Létezik gyors és hatékony mód a gomba kezelése ellen

A fiamtól kaptam el a lábgombát otthon, aki uszodába jár. Mindenki tudja, hogy ez a fertőzés azonnal átadódik, a közhelyek pedig – tökéletesek a gomba elterjedéséhez. Ha a családban egyvalaki megfertőződött, rosszul áll a helyzet – előbb vagy utóbb a család valamelyik tagja rálép a mikroszkopikus lehámlott lemezre és kész – a lábgomba nem várat magára.

Mivel a probléma minden családtagot érintett, úgy döntöttem, hogy nem fogom húzni az időt, és már  az onychomycosis első tüneteinél (a körömlemez színének megváltozása a láb egyes ujjain, pöttyök és csíkok kialakulása) úgy döntöttem, hogy kezelni kell.

Magam láttam, hogy mi történik, ha nem figyelünk időben oda a problémára és halogatjuk a lábgomba kezelését: először megtámadja a bőrszövetet. Azután a körmöket. Nem elég, hogy az érzés fájdalmas, állandóan viszket minden, de még enyhén szólva „csúnyán” is néz ki mindez: a körmök durvává vállnak, megsárgulnak, széleik megrepedeznek, deformálódnak. Ezután pedig – még rosszabb, a köröm teljesen leeshet.

KONICANépi szerekkel kezdtük, mivel az Interneten nagyon sok mód van a házi kezeléshez teák és főzetek, ecet, jód stb tinktúrák segítségével. Fürdők, tapaszok, borogatások – sok mindent kipróbáltunk. A fiamnak segítettek, de nekem kisebb szerencsém volt – a körmök lerepedezése új erővel tért vissza, színűk szinte zöldre változott, a szinte „könnyfacsaró” lábszag pedig csak kiegészítette ezt a képet.

Ha olvassa ezeket a sorokat, biztosan tudja, hogy milyen érzés ez. A gombás fertőzés – hálatlan betegség. Alig javítasz a helyzeten, ahogy a fertőzés új erővel már vissza is tér. És mindez azért, mert a gomba legkisebb részecskéje is, amelyet nem sikerült „kimérgezni”, új hullámot ad.

Már teljesen elkeseredtem, úgy döntöttem, hogy nem erőlködök tovább. Ha nagyon rosszra fordul a helyzet – eltávolíttatom a körmöt, mit csináljak.

De az egyik fórumon megtaláltam egy férfi történetét. Aki több éven át szenvedett a gombás fertőzéstől úgy mint én, és nem tudott megszabadulni tőle. Történetében egy krémről írt, amely segített neki. Mit tettem én? Természetesen megtaláltam és rendeltem magamnak belőle. Így feledkeztem meg a gombás fertőzésről!

A láb- és körömgomba nagyon könnyen kezelhető!

zehen-qEnnek a szernek a neve – Fungaxim. Elég hamar leszállították  (gyakran rendelgetek ezt-azt az Interneten, az ételektől kezdve, a háztartási technikáig, ezért van mivel összehasonlítanom).

A csomagolás kinézete megfelelt a megrendeltnek. Az útmutató nagyon érthető. Ami a legjobban tetszett – szinte alig vesz igénybe időt a krém felvitele, amíg pedig alszik, vagy dolgait intézi, a szer hat!

Mekkora volt a csodálkozásom, amikor észrevettem az első eredményeket egy (!) hét elteltével. A bőröm nem hámlott annyira. Plusz – a fájdalomérzetek a körmök mellett teljesen eltűntek. A gyulladás megszűnt, de nem hagytam abba a  körömgomba kezelését. Amig a flakon nem ürült ki, gondosan követtem az utasításokat a csomagoláson. Azután vettem a fiamnak is – ő megelőzés céljából használta. Gondolják meg maguk – én meggyúgyultam volna, a fertőzés forrása pedig a házban marad.

Még egy nyomós érv a krém előnyét illetően – az idő. Nagyon sok dolgom és teendőm van a munkámon kívül. Amikor pedig este eljutsz a rekaméhoz, egyáltalán nincs erőd a gőzölésre, csepegtetésre, pakolásokra. Emellett a hatás hiánya miatt pedig nincs nagy kedved egy soros, az Internetről vett receptet kipróbálni magadon. A krém pedig – fantasztikus. Felvitted, bedörzsölted és kész – a folyamat már el is indult.

Ha nem a saját a tapasztalatom, akkor nem hittem volna el, hogy ezt az idegesítő lábgombát ki lehet kezelni tabletták és orvosi látogatások nélkül. De saját magam győződtem meg róla, hogy vannak hatásos módszerek! Most elmesélem ezt a „titkot” Önöknek. Remélem,  hogy tanácsom hasznos lesz az Önök számára.

A gomba eltűnik és nem tér vissza!

mqdefaultMint azt korábban már mondtam, gyakran találkoznak az emberek olyan helyzetekkel, amikor eredmények azok vannak, de a betegség akkor sem szűnik meg. Elegendő mindössze abbahagyni a népi tünetkezeléseket, amint a körömgomba már új erővel tér vissza, elpusztítva a körmöket és a körülöttük lévő szöveteket.

Mindannyian járunk tömeges helyeken. Ezért, ahhoz hogy elkapjuk az onychomycosist, nem kell messzire menni. A fertőzést el lehet kapni a szaunában, az uszodában, a fintess teremben, az aqua parkban, a strandon, sőt még a közlekedési eszközökben is.  És, ha az első jelek megjelentek, nem érdemes megvárni, ameddig a kellemetlen szag és a viszkető érzés a lábakban a társaivá válik!

A magam nevében még javaslom, hogy a krémmel való kezelés mellett fertőtlenítsék a házat is  – mossák le mosószerekkel a falakat, a padlókat a lakásban. Ez segít megakadályozni a betegség visszatérésének problémáját.

Köszönöm, hogy végigolvasták! Kívánok valamennyiüknek jó egészséget és azt, hogy csak a pihenés céljából vásároljanak!

Kívánom, hogy feledkezzenek meg a gombáról és térjenek vissza megszokott életükhöz, de már a fertőzés nélkül!
★ Rendeld meg innen a legjobb áron ★

5 thoughts on “Létezik gyors és hatékony mód a gomba kezelése ellen”

  1. Nagyon jó krém, valóban működik! 5 évig szenvedtem a gombás fertőzéstől. Csak mit ki nem próbáltam, közte a krémet is. Csak ez segített. Hálás köszönet a cikkért és a tanácsért! Jó egészséget kívánok Önnek és családjának!

  2. A fiamnál kezeltük a gombát (15 éves), a krém segített. Addig csak a jódos borogatások segítettek úgy ahogy, de persze a krém hatásával össze sem hasonlítható. Már a kezelési kúra második hetén vagyunk. Az eredmény napról napra jobb. Köszönöm. Javaslom mindenkinek, aki kételkedik.

  3. Egyszerre négy csomaggal rendeltem, mivel a gombás fertőzés – családi probléma. MINDENKINEK segített! Ez igazán szuper termék!

  4. A külföldön töltött szabadság után elkaptam az onychomycosist. Vagy a strandon vagy a medencében, gondolom. Hazatértem és azonnal nekiláttam valamilyen szer keresésének. A szerző tanácsára megrendeltem ezt a krémet. Most minden rendben van!

  5. Fontos üzleti út előtt álltam. Nyáron! A gombás fertőzés pedig a tél folyamán egyszerűen „felemésztette” a lábaimat. Találnom kellett egy módot, hogy gyorsan megszabaduljak tőle. Ez a krém a „varázspálcám” lett – semmilyen egyenletlenség vagy hámlás. Javaslom mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük