Kínoz a szuka-feleséged? Fedezz fel magadnak 5 titkos megközelítést hozzá!

Minden lánykában, lányban és nőben van rosszindulat. Hiszen nemhiába mondják a férfiak, hogy  «Minden nő szuka». És neki, bármennyire szomorú is legyen ez, igazuk van!

A szuka — semmiképpen sem rossz szó, ez a lány különleges, fényűző, képes a férfiakat irányítani és alárendelni őket magának, avagy a legmagasabb szintű lány! Minden szuka hatalmas szeretet táplál saját maga iránt, másként nem is lehetne. Nagyon fél attól, hogy elveszíti a szabadságát, és még azután is, hogy férjhez megy, mindig igyekezni fog megmutatni a környezetének a függetlenségét, ami nagyon gyakran mér fel ütést a férfiak önbecsülésére és önértékelésére

Mit tegyünk, ha a feleségünk egy szuka

Ezzel meg lehet békélni, harcolni lehet ellene, vagy egyszerűen nem fordítani rá figyelmet, ha a szuka – nem a te feleséged, akivel állandóan együtt vagytok, akit szeretsz és akivel nem tervezel szakítani.

Kedves férfik, legyen bármennyire is siralmas és előrehaladott a kialakult helyzet, nem kell elkeseredni és leereszteni a kezeiteket! Hiszen ahhoz, hogy megszelíditsük a szukánkat, elegfendő mindössze egy kicsit megvizsgálni a női pszichológiát és megtalálni az alapvető hozzáállást a nőhöz!

Titkos megközelítések a szuka megszelíditéséhez

Ha az Ön felesége állandóan agresszíven viselkedik, és felrobbanhat, mint egy lőporos hordó, méghozzá bármelyik percben, nagyon gyakran válik bármilyen vita aktív résztvevőjévé – ne feledje, semmilyen esetben se vitatkozzon vele, mivel bármilyen kifejezés, amelyet Ön kimond neki, egy soros indok lesz a számára, hogy nagy veszekedést rendezzen Önnek. És éppen ezt akarja! Önnek mindössze el kell vonnia a figyelmét a vitáról.

Ha az Ön felesége állandóan beszél, beleköt minden apróságba, nagy gondossággal áll hozzá minden háztartási dologhoz, akkor ezt a stílust már lehetetlen kijavítani, megváltoztatni. Önnek csak annyi marad, hogy alkalmazkodjon hozzá, azt csinálva, mait Önnek mond, de humoros hozzáállással.

Ha az Ön felesége úgy véli, hogy az egész világ az Ő vállán áll, csak lusták és balkezőek veszik körül, állandóan megmutatja Önnek, hogy mennyire meg kell csinálni az egyik vagy másik munkát  – akkor Önnek több érzést, gyöngédséget, szentimentalitást kell mutatnia iránta. És amikor Ön mellett gyöngének, kislánynak fogja magát érezni akkor, és csakis akkor fogja megengedni Önnek, hogy nyuszikának, macikának nevezze. Ezért igyekezzen így viselkedni.

Szuka – nem ítélet

Ha az Ön felesége nagyon szép külsőre, kellemes a társalgásokban, és egészében véve képes elvarázsolni bármilyen férfit, amit igyekszik minden kényelmes lehetőség alkalmával bebizonyítani Önnek, állandóan arra készteti Önt, hogy féltékeny legyen rá, nagyon érzelmes, időnként egoista – akkor Ön semmilyen esetben sem szabad, hogy a pórázán legyen. Önnek valamilyen rejtéllyé kell válnia a számára, igyekezzen állandóan meglepni valamivel, ahhoz, hogy ne veszítse el a felesége érdeklődését maga iránt.

Ha az Ön felesége komplexusokkal teli személyiség, aki haragszik az egész világra, mindenért, ami vele történik bosszút akar állni az egész emberiségnek – hát ez teljes kudarc. És az adott esetben Önnek mindössze 2 variációja van: vagy tűrni fogja ezt egész életén át, és a szerelme számára egy úgynevezett kisfiú lesz a létezéshez, vagy egyedül hagyja a kedvesét a kitalált problémáival.

A férfi hallgatás értékességéről.

Az Ön számára mit jelent a szuka fogalom?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük