Mit akarnak a férfiak és a nők

1. A nőknek gondoskodásra van szükségük ,a férfiaknak – bizalomra.

Bármelyik férfi, aki igyekszik viszonozni párjának érzéseit, arra törekszik hogy minden erejével biztosítani tudja a jólétét. Amikor a hölgy különleges hozzáállást érez, elkezd bízni a párjában. Amikor egy férfi érzi, hogy a kedvese megbízik benne, elkezd megtenni minden lehetségest, hogy a hölgynek jó legyen.

superthumb2. A férfiak azt akarják, hogy elfogadják őket olyanoknak, amilyenek, a nők pedig megértésre vágynak 

Amikor a partner megértéssel és élő érdeklődéssel beszél a kedvesével,  a hölgy gondoskodást és együttérzést érez. A beszélgetés lényege az, hogy az úriember nem találgatja csodálatos hölgyeményének a gondolatait, hanem következtetéseket von le a hallottakból.  A maga részéről, a hölgy, beszélgetve a férfival, nem igyekszik valamilyen módon átnevelni őt, hanem elfogadja előnyeit és hátrányait.

n3. Egy nőt tisztelni kell, a férfinak pedig hálása van szüksége

Ha egy kapcsolatban a férfi az első helyre a hölgy kívánságait, szükségleteit, érzéseit helyezi, akkor lehetőv teszi, hogy kedvese tiszteletet érezzen. Egy férfinak emlékeznie kell a nevezetes dátumokra, ünnepekre, fontos napokra stb. – ez a legkonkretizáltabb kifejezése a tiszteletnek. Ebben az esetben a férfi megérdemli a hálát, amelyet a nőnek kell kifejeznie, a neki tanúsított tiszteletért. Ekkor érti a partner, hogy igyekezete nem hiábavaló.

 

 

4. A nőnek odaadás kell, a férfinak ,hogy büszkélkedjenek vele 

Kielégítve a hölgy igényeit, minden férfi megmutatja, hogy ő az, aki az első helyen áll (nem a barátok, a munka, az egyetem, stb.). Amikor egy nő meggyőződik róla, hogy ő a legfontosabb a férfi életében, nem csak legjobb oldalát mutatja meg, hanem elkezd büszkélkedni is partnerével. Hogyan mutatkozik meg ez egy nőn – el van ámulva párja humorérzékétől, eszétől, tanultságától,  tehetségétől, és hasonló előnyeitől.

large5. Egy nőnek beismerés kell, egy férfinak  – megbocsátás

Egy nő akkor érti, hogy valóban szeretik, amikor a partnere nem néz magasról vágyaira és igényeire. Emellett, egy férfinak egyet kell értenie és el kell fogadnia a hölgy nézőpontját, de meg kell maradnia saját véleménye mellett.  Egy férfinak éreznie kell, hogy a hölgy szsemében egy bizonyos lovag vagy szuperhős, ez azt jelenti, hogy kedvese jóváhagyja a cselekményét.

eccdfeefbccb6. Egy nő vágyik önbizalma megerősítésére, egy férfinak jóváhagyás kell 

Még, ha egy férfi minden fölé is helyezi kedvese prioritásait, párjának biztosnak kell lennie abban, hogy minden rendben van náluk. Az úriember köteles állandóan táplálni ezt az érzést. Jóváhagyva a partner cselekményeit és elfogadva olyannak a férfit amilyen, a hölgy új sikerek elérésére ihleti.

Íme azon tanácsok listája, amelyeket el kell olvasnia mindenkinek .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük