Mi a legfontosabb egy nő számára egy férfiban – az én kutatásaim

Készen állok arra, hogy vitába szálljak annak kapcsán, hogy nem egyszer tette fel magának ön ezt a kérdést. Mire is gondol? Mit vár el tőlem? Vajon miről álmodozik?

Ami a férfiak tulajdonságainak készletét illeti, itt a téma konkrét minden egyes nő számára. Valakinek tetszik a kis lányka szerepe, s az ilyen nők egy felnőtt férfira vágynak, aki képes megoldani a problémáikat. Valakinek fontosabb az, hogy olyan férfit találjon, aki egyidejűleg a barátja is lesz, s akivel egyenlő feltételeken lehet lesz építeni a mindennapokat. Mások öt apró gyerkőcről álmodoznak és arról, hogy éjjel-nappal a tűzhely mellett töltik idejüket, gondoskodva a családjukról.

Tegyük fel, hogy megértetted milyen típushoz tartozik a választottad és kidolgoztad a viselkedési stratégiádat. Amúgy az ilyen nők típusát szabad szemmel meg lehet állapítani – azonnal láthatóvá válik, hogy ki áll előtted – egy ravasz nő vagy gyenge bárányka.

És mi van a külső csomagolással? Igen, sokaknak tetszenek a jóképű és magas fiatalemberek, de vannak olyan hölgyek is, akik inkább az alacsony és kopasz úriembereket kedvelik jobban…

Most azokról a változatlan igazságokról beszélek, amelyek általánosnak minősülnek a végzet asszonyai és szürke kisegerek számára is egyaránt.

Senki sem szereti az erős izzadság szagot, a koszos, lyukas zoknikat, és a ki nem mosott korpás hajat. Ez logikus dolog, de, sajnos, az erősebbik nem számos modern képviselője nem veszi észre, hogy néha, enyhén szólva, nem egészen ápoltan és gondozottan néz ki.

Egy önmagát tisztelő nő nem fogja megengedni magának, hogy végig sétáljon a város utcáin, sőt még többet mondok, ágyba bújjon egy olyan férfival ,akin piszkos nadrág van, összezsírozott zsebekkel és akinek nincs megfelelően kimosva és rendbe rakva a haja. Ha Ön tiszteli a barétnőjét – alaposan gondoskodjon az alapvető higiéniai szabályok betartásáról.

Úgy gondolom, hogy ezen a téren minden teljesen érthető. Te pedig, kedves olvasó, magad is megvetéssel állsz hozzá a hasonló típushoz. De mi legyen azokkal a „defektusokkal” a külső terén, amelyeket időnként nem is olyan egysezrű és könnyű dolog elrejteni?

Most a  körömgombáról beszélek. Ha  a fertőzés már megtámadta  a lábaidat,  el lehet őket rejteni a lábbeli alá, de mi van, ha a betegség a kezeket érinti? És, ha a randi átlépett a következő stádiumba? Mond csak, zokniban fogsz maradni?  Én sokat hallottam róla, hogy a nők ezt ki nem egyszerűen állhatják!

Hogyan keltsél jó benyomást egy nőre, ha onychomycosisban szenvedsz? Hát, őszintén szólva, sehogy, itt sajnos nem fog beválni semmilyen ravaszság vagy trükk.  Akár százszor is csábítóbb lehetsz, de van-e ennek egyáltalán valamilyen értelme, ha a lábaidnak borzalmas és éles szaga van? Akkor csak egy kiút marad – elkezdeni az onychomycosis  kezelését!

Hogyan találtam meg és veszítettem el álmaim nőjét

Körül-belül olyan fél évvel ezelőtt találkoztam egy fantasztikus nővel. Hossz, sötét haj, mely könnyedén göndörödött, zöld szemek, bársonyos bőr – egyszerűen egy Istennő! Az alakjáról nem is tusok szinte mit mondani – ennél csodálatosabbat életemben nem láttam!

Sikerült megismerkednem ezzel a gyönyörűséggel, később pedig romantikus kapcsolatba léptünk vele.

Amikor az „ágyhoz” került a sor, úgy tűnt, hogy minden tökéletesen alakul. De teljesen megfeledkeztem róla, hogy lábgombám van. Ez a probléma nem minősül nálam újnak, de azt sem tudom mondani, hogy teljesen el van hanyagolva, de sajnos a bőrön láthatóak a repedések, a körmeimnek pedig szürkés-sárgás árnyalata van és kisebb hullámok is észrevetehőek rajta. Egyszóval, nem a legszebb néznivaló dolog. Nem is gondoltam volna, hogy kedvesem számára ez problémát fog okozni, hiszen nagyon rendezett vagyok, állandóan törődön az ápolással és a gondoskodással. De itt, nem voltam eléggé alapos. Sajnos.

Igen, az elején voltak apróbb utalások – „Kedvesem, és mi ez nálad? Ki lehet valahogy javítani ezt a helyzetet?”, később teljesen elkezdte elutasítani a közelséget. Először is nem tudtam megérteni, hogy mi ennek az oka és miért lett hirtelen olyan hideg hozzám, de történt egy eset, ami mindenre fényt derített.

Meghallottam, hogyan beszélget barátnőjével telefonon és miként vitatja meg vele a lábgombámat. Nem tudta, hogy bementem a szobába és mindent hallottam. És a következőket sikerült meghallanom:  «Undorító számomra látni a lábait és a körmeit, olyan érzésem van, mintha valamilyen öreg varázslóval bújnék ágyba. Egyszerűen borzalmas!»

Akkor értettem meg, hogy miért nem akar velem szerelmeskedni. Másnap elment tőlem.

Valaki azt fogja mondani, hogy buta, mivel nem ez a legfontosabb az életben. Egyet értek. De, ha valakinek fizikai undora van egy másik emberhez, vajon le tudja –e küzdeni? Nem? Hát, én sem!

Nos, úgy döntöttem, hogy kerüljön bármibe is, visszaszerzem a szerelmemet és elkezdem a körömgomba kezelését.

Az onychomycosis hatékony kezelése megmentette a kapcsolatomat

Gyors módszert kerestem arra, hogy véget vessek a problémámnak. Sokan tanácsolták nekem, hogy próbáljam ki a népi hagyományos gyógyítást. De, gondolják csak meg maguk, hogyan tudna nekem segíteni az ecet, a peroxid vagy a kávé ilyen rövid időn belül? Ekkor döntöttem el, hogy keresek egy jó szert a gomba ellen az ismerőseim körében. Meglepetésemre pár kollégám is átesett a gombás fertzőésen, és készen álltak arra, hogy olyan krémeket javasoljanak nekem, amelyeket maguk is használtak. A legtöbb jó hozzászólást a Fungaxim gomba ellenes kenőcsről hallottam.  Úgy döntöttem, hogy ezt fogom kipróbálni. Naponta kétszer kentem vele a lábaimat. Egy hét elteltével már észrevettem a jelentős javulásokat. És még  10 nap elteltével a lábaimra szinte rá sem lehetett ismerni – a körmeim szemmel láthatóan egyenesebbé váltak, a repedések pedig eltűntek.

Vettem egy hatalmas csokor rózsát és elindultam hozz Kinyitva az ajtót, elkezdett sírni és mellkasomra borult.

Mint az már később kiderült, egyszerűen okot keresett arra, hogy otthagyjon engem, és a gombával fertőzött körmeim lettek az a bizonyos „utolsó csepp”. Hiányoztam neki és nem volt ellene, hogy visszajöjjön hozzám.

Most az eskövőnkre készülünk. Nem félek attól, hogy meleg vidékekre utazzunk vele, hiszen gombás fertőzésem nincs, és bárhol le tudom nyugodtan venni a lábbelimet.  Ezek után megelőzés céljából fogom használni a Fungaxim gomba ellenes krémet.

Kívánok mindenkinek egyetértést párjukkal és jó egészséget!

4 thoughts on “Mi a legfontosabb egy nő számára egy férfiban – az én kutatásaim”

  1. Valahogy furcsa barátnőd van neked – otthagyott, azután hiányolt…igazat mondanak – ezeket a nőket nem lehet megérteni. Vigyázz, nehogy az esküvő után ismét előforduljon ez)

  2. És milyen gyorsan lehet kikezelni a gombát a kezdeti stádiumban, amikor még nem kezdődött el a kitaszítás a körömágyból?

    1. Körül-belül egy hónapon át legalább egyszer naponta, gondolom elegendő lesz))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük