Lehetséges-e a barátság az exünkkel?

A kérdés arról, hogy lehetséges-e a barátság olyan emberek között, akik nemrég még szerelmeseknek nevezték magukat, napjainkban mindenhol helyénálló. Ezért most mi is megvitatjuk ezt a témát.

Nagyon gyakran előfordul, hogy a lányok, de a fiúk is őszinten nem értik, hogy mi rossz van abban, ha az egykoron szeretett és közeli ember most sokat tud az aggodalmainkról, az ügyeinkről, az ismerettségeinkről egy új szerelemmel.

Hiszen ő egyike a legközelebbi embereknek, függetlenül attól, hogy nem sikerült kapcsolatot alakítani ki vele hosszú távon. Olyan embert találni pedig, aki ennyire közeli lehet – nem egy egyszerű feladat.

Érdemes-e barátkozni az egykori barátnőnkkel?

Nos, mindenki tudja, hogy amikor bárkivel is kommunikálunk, energiát élünk fel. Sőt, fizikai szinten kommunikálva, tudat alatt energetikai kapcsolatot hozunk létre egy egész életre. Ez az információ nem mítoszokra alapul, legendákra vagy elbeszélésekre, hanem valósan alátámasztott tényekre. A kapcsolat létezik, függetlenül attól, hogy mit érez Ön most az adott személy iránt, elfelejtette-e vagy sem.

Sőt, ha Ön folytatni fogja a kommunikálást ezzel az emberrel, a barátság leple alá rejtőzködve el, ez a kapcsolat többszörösen erősebb lesz. A lelke mélyén Önnek nagyon fájdalmas lehet hallgatni azt, hogy milyen boldogok együtt az új szerelmével, bár Ön soha sem fogja ezt bevallani.

Miért veszélyes a barátság az egykori partnerrel

Általában, az egykori szerelmesek barátságában mindig csak egy ember barátkozik. A másik pedig titokban őrzi a reményt arra, hogy helyreálljon a kapcsolat, arra, hogy minden olyan legyen, mint egykoron volt. De, természetesen, soha és senki nem fogja ezt beismerni, hiszen csak barátok. Az ilyen barátok között gyakran létezik a «baráti szex». Hiszen ezt nem kell figyelembe venni, hiszen ez olyan nem igazi.

Ezért azoknak a lányoknak, akiknek a fiatalemberei rendelkeznek ilyen barátnőkkel, érdemes elgondolkozni, hogy szükségük van-e erre a fiatalemberre. Biztos-e Ön abban, hogy az Ön titkai nem fognak tudomására jutni egy idegen embernek, valamint abban, hogy az első veszekedés során az Ön párja nem fogja-e ott találni magát a „barátnője” karjaiban. Ez vonatkozik a fiúkra és a lányokra is egyaránt.

Hiszen, amikor egy lány a volt barátjával társalog és barátkozik, nem tudja teljesen odaadni az energiáját a jelenlegi szerelmének.  Ez a helyzet számos konfliktushoz vezethet, vagy akár szakításhoz is.

Miért kell fenntartani a kapcsolatot az ex-el?

A barátság – nagyon jó dolog, minden embernek szüksége van barátokra, de vajon kellenek-e olyan barátok, akik tegnap még szeretettek voltak? Mi jóhoz vezet egy ilyen barátság? Tegye fel magának a kérdést: «Mi az amit nem tudok megkapni a jelenlegi partneremtől, de meg tudok kapni az ilyen barátomtól?». Lehetséges, hogy Ön meg lesz lepve, amikor megérti, hogy választ erre a kérdésre nem tud kapni.

Ne feledje, hogy jobb véglegesen és visszafordíthatatlanul szakítani, megszakítani minden kapcsolatot, mint kínozni magát a reménnyel és az álmodozásokkal.

Ön társalog az egykori párjával?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük