MODERN PICKUP

Azoktól az időkből vagyunk, amikor a pickup úgy nézett ki, mint a képesség gyorsan megismerkedni egy lánnyal és elcsábítani. Egy modern férfi elfogadja és nem áll ellent a csábításnak. Hogyan néz ki egy egy modern felnőtt pickup? A szép és hihetetlen lányok várnak rád.

A csábítás mesterségét a divatos szóval úgy nevezik, hogy  «pickup», az angolból. A divat a pickupra változatlan, bár a módszerek, amelyek alkalmazásra kerülnek, az esetek többségében nem működnek. A csábítók használják az érzelmi kötődéseket, a filmesztétikát, a reframingot, a szokásokat és egyéb trükköket. De mind ez butaság. Az ilyen fogások csak a fiatal lányokra működnek,  akik adnának, anélkül is, hogy a csábítók bevetnék ezeket a trükköket és ravaszságokat. Miben tér el egy igazi modern csábító  a fiatal kori maximalizmustól és a nő figyelem hiányának szenvedésétől? A felnőtt pickup sajátosságai,  amelyek valóban működnek.

Modern pickup

1. A lányok az utad részét képezik

modern pickup Igyekezni meglepni és kielégíteni minden női kívánságot csak a jó fiúk tudnak. Ez nem működik. A csábítók igyekeznek játszani az érzelmeken, ami szintén rosszul sül el.  Azok a lányok, akiknek az IQ szintje magasabb, mint egy sördugó, nem lehet őket megvenni az ilyen olcsó trükkökkel.

Egy férfinak nincs értelme szaladgálni egy lány után, abban reménykedve, hogy felkelti a figyelmét és az érdeklődését. A próbálkozások megismerkedni vagy jónak lenni – értelmetlenek. Egy profi vadász nem fut a zsákmány után, hanem magához csalogatja. Ez az első lépés. A lányok maguk fognak jönni a második lépésnél.

Egy modern pickup – nem egy módszer a társalgásra a szebbik nemmel, hanem egy életmód. Egy lány – nem az élet álma, hanem egy kísérő a hozzá vezető úton.  A férfiak telített és érdekes élete vonzza a lányokat, méghozzá erősebben, mint a csábítási trükkök. Pontosan meghatározott célok, ambíciók, tervek, szabadság, szenvedély és a határok letörlése. A szép és hihetetlen lányok maguk fognak kérezkedni, hogy kísérők lehessenek,  elfutva a többi frusztrált vesztestől.

2. Egy cápa vagy a nők világában

modern pickupMennyire érzed magad kényelmesen, amikor  nőkkel társalogsz? Sok férfi kényelmetlenül érzi magát a nők körében. Félnek, hogy valami helytelen dolgot mondanak és rossz lépést tesznek. Aggódnak, izzadnak, idegeskednek. Már veszítettek, bár még nem is léptek kapcsolatba a női ellenféllel.

Egy modern csábító a lealacsonyításának megszüntetését érti maga alatt. Te egy cápa vagy a nők világában. Nekik kell idegeskedniük, nem neked. Ők a halacskák, amelyekkel könnyen be tudsz harapni és  elindulhatsz az új zsákmány keresésére. Érezd magad klassznak. Amikor látsz egy méltó lányt, tudod, hogy egy vidám és klassz férfira vár. Rád vár.

3. Semmit sem kell bizonygatni

modern pickup Senkinek és semmit nem kell bizonygatnod. Nem kell dicsekedned a barátaid előtt a győzelmeiddel a szerelni fronton. Nem kell bizonygatnod a nőknek, hogy mennyire jó vagy. A hírneved és a magadról alakított véleményed nem kell, hogy másoktól függjön. Hát ez lenne a modern pickup.

Szabadság a véleményektől és magabiztosság  – biztos siker a nőknél. Egy férfinak nincs miért fitogtatni magát egy lány előtt, szaladgálni utána, igyekezni jónak lenni, ajándékokat adni és győzködni a tisztességes szándékairól. Kinek és mit lehet ezzel bizonygatni?

Senkinek és semmit nem vagy köteles bizonygatni. Eléggé jó vagy mindenféle bizonyíték és játék nélkül is.

4. Modern pickup stratégia

modern pickupMosolyogj többet. A mosoly nagyon tud vonzani. A szomorú és  bús férfiakat a nők kikerülik.

Egy modern pickup a flörtölés és a viccelődés képességét érti maga alatt.  Nyitottnak lenni és egyidejűleg elérhetetlennek is.

Az ismerkedés során fontos fenntartani a szemkontaktust, nem hátborzongatót, hanem játékosat és tréfásat.

A huszár nyomás gyakran elriasztja a lányokat. Sokkal jobban működik a közös kellemesen eltöltött idő módszere. A lányok szereti ka vidámságot, a kalandokat és az izgalmakat.

Ha a lánnyal nem sikerült semmi, azt jelenti, hogy  nem tetted meg az első lépést a kellő időben.  A magabiztos férfiak magukra vállalják a kezdeményezést  és a vezetést. Egyedül nem fogja levenni magáról a bugyiját.

A pickup szabálya az, hogy nincs és nem beszélnek róla. Mint  a “Harcosok klubja” filmben. A pickupról azok beszélnek sokat és azok vitatják, akiknek nem től jó a szexuális élete. A modern pickup stratégia az olcsó csapdák hiányát érti maga alatt. Egy modern pickup –  a képesség élni és a célok felé tartani. A lányok maguk fogják felkínálni magukat a kísérő szerepébe. Neked csak választanod kellesz…
Végtére is, fordítsd a természetes ösztöneit a hasznodra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük