Női szexuális fantáziák

Egy tisztességes nő gondolataiban több illetlenség van, mint a legilletlenebb férfiak gondolataiban. Mire gondol a szebbik nem az ágyban? Melyek a legelterjedtebb női fantáziák?

Mint kiderült, a nők nem fantáziálnak kevesebbet a szex témájára, mint a férfiak, de az ő álmaik ritkábban kelnek életre. Most megnézzük a 10 legelterjedtebb női fantáziát.

Dominancia

noi szexualis fantaziak  A felnőtt tapasztalt nők gyakran álmodoznak a hatalomról a férfiak fölött. És a dominancia variálódhat az erős ütésektől az átlagos megkötözésig. Egyeseknek a  a bilincses  jelenet vagy az ágyhoz kötözött férfié is nagyon izgató.

Engedelmeskedés

noi szexualis fantaziakAzt mondják, hogy a nő engedelmeskedni való vágya – belső jellemе. De, amikor  aggódik, vagy szeretne teljesen ellazulni, akkor kellemes szexelni egy olyan férfival, aki mindent eldönt az ágyban.

Éjszakai ismeretlen

noi szexualis fantaziakSok nő álmodozik egy véletlenszerű  férfiről vagy egy jóképű ismeretlenről, aki azonnal a lényegre tör, majd pedig érzéki és vakmerő szexben részesíti, reggel pedig egyszerűen eltűnik, mint a köd.

Irodai szex

noi szexualis fantaziak  Azok a nők, akik sok időt töltenek a munkahelyükön gyakran képzelik el a szexet egyik kollégájukkal vagy a főmökükkel.  És mindennek hirtelen kell történnie, az iroda asztalon egy nyitott irodában és persze előzetes megbeszélés nélkül.

Hosszú előjáték

noi szexualis fantaziakA legártatlanabb fantázia – egy érzéki, több órán át tartó szeretkezés. Erről főként azok a nők szeretnek álmodozni, akik hiányt szenvednek a szexben.

Erőszak

noi szexualis fantaziakA nők közül kevesen igyekeznek megvalósítani ezt a fantáziát, azonban biztonságban és egy jól védett helyiségben sokan gondolnak erre.

Szex a próbafülkében

noi szexualis fantaziak   Összességében véve a nők hajlandóak szerelmeskedni nem megszokott helyeken, és gyakran fantáziálnak erre a témára. Csak nem mindig van elegendő bátorságuk, hogy felajánlják ezt.

Prostituált

noi szexualis fantaziakAz eladó nő szerepét sokan öltik magukra. Egy ilyen helyzetben könnyebb nekik  kifejezni magukat és valóra váltani egyes kívánságaikat, amelyeket egy családanya soha sem fog bevallani.

Egzotikus szerető

noi szexualis fantaziakA nők szeretnék kipróbálni a szexet egy más nemzetiségű vagy faji hozzátartozású férfival, amikor más országokba utaznak. Főként, ha valaha hallottak róla, hogy az olaszok – szenvedélyesek, az afroamerikaiak –  lenyűgözőek.

Mond a bartnődnek, hogy a szex – a legjobb gyógyszer a megfázás ellen és a betegségek ellen, majd pedig ajánld fel neki, hogy váltsátok valóra a fantáziáit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük