Hogyan válasszunk pólót úgy, hogy izmosnak nézzünk ki: 3 tanács

Divat-szakértőnk olyan ruhákat ajánl, amelyek segítenek neked többet mondani és lenyűgözni (ennek a szónak a jó értelmében).

Hogyan nézzünk ki stílusosan

Függetlenül attól, hogy sportoló vagy, vagy esetleg egy  lenyűgöző méretű fiú, nem valószínű, hogy elutasítod a lehetőséget, hogy izmosabbnak nézzél ki. És tudtad-e, hogy a ruházat miatt néha kisebbnek tűnsz, mint valójában vagy? Ne engedd, hogy ez megtörténjen – íme néhány tanács, hogyan kell olyan ruházatot választani, amelyik vizuálisan nagyobbá tesz tégedet.

Tökéletesen nézni ki. №1 titok

hogyan valasszunk polot ugy hogy izmosnak nezzunk ki  tanacs

Tanulmányozd át a varrásokat

Győződj meg arról, hogy a póló varratai pontosan a váll vonalán menjenek. Ha lentebb vannak, akkor úgy tűnik, hogy a póló mintha nagyon nagy lenne rád – vagy, te vagy túl kicsi hozzá. Azonban, ha a varratok pontosan a vállakon helyezkednek el (vagy akár egy kicsit hátul vannak), akkor a vállaid szélesebbnek tűnnek, mint valójában. Az embereknek úgy fog tűnni, hogy annyira ki vagy gyúrva, hogy alig férsz bele a ruhádba.

Hogyan nézzünk ki tökéletesen egy pólóban. №2 titok

hogyan valasszunk polot ugy hogy izmosnak nezzunk ki  tanacs

Helyes testtartás

Egy jól álló ruha kihangsúlyozza a  bicepszeidet és a széles mellkasodat, itt az a lényeg, hogy érezd a különbséget a feszülő és a „rádragatt” póló között. Válaszd azt a méretet, amelyben a póló csak a vállaidon és a mellkasodon fog feszülni, de nem a hasadon. Ezzel a feladattal kiválóan megbirkóznak a pamut  darabok 1–5% stretch hozzáadásával. Ezek a termékek nem gyűrődnek és jobban megtartják a formát, mint a tiszta pamutból készült pólók.

Hogyan nézzünk ki  izmosnak. №3 titok

hogyan valasszunk polot ugy hogy izmosnak nezzunk ki  tanacs

Válassz megfelelő mintát

Valószínű, hogy amúgy is tudod, hogy a horizontális csík vizuálisan növeli a méreteidet, a vertikális pedig éppen ellenkezőleg – karcsúsít. Ezért, hogy nagyobbnak tűnj, válaszd az első variációt. Dönts egy a nyaknál és vállaknál sötétebb árnyalatú póló mellett, amely fokozatosan világosabb színbe megy át. A kitűzött feladattal a legjobban a sötét-kék birkózik meg  — ez a szín, elárnyékolva a vállakat és a mellkast, masszívságot kölcsönöz a felső testnek.

Hogyan néz ki egy stílusos férfi

Stílusosnak lenni  — nem jelenti azt, hogy futni kell a divat újdonságai után. A megfelelően kiválasztott jó minőségű és elegáns ruhásszekrény, amely kihangsúlyozza az alak előnyeit és szépen elrejti a hiányosságokat — egy igazi művészet. Amelyet bőrki el tud sajátítani, főként te.

Te milyen típusú pólókat részesítesz előnyben?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük