Honnan tudod, hogy ideje felhagyni az agglegény élettel?

Sok nő véli úgy, hogy az agglegény élet – az igazi szavad cselekedetek ideje. És őszintén szólva maga az „agglegény” szó is inkább asszociálódik a szabad életvitellel, mint a nőtlen férfi státusszal. Gyere haza, amikor kedved tartja, csinálj, amit akarsz, és hasonlók… Azonban előbb vagy utóbb eljön a tudatosítás ideje, még, ha a lélek legmélyén is lapul, hogy az ilyen önellátás, valójában a magány.

Van egy teljes sor jel, amelyek alapján meg lehet érteni, hogy eljött az ideje felhagyni az agglegény élettel, hogy ne váljon az ember kitaszított hajléktalanná.

  1. Ágyad kétszemélyes vagy két részre van osztva. Emellett a szabad helyet sőt még nem is a macskád, hanem a notbookod, az újságok kapták, vagy akár az apró szemét a mogyorótól vagy napraforgómagtól.
  1. Érdemes megjegyezni, hogy ha az ágy másik felét „uralmába vette” a macskád, akkor ez szintén a túlságosan hosszú agglegény élet jele.
  1. Amikor elérkezik a reggel, szinte nyomaszt a csönd, és az első amire gondolni tudsz, hogy felold egy kis zenével, a tv vagy a számítógép hangjával.
  1. Nehéz visszaemlékezned, hogy mikor volt utoljára klasszikus vacsora az ebédlőasztalodnál.
  1. Nem kevésbé esik nehezedre reggel felidézni, hogy mikor ettél utoljára saját főzésű ételt tányérból, nem pedig fazékból (serpenyőből).
  1. Igyekezve reggel a munkahelyedre, különböző zoknikat vehetsz fel. Na és, mi a különbség? Úgy sem látja meg senki.
  1. A megrögzött agglegényeknél gyakran jelenik meg a túlzott önimádat és a szelfikészítési hajlam a liftben, vagy a fürdőszobában.
  1. Amikor elérkezik a hétvége, barátaid pedig családi körben töltik az idejüket, feltör a kívánság, hogy felhívd édesanyádat és elbeszélgess vele.
  1. Már régen kívűlről fújod a gyorséttermi házhozszállítások telefonszámait, és a félkész termékeket árusító boltok állandó ügyfele vagy.
  1. A legbiztosabb jele az elhúzódó agglegény életnek – amikor a lakásban elkezd gazdálkodni egy „manó”. Te nem látod őt, de a zoknijaid és egyéb dolgaid elkezdenek nyom nélkül eltűnni.

Ha nem csak hallomásból ismerős számodra az ilyen életvitel, akkor épp itt az ideje, hogy „átszerkeszd. Hidd el, hogy ha megtalálod csodálatos párodat, ez még nem jelenti azt, hogy életed a negatív oldalba fog megváltozni.

Egy szerető nő meg fogja veled osztani hobbijait, örömeit és elfogadja a szokásaidat; ha pedig Isten őrizz megbetegszel, figyelemmel, gondossággal fog körülvenni téged és segít neked hamarabb lábra állni. Hiszen nem hiába állítják a tudósok, hogy a nős férfiak tovább élnek, mint az agglegények. Ez a statisztikai a nők párjuk iránti figyelmével van megalapozva.  Hidd el, hogy a nős férfiak  szerepének számos előnye van, és nem kevésbé vonzó, mint az agglegény élet.

One thought on “Honnan tudod, hogy ideje felhagyni az agglegény élettel?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük