Hogyan lehet vastagabbá tenni a péniszt egy krém segítségével? Vidd naponta egyszer vagy kétszer  (jobb erekció közben csinálni ezt), várj a jelentős változásokra már néhány használat után. A látható eredmények egy hónap után fognak megjelenni.

Megjegyezzük, hogy a szerek hatása egyéni, ezért van olyan sok ellentmondó hozzászólás.

Biztos vagyok benne, hogy nem fogod megbánni a döntésedet.

Kívánok neked álmatlan éjszakákat!

Mi a fő célja nálad annak, hogy beszerezd a péniszkrémet?

Betöltés ... Betöltés ...

 

5 thoughts on “Pénisznövelés – a krémek vizsgálata”

  1. Személyesen én csak az európai gyártónak hiszek, Oroszország és Kína jót ne csinál.

  2. Két hete használok ilyen krémet, és a péniszem valóban nagyobb lett! Nem akarok megállni… Most azon gondolkozom, hogy még rendelek magamnak.

  3. Személyes tapasztalatomból – csak az interneten vásároljanak, kézből a boltokban ne!

  4. A cseppek és a tabletták semmit sem adnak, a krém azonban – épp az, ami kell. Nekem az ilyen szereket még az urológus is tanácsolta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük