Különösen veszélyesek: 15 nőtípus, amelyet érdemes kerülni

Időnként a női ravaszság előtt még az emberiség erősebbik nemének legmakacsabb és legfigyelmesebb képviselői is erőtlenek.  A nők ravaszok: annyi módszert ismernek arra, hogy elcsavarják a fejedet, hogy felsorolni mindet egyszerűen nincs értelme. De egyeseket mégis csak érdemes kiemelni.

Ez a ő ne neked való!

Bloggunk elmeséli neked, hogy milyen nőkkel érdemes nagyon figyelmesnek lenni, hogy egy csodálatos pillanatban ne akadj fenn életed egy legveszélyesebb horgára.

1. Gondoskodó anyuka

Az ilyen nőkkel elég gyakran találkozni lehet a férfi úton. Ezek tipikus anyukák:  tolakodó gondoskodásuk és gyámságuk bármelyik férfit kisfiúvá alakíthatja át, aki nem képes józanul gondolkozni és felnőtt meggondolt lépéseket tenni. Elég egyszerű felismerni az ilyen nőt: éjjel-nappal gondoskodik a választottjáról, aggódik az egészsége miatt, nyugodtan az orra elé teheti a vacsorát, hogy ne vonja el a figyelmét a számítógépes játékról vagy a foci mérkőzésről,  csöndesen összeszedni a zoknijait, amelyeket a férfi szétdobált a lakásban és minden reggel vasalni a nadrágját.

2. Fúria

Egy gonosz nő — az egyik legveszélyesebb típus, amit el tudsz képzelni. Az ilyen emberek általában dühösek lesznek mindenre és mindenkire, beleértve a saját gyermekeiket is.  A fúria-nők főknt a férfiak iránt táplálnak gyűlöletet, megvádolva őket minden létező és nem létező problémával. Az ilyen nőkkel különösen óvatosnak kell lenni: olyanok, mint a kígyók, csöndesen és alaposan a bizalomba férkőznek, miután hirtelen halálos ütést visznek fel. Általában egyetlen céljuk van — bosszút állni, ügyesen és alaposan cselekedve. Sajnos, az ilyen „kígyók” harapása rendkívül fájdalmas és rendkívül hosszú ideig gyógyul..

3. Erős és független

Anyagi világban él, ahol csak a pénz fontos. Az ilyen nők – karrieristák, akik éjjel-nappal dolgoznak, hogy mindig vastag pénztárcájuk legyen. Büszkék arra, hogy sokat keresnek és rendszeresen látogatnak el a világ legelegánsabb üdülőhelyeire, nem feledkezve meg arról, hogy alaposan emlékeztessék erre a környezetüket a szociális hálózatok révén. Természetesen, minden simerősük tud róla, hogy a problémáikkal ezek az erős és független nők kizárólag maguk küzdenek meg. Kapcsolatot létesítve egy ilyen keményen dolgozó karrieristával, a férfi leggyakrabban állandó kényelmetlenséget érez, mivel megfosztják a jogtól, hogy játssza a természetes, elsődleges férfi szerepét.

4. A szegény bárány

Ez a nő szegénységben él, ami arra készteti, hogy állandóan olyan férfit keressen, aki megoldja minden problémáját és kinyitja előtte a teljes más világ ajtaját. A kopott lakása nem látott javítást már vagy tíz éve, s alvás előtt csak arról álmodozik, hogy miként fog találkozni egy csodálatos pillanatban egy herceggel fehér lovon, aki elviszi magával a csodaszép várába. Az ilyen nők félnek a munkától, mint a tűztől, minden erejüket egy gazdag férfi keresésére fordítva. Magabiztosan haladva a céljukhoz, sok mindenre szemet hunynak, közte a korra is, a külsőre és a választottuk egyébb hiányosságaira – a lényeg, hogy gazdag legyen és biztosítsa a szegény nő teljes és fényes jövőjét.

5. Limitchitsa

Bizonyára ismered a történeteket arról, hogy amikor a nők, átköltözve a nagyvárosba  jobb élet keresésének reményében, igyekeznek bármilyen igazsággal és hazugsággal megszerezni a városi nő státuszt. És, természetesen, a jelen probléma egyetlen megoldásának  a házasságot látják, mint az állandó lakhely garanciáját. Abban az esetben, ha  egy ilyen nővel akarsz kapcsolatot létesíteni, igyekezz figyelmesen hallgatni, hogy miről beszél a barátnőivel és mit mond neked, amikor abbahagyja az édes dalolgatáskat a hatalmas és korlátlan szereméről. Légy figyelmes: számára lehet, hogy te a lépcső csak egy foka vagy, amely a végső céljához vezet.

6. Nyomozó

Totális nyomkövetésbe kezd kihallgatási elemekkel az ismeretség első másodpercétől, igyekszik kideríteni mindent: hány szeretőd volt az életben, hányat szerettél közülük őszintén. Az ilyen nyomozók igyekeznek megtudni minden részletet és tényt, és minél több személyes van közöttük, annál nagyobb az izgalmuk. Minden érdekli: titkos szenvedélyeid,  a fizetésed, a szokásaid, a társalgási köröd, a jövőre néző terveid és sok-sok más. És, még, ha ki is bírod ezt a nyomást a kapcsolat legelején, a jövőben nem lesz egyszerűbb minden: abszolút minden cselekedeted kontrollálva lesz és gyakorlatilag semmi személyes nem marad.

7. Vadász az bélyegzőért a személyigazolványban

Vannak nők, akiknek a legnagyobb álmuk, hogy megkapják a hőn áhított pecsétet az igazolványukba, és a zsákmány utáni vadászatban semmi előtt sem állnak meg. Minden lépésen csapdák lesznek elhelyezve: a potenciális áldozatnak gyakorlatilag semmi esélyre nincs arra, hogy elmeneküljön.  Az ilyen nőtípusnak mindegy, hogy az áldozat szereti-e, és eleve milyen természettel rendelkezik. A legfontosabb – megszabadulni a magányos ember megbélyegzésétől és megszerezni a férjes hölgy státuszt. Az elején az ilyen nők úgy viselkednek, mint az igazi angyalok, de nagyon hamar elkezdenek aktívan cselekedni, bármi áron az oltár elé csalva a férfit.

8. Intellektuálisan fejlett személyiség

Az intellektuális hölgyekkel való kapcsolat, sajnos, semmi jót nem ígér. Ez egy sajátos okoska, aki minden egyes szabad percben könyveket olvas, tudományos magazinokat és egyetlen ismeretterjesztő programot sem hagy ki. Természetesen, mindezt nem csak úgy csinálja: ezek a nők ki fogják hangsúlyozni látókörük szélességét és magas szellemi képességeiket minden alkalmas és nem alkalmas pillanatban. Általában az ilyen személyek megleheősen arrogánsak: az értelmiségiek szerint, a képességeik a legmagasabb dicséreteket érdemlik és arra kényszerítenek minden férfit, hogy feltétlenül imádja őket.

9. A barátnők túsza

A barátnők az ilyen emberek számára — a legközelebbi és legmegbízhatóbb emberek, akik véleménye mindennél többre értékelődik. Természetesen, a barátnők döntik el, hogy megérdemled-e a választottadat, vagy jobb, ha elmész. A nő minden legféltettebb titkáról tudni fognak a bartánők, ugyan úgy, mint a fontos döntésekről is – ő maga, úgy tűnik, hogy egyesezrűen nem akar semmiben dönteni. Más szavakkal élve, a választottad a saját környezete túszává alakul át. Az ilyen típusú nők elég agy veszélyt rejtegetek magukban: még a házasság után is megőrzik a teljes függőséget a barátnőktől, teljesen és egsészében rájuk bízva az életüket.

10.Ragacs

Mellette állandóan úgy fogod érezni magadat, mint egy kalitkába zárt állat, nem rendelkezve semmilyen lehetőségel arra, hogy nélküle legyél, pihenjél. A ragacs-nő mindig melletted lesz, mivel a legborzasztóbb a számára – elengedni tégedet, még ha csak egy percre is. Nincs hobbija, semmi sem érdekli – a világ csak körülötted forog a számára. Az ilyen nők nyugodtan elmehetnek akár egy foci mérkőzésre is, bár nagyon utálják – csak az a lényeg, hogy a párjuk mellett legyenek, hogy ne engedjék ki az áldozatot a karmaik közül egy másodpercre se.  . Végül egyszerűen megfojt a jelenlétével.

11. Kalandkereső

Ebbe a kategóriába a férjes nők tartoznak, akik belefáradtak a hétköznapokba, a problémákba és a rutinba. Fő céljuk – változtatni a környezeten, fejest ugrani egy romantikus kalandba. Az ilyen nők csak nappal elérhetőek, mivel az este eljöttével minden képpen haza kell menniük, méghozzá jó kedvvel. A lelke mélyén mindannyian egyre vágynak csak – szeretettnek lenni. Igen, a kalandkereső árulkodóan jó tud lenni, de csak az intim kapcsolatra alkalmas – a teljes értékű kapcsolatról ne is álmodj, mert zsákutcába fogsz kerülni.

12. Sport érdeklődés

Az ilyen nők mindig nyitottak az ismerettségekre az új férfiakkal, és, mint ahogyan ez nem meglepő, egyáltalán nem érdeklik a komoly szándékok. Csak egyet akarnak – az emberiség erősebbik nemének körében lenni. Ajánlottan különbözőek körében, mivel egy partnerrel gyorsan elunják magukat. Ezek a nők nem ismerik a komplexusokat, a szexualitásuk időnként  atetőfokra hág. Rendszeresen cserélve a partnereket, mint a zoknit, új határokat nyitnak ki a maguk számára, fokozatosan tudatosítva, hogy végeredményként milyen férfit akarnak maguk mellett látni. A fő veszélyük – képesek magukba bolondítani, méghozzá úgy, hogy azután sokáig kellesz szedegetni a darabokra tört szívet.

13. Egyedülálló anyuka

Az ő gyönge vállain fekszik a gyermek gondozása, amely állandó pénzügyi krízist von maga után. Nagyon nehéz megélni egy fizetésből, emellett a gyermeknek apára van szüksége. A számos probléma arra kényszeríti a nőt, hogy elfogadja bármelyik variációt, amely legalább egy kicsit látszik a horizonton, az ilyen kapcsolat pedig, mint az ismeretes, ritkán ér véget valami jóval.

14. Fukar mások pénze iránt

Csak a gazdagokkal hajlandó kapcsolatot teremteni, és mindegy neki, hogy van-e a férfinak családja és az is, hogy mennyi idős. Csak egy dolog fontos: saját lakás egy elit negyedben, drága autó és a bőkezű ajándékok végtelen áramlása. Ezek a nők nagyon ravaszok: a potenciális áldozatukkal gyöngédek, kedvesek és végtelenül aranyosak, képesek elárasztani a csókokkal, dicséretekkel és édes ölelésekkel, és nem fáradnak bele ismételgetni, hogy ezzel a férfival végre igazi nőnek érzik magukat. Minden nőt a környezetedben versenytársnak vél és fő ellenségnek, állandó hadi felkészültségben van, hogy védje a „vagyonát”, még, ha akár fizikai erőt is kellesz alkalmaznia.

15. Sztár a a nyilvánosságon

Az ilyen nők mindig a figyelem központjában vannak. Állandóan csevegnek, flörtölnek, csábító mosolyokkal vakítják a környezetüket, minden lehetséges módon felhívva magukra a figyelmet. És, természetesen, ezek a hölgyek a legmakacsabb férfiakat is elcsábítják. Első látásra ez a nő egy igazi ajándéknak tűnik – azt a benyomást kelti, hogy képes voltál  egy igazi gyémántot megszerezni. De itt érdemes elgondolkozni azon, hogy mennyire lesz egyszerű kapcsolatot építeni ki egy olyan partnerrel, aki megszokta, hogy mindig a világmindenség központjában van. Így, vagy úgy, de mindig más férfiak fogják körül venni — megszokta ezt és nem valószínű, hogy lemond az ilyen élvezetről. Ki tudod-e állni ezt a megpróbáltatást és eleve, vajon szükséged van erre?

Kerüld ezeket a nőket

Mint látod, a fent felsorolt jelek eléggé komolyak, és, sajnos, százszor több lehet belőlük, De eközben nem érdemes megfeledkezni arról, hogy minden egyéni: mint mondani szokták, ami valakinek menyország, másnak pokol. Ezért légy mindig figyelmes és minden képpen hallgass a szívedre: előfordulhat, hogy a legszeszélyesebb és legakartosabb nő — az, ami hiányzott az életedből.

A kommunikálás elején azonosítani tudod a "veszélyes" nőt?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük