Lábgomba – ok a komplexusokra

Minden férfinak megvannak a félelmei. És mindannyiuknak a sajátjai – valaki nem akar megnősülni, mert fél hogy  lesznek szórakozásai. Mások félnek a választás felelősségétől, amikor a férfi döntésétől függ családtagjai vagy egész munkahelyi kollektívájának sorsa.   Valaki fél attól, hogy nem fog tudni megfelelni az elvárásoknak, és  nem éri el a kívánt pénzügyi szintet.

És te mitől félsz? Gondolkozz el ezen és szívedre téved a kezed mond ki…

Félek az elutasítástól  a nők részéről. Nem ,a nemi szervem méreteivel minden rendben van. A barátaim növelik meg péniszüket az Iron Gel krémet kenve rá. Nekem erre egyáltalán nincs szükségem.  De mindig van valamilyen belső önbizalomhiány, főként egy vonzó nő láttán. 32 éves koromban rendelkezem tapasztalattal a hosszú kapcsolatok terén, de sehogy sem tudok rátalálni arra, aki a sorsom lesz. Lehet, hogy már  el is veszítettem… De most nem erről van szó.  Félek a visszautasítástól. És nagyon gyakran ez az önbizalomhiány szinte megköti a kezeimet, amikor a társalgásra kerül a sor. Félek, hogy nem leszek elég okos, gazdag, intelligens, szép, végtére is.

Nagyon jól tudom ,hogy a hölgyek számára a férfi külseje – nem a legfontosabb, hiszen  füllel szeretnek, nem szemmel, mint mi. De akkor is.

A barátom felajánlotta, hogy utazzunk el a tengerre, pihenjünk egyet, változtassunk a környezeten, ismerkedjünk meg valakivel… Az ötlete megtetszett nekem. Strand, medencék, koktélok és fürdőruhás szépségek – mi lehet ennél jobb?! Stop! Strand, medencék! Teljesen megfeledkeztem róla, hogy  lábgombám van. Igen, borzalmas, előrehaladott onychomycosis, amely eltorzította a körmeimet a nagy ujjaimon! És a lábfejem is tele van repedésekkel. Hogy menjek ilyen lábakkal a medencéhez? Ezt már soha nem lehet lesz elrejteni!

Pánikban voltam – az utazásig egy hónap volt, a lábgomba pedig teljesen, helyreállíthatatlan módon  rontotta a külsőmet.  Így is komplexusaim vannak, és akkor még itt a sárga körmök és az éles szag. Ez így nem lesz jó! Úgy döntöttem, hogy azonnal megszabadulok a problémától, amely évek óta kinlasztott.

Van-e hatékony szer a gomba ellen? Igen!

Lábgomba ok a komplexusokraElmentem  a mycologisthoz. Ez egy olyan orvos, aki a gombás fertőzések kezelésével foglalkozik, különböző megnyilvánulási formáiban. Igen, a gomba nem csak a lábakat támadhatja meg, hanem  a test különböző részeit is. És, ha egy nő tud erről, akkor megsárgult körmeim láttán nem akar majd közelséget velem, nem igaz?

Az orvos megnézett, leszidott amiatt, hogy ennyire hagytam elfajulni a helyzetet. Elmagyarázta nekem, hogy a korai stádiumokban az onychomycosis kezelése  könnyen megy. Azonban az én helyzetemben erőfeszítéseket kellesz tenni. És készen álltam! Csak érkezzek egy hónap alatt legalább egy kicsit enyhíteni a gomba nyilvánvaló jeleit!

Ekkor az orvos azt mondta nekem, hogy a tünetektől megszabadulni – butaság. El kell távolítani a probléma gyökerét – azaz a gombás sejteket. Nem tudat egyet nem érteni. És tényleg, miért távolítani el a tüneteket, ha közben a fertőzés megmarad.

A betegségtől való teljes megszabaduláshoz  a Fungaxim gomba ellenes szert írták fel nekem.  Útközben nem volt gyógyszertár, ezért úgy döntöttem, hogy az Interneten nézek utána. De csoda történt – a gyártó hajlandó volt már másnap házhoz szállítani nekem a készítményt. Szuper! A szerencse valóban az én oldalamon volt.

A következő nap megérkezett a futár és elkezdtem a kezelési kurzust. A krém klassz, nem zsíros, a textúrája kellemes, a szaga kicsit növényi.  Amint felvittem, azonnal könnyedséget éreztem. Olyan érzésem volt, mintha levették volna a bilincseket a lábaimról. Komolyan! És a viszketés is azonnal alább hagyott. Annyi év után végre megtaláltam a lábgomba kezelését.  Fantasztikus!

Minden nap használtam ezt a kenőcsöt. Néha reggelente késtem a munkahelyemre, ezért nem kentem fel a Fungaxim krémet. De hazaérve azonnal megmostam a lábamat, alaposan megszárítottam és felkentem a krémet.

Kikezeltem a lábgombát

Két-három hét múlva észrevettem, hogy a  lábgombám kezd eltűnni! Ez egy fantasztikus érzés volt – a körömlemezem jelentősen egyenesebbé vált, bár hullámok még voltak, de a színe már jobban hasonlított a természeteshez. A lábfejem puhává vált, a repedések eltűntek. Úgy vélem, hogy ez100% -ban a Fungaxim összetételének az érdeme!

Ez az első  gomba elleni krém, amely rendszeres használat esetében  ilyen eredményt biztosított. Mint ahogyan már mondtam az onychomycosis  problémája nem volt új számomra, ezért érkeztem sok különböző gomba elleni kenőcsöt  kipróbálni és még a népi módszereket is. Sőt – egy időben még tablettákat is szedtem! A  megzavart gyomorműködés és feleslegesen kidobott pénzen kívül semmi mást nem kaptam!

A  Fungaxim krémmel azonban teljesen más volt a helyzet. Nagyon hálás vagyok az orvosnak a kiváló tanácsért. Azonnal látszik, hogy igazi szakemberről van szó. Hiszen azonnal meg tudta határozni a problémát, és optimális javaslatokat adott a konkrét esetem számára.

A tengerre pedig mégis csak elmentünk. És találkoztam ott egy fantasztikus lánnyal! Azt,  hogyan alakult a kapcsolatunk minden képen elmesélem!  De ez már egy teljesen más történet…

6 thoughts on “Lábgomba – ok a komplexusokra”

    1. Én is kikezeltem egyszer a gombát és elmentem a tengerre. Saját tapasztalatomból elmesélem, hogy a sós víz nagyon hasznos. A lényeg – betartani az alapvető higiéniai szabályokat és a visszaérkezés után megelőzés céljából tovább használni a kenőcsöt!

  1. Normális. Megelőzés céljából használom, kifogásom nincs, jó a szállítási szolgálat – gyorsan kézbesítették.

  2. A feleségem talált erre a Fungaxim krémre! Szuper szer. Nagyon elégedett vagyok! Két tubust használtam el – és kikezeltem a gombát!

  3. Ha összehasonlítjuk a Fungaxim krémet a Fungalor krémmel, azt lehet mondani, hogy ég és föld!A Fungalor semmilyen – egyszerűen megpuhítja a bőrt, az onychomycosis nem kezeli ki! A Fungaxim viszont megtetszett, könnyen felszívódik, a lábak könnyedek, egyáltalán nincs szag!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük