Női testbeszéd, vagy Hogyan értsd meg, hogy el akar csábítani?

Ha egy nőnek tetszik egy férfi, akkor minden módon mutatni fogja ezt, úgy hogy maga sem veszi észre. És minden szándékát elárulja a testbeszéd. Ahhoz, hogy megértsd, hogyan viszonyul hozzád egy nő, meg kell figyelni a mozdulatait..

A férfiaktól eltérően, akik gyakran demonstrálják érdeklődésüket nem több mint 10-15 jellel, a nőknek körülbelül 50 különböző mozdulata van,  amelyeket a flört közben használnak az ellenkező nem képviselőivel. Ezeknek a testmozdulatoknak csak egy kis részéről fogunk beszélni , azonban ezek szembetűnően fogják tanúsítani, hogy a vadászat megkezdődött irántad.

Játszik a hajával

Az első, amit egy nő tesz, hogy felhívja magára egy férfi figyelmét – elkezd szépítkezni. Csábítás közben egy nő lassan és érzékien igazgatja a frizuráját, lehetőséget adva a férfinak, hogy jól megnézhesse a kezeit és a haját.  Ha észrevetted, hogyan játszik egy nő a hajával,  kiengedi lófarokba fogott fürtjeit, átdobja őket egyik válláról a másikra – ez valódi jele annak, hogy próbálja felhívni a figyelmedet, kiváltani a kívánságot belőled, hogy meg akard érinteni.

Kinyitja a nyakát

A nők gyakran hajtják a fejüket hátra, vagy oldalra, ezzel kinyitva nyakukat.  Így igyekeznek kihangsúlyozni testtartásuk szépségét és bőrük finomságát. És még,  közvetve világossá teszik, hogy a nyíltak és nem félnek a férfitól. Hiszen a nyak – egy nagyon finom hely, és ösztöneink azt súgják, hogy védeni kell.

Gyakran, ahhoz, hogy kihangsúlyozza  a finom hajlatot, a nő végigvezeti a kezét  a nyakán. Valójában, ezeknek a nem kellő,  értelmetlen funkcionalitás gesztusoknak gyakran  az a célja, hogy felhívják a figyelmet.

Megmutatja a vállát 

Az egyiket vagy mindkettőt – már nem olyan fontos. A kerekded nő vállak asszociációja a női mellekkel szilárdan be van ágyazva  a hímek tudatába. Észrevetted, hogyan pózol a a híres Monró?  Pontosan így  – megmutatja a vállát és kacéran kukucskál mögüle a nézőkre. Az ilyen tekintet nem csak a férfiakat, de még e nőket is megőriti! És bár ezt a mozdulatot «tekintetnek» neveztük, valójában az egész részt vesz benne. Ez a maga módján egy titkos fegyver.

Gyakran a nők megérintik arcukkal meztelen vállukat, kissé megemelve azt. Ez a gesztus egyrészt kihangsúlyozza a nő sebezhetőségét és védtelenségét, s  arra hivatott, hogy kiváltsa a férfiből a kívánságot, hogy megvédje őt, közte átölelje és magához szorítsa. Másrészt pedig a testi kontaktus kívánságáról tanúskodik, a vágyról a másik ember melegsége iránt. 

Nyalogatja az ajkait

Az ajkak – talán testünk legérzékibb részei, ők kapják a fő figyelmet a a férfi és a nő közötti beszélgetés során. Az ajkak nyalogatása és harapdálása, a félig nyitott száj, amely demonstrálja  nyelvet, a koktél szivogatása szívószálon át – mi nem érthető itt?  

A te irányodba irányítja a testét

Ha megtetszettél egy lánynak, akkor igazi jele ennek az lesz, hogy feléd irányítja a lábait és az egész testét – ha a te irányodba megfordulva  ül,  vagy feléd irányítja a térdeit, magabiztosan folytathatod a beszélgetést a folytatásra számítva.

Flörtöl a cipőjével

A cipő lóbálása a lábujjakon, amely arra készteti a sarkot, hogy néha néha meztelen legyen, azután ismét elrejtőzzön a férfi tekintet elől, szintén a nő hangulatáról és gondolatairól árulkodik. Emellett lassan és  elegánsan  lóbálhatja lábát egyik oldalról a másikra, ami szintén arról tanúskodik, hogy el akar csábítani téged. Ha ezt gyorsan teszi, akkor az arról tanúskodik, hogy irritálod őt.

Ferde pillantásokat vet

A kissé leeresztett szemhéjak alóli tekintet, amely gyakran kísérődik könnyed mosollyal szintén nem kétértelműen tanúsítja a nő érdeklődését és azt, hogy viszonzási jeleket szeretne kapni a férfi részéről. A nő gyakrabban tartják a szemkontaktust mint a férfiak, de igyekeznek ezt rejtve, fokozatosan csinálni.  És fejlettebb perifériás látással rendelkezve pedig, rejtett megfigyelést folytatnak érdekelt objektumuk iránt, nem őrá nézve, hanem csak az ő irányába. De, ha egy nő, kissé lehajtva fejét, bele néz a férfi szemébe, és tekintetében csintalanság szikrái játszanak, akkor ez bizony azt mutatja, hogy érdekli őt ez a férfi.

 Játszik az ékszereivel

Egy olyan eléggé finom gesztus, mint a játszadozás a fülbevalóval vagy a nyaki ékszerekkel többet mondhat bármelyik szónál! Tudod, miért olyan gyakran ekvivalens az ékszerek nyílt demonstrációja a «megtetszettél nekem» kifejezésnek? Azoknak a nőknek a tudat alattija, akik ékszereikkel játszanak, a tapintható élvezet átélésére készteti őket és  komfortérzetet kölcsönöz nekik. Másrészről, a nők tudat alatt felhívják a férfi figyelmét külsejükre,  «szárnyat bontanak» abban  a reményben, hogy kölcsönös szimpátiát váltanak ki.

Mindezek a gesztusok tudatlanul alkalmazódnak a nők által akkor, amikor egy vonzó férfit látnak maguk előtt. Ezek életteli és aktív mimikával kísérlődnek, mivel a női pszichikai sajátossága – a férfiak pszichikájával ellentétben nagy mértékű mozgósága és érzelmisége, amely jól tudat magáról a beszélgetés közben. Észrevettél valami hasonlót? Lágy biztos, hogy érdekled a hölgyet – írd fel a számát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük