Mit lehet elmondani egy nőről az… alkoholos italok választása lapján?   

Elegendő kivárni a megfelelő pillanatot és felajánlani a hölgynek egy ital, és máris megismerheti természetét és temperamentumát. Hasonló praktikát alkalmazva Önnek lehetősége lesz érteni azt, akivel az estét kívánja eltölteni. Ma átvesszük a legelterjedtebb italokat. Előre!

Pezsgő. Ezt az italt azok a lányok részesítik előnyben, akik szeretnek ok nélkül nevetni és kacérkodni. Normálisan állnak hozzá ahhoz, hogy hozzámenjenek egy olyan emberhez, aki jelentősen idősebb náluk. A házasságban nem megbízhatóak és lerészegednek néhány pohár után.

Vodka. Ezt az italt a szilárd természetű nők választják, ha pontosabban akarunk fogalmazni akkor a törhetetlen természetről, lelki erőről és akaraterőről van szó. Egyenesek tetteik és kívánságaik vonatkozásában. Nagyon nehéz kihozni őket a sodrukból az alkohol segítségével.

Konyak. A statisztika szerint ezt a választást általában a középkorú hölgyek részesítik előnyben. Többségében minden erejüket a melegség, gondoskodás és gyöngédség keresésére fordítják. Az ilyen nők gyorsan lerészegednek, de fordítson egy kis figyelmet rá és lelkére, és megérti, hogy ez elegendő ahhoz, hogy egy életen át szeresse Önt.

Viszki. A komplexusok nélküli nők itala. Elfogyasztva egy pohár viszkit, képesek a legelőreláthatatlanabb tettekre. Gyorsan lerészegednek, nem szeretnek a múltra gondolni és csak a mának élnek.

Tekila. Az igazi extravagánsság és a túlzott szenvedélyes jelleg megtestesítői.  Álljon készen néhány adagig fog tartani.

Rom-kóla. A fiatalabb lányok kedvelik. Az ilyenek, általában, szeretik a kísérletezéseket, azok minden megnyílvánulásában.  Gyorsabban józanodnak, mint részegednek. Soha nem fogják hagyni Önt unatkozni, és kiegészítésként angol módra távoznak.

Dzsin-tonik. A fiatal hölgyek még egy itala, amelyiket elfogyasztva egyáltalán nem értik, miről is beszélnek, de ez nem állítja meg őket. Gyorsan lerészegednek, reggelre pedig semmire sem emlékeznek.

Fehér bor. Itt óvatosnak kell lenni, hiszen egy hideg számítású nővel van dolga, aki értékeli saját magát A józanság, ugyan úgy mint az óvatosság soha nem hagyja el ezeket a nőket.

Likőr. Talán ez az egyetlen ital, amely alapján meg lehet határozni egy nő szeretett a családi fészek és a háztartás iránt. Nagyon jó szakácsok, akik szeretik a drága ajándékokat.

Sör. Gondolom, maga is tudja, kik azok a lányok, akik Ön mellett ülve éppen a sört válasszák. Pontosan, jó barátok,  akik mindig készen állnak meghallgatni és támogatni. Mindig  segítenek, legyen szó az általános életről, vagy a munkahelyről. Ha a barátnőd szeret meginni, vedd jobban szemügyre

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük