Hogyan válj szépfiúvá

Hogyan lehet arra késztetni az embereket, hogy azt gondolják, hogy vonzóbb vagy, int ez valójában van? Hogyan lehet vonzóbbá válni nagyon rövid határidőn belül és nagyobb erőfeszítések nélkül? Van néhány egyszerű lépés és változás, amelyek  szépfiút csinálnak belőled.
1. Egy szépfiú érdekes a beszélgetés során

Az érdekes beszzélgetőtárs plussz pontokat kap a külsejéhez. Kevesebb felszínes beszéd az időjárásról, inkább több mély téma. A legvonzóbb emberek olvasottabbak, és érdekesebbek a beszélgetések során. A felületes szájjártatás a semmiről üressé teszi az embert.

2. Egy szépfiú mindig fenntartja a szemkontaktust

Amikor találkozol valakivel, akkor figyelj oda a szeme színére. Ez némi késést fog kiváltani a tekintetek találkozásakor. A beszélgetés során időről-időre nézz a beszélgetőtársad szemébe, ez vonzóbbá tesz téged.

3. Egy szépfiú rendezett és friss

A minden napos zuhany vonzóbbá tesz téged. A bőröd egészséges lesz, a hajad pedig tiszta. A friss alsónemű és zokni kötelező. Ne légy lusta fogat mosni, megborotválkozni és ügyelj a külsődre.

4. Egy szépfiú mosolyog

Azok az emberek, akik szeretnek mosolyogni szimpatikusabbak a környezet számára. Ez a legegyszerűbb módszer, hogy szebb legyél. A komor és elégedetlen típusú férfiakat senki sem szereti.

5. A szépfiúknak jó illatuk van

Egy  könnyű és kellemes illatú férfi napjainkban ritkaság. Sok férfi lusta mosakodni és ennek eredményeként izzadságszaga van. Ügyelj a ruházatod és a tested tisztaságára. Nincs  vonzóbb egy nő számára, mint a friss tiszta test szaga könnyed parfüm illattal megbolondítva.

6. A szépfiúk nem nőcsábászok

A legszebb és legkívánatosabb férfiak nem nőcsábászok. Nem futkosnak a szebbik nem után, hanem visszafogott kíváncsiságot mutatnak. Ez egy hasznos taktika, amely figyelmet érdemel.

7. A szépfiúk gesztusokat alkalmaznak

Azok az emberek, akik gesztusokat használnak a beszélgetések során, sokkal vonzóbbak. Egy ilyen férfi magabiztosabbnak, energikusabbnak és vonzóbbnak számítódik.

8. A szépfiúk jól öltöznek

Igyekezz jobban kinézni mint mások az adott helyen. Légy egy fél fejjel magasabban, mint mások. Így kiegszítő pontokat szerzel magadnak. A fiatalság gyorsan elillan,ezért ne spórolj a külsődön és ne járj kopott ruhában.

9. Egy szépfiú jó

Tűnj ki a tömegből. Körülötte mindenki elnyomott és unalmas? Légy aktívabb és vidámabb. Kevesebbet fitogtasd magad. Több karizmát, bájat, férfias magabiztosságot és keménységet. Tűnj ki a középszerűség, az unalom és a közömbösség hátterében.

10. A szépfiúk sportolnak

A sport – a férfiak kozmetikai szalonja. A rendszeres edzések szimpatikusabbá tesznek téged. És most nem csak az izmokról és a zsírréteg hiányáról van szó, hanem az egészséges, friss és feszes külsőről is. Azok az emberek ,akik sportolnak, hihetetlen energetikával és vonzósággal rendelkeznek.

11.A szépfiúk szebbé teszik magát a lányt

Egy férfi vonzósága abban rejlik, hogy meggyőzzön egy lányt arról, hogy szép mellette. Több egyszerű és  előre el nem gondolt bók, udvariasság és a nő tisztelete – ami kell.

Szépfiúnak lenni nem csak a lányok számára kell, hanem a magad számára is. Hiszen nem érdemled meg, hogy jobb legyél, mint mások?
Ha magabiztos leszel – minden sikerülni fog! Sok sikert, barátom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük