Hogyan töltik a szabadidejüket a világsztárok?

Minden embernek mindig megvannak a saját érdeklődései és preferenciái ebben az életben. A jelen tulajdonság megkülönböztet minket másoktól és nem csak az élő természet képviselőjévé tesz, hanem igazi Személyiséggé is. Igen, valóban, ez a szó nem véletlenül van nagybetűvel írva. Hiszen csak a személyiségek tudnak szeretni  és érzéseket és érzelmeket táplálni mások iránt, megtalálni életük célját és haladni ezen az úton, valamint számos hobbi között megtalálni azt, ami valóban kedvükre való.

Megjegyezzük, hogy a lent javasolt foglalatosságokkal, lehet, hogy először találkoznak, de tanúsítsanak nekik kellő figyelmet. Lehetséges, hogy valami meg dogja ihletni Önöket, és életük jobb irányba fog megváltozni.

Minek nekünk a hobbi

Vitathatatlan, a kedvenc hobbival foglalkozva, magabiztosabbá válik. Függetlenül attól, hogy mit részesít előnyben – keresztszemes hímzést vagy röplabdát – lelke megpihen és feltöltődik új értelemmel, helyreállítva, minden testi erejét. Nagyon ismerős érzés, amikor minden, ami történik, zavaró, elfáradt vagy egyszerűen hiányoznak az életáből az új élmények és érzések. Nos, kiút van méghozzá nagyon egyszerű   – találni kell egy hobbit, amely teljesen ki fogja elégíteni ambícióit, kívánságait és új színekkel tölti meg az életét.  Emellett, abban a körforgásban, amelyben egy átlagos állampolgár él országunkban, gyorsan felgyülemlik a negatív energia, amely megszokásból helytelenül eresztünk ki. Általában, a bennünket körülvevő és szeretett  emberek találják magukat ilyenkor a „kezünk alatt”, vagy pedig gyorsabb bezárkózik magába, teljes szellemi ürességet érezve és bizonytalanságot a holnapi napban. Ahhoz, hogy elkerüljük az ilyen következményeket, igyekezni kell érzelmeinket a hobbinkon keresztül kiengedni.  Ez erőt és nyugalmat ad. Az Ön fantáziája, gondolkodása és memóriája állandóan munkában lesz,  ha ez a művészi elfoglaltságokat érinti. Ha a hobbi a sportra irányul egyik vagy másik módon  –  azt jelenti, hogy teste karcsú lesz, erős és egészséges. Mint látják – csak plusszok vannak és semmilyen minuszok. Most nézzük csak, hogy milyen elfoglaltságok válhatnak kedvenc hobbijává a nyugodt (itt a hangsúly főként  akézművességre lesz fektetve) és az aktív embereknek.

Hobbi a nyugodt és művészi emberek számára

hogyan toltik a szabadidejuket a vilagsztarok

 1. Scrapbooking – ez a művészet fajta сnapjainkban valóban jól ismert. Képzeljék csak el, hogy fénykép albumaik új kinézetet kapnak. A scrapbooking segítségével kidíszítheti fénykép könyvét különböző kivágásokkal az újságokból, folyólapokból, anyagokból vagy szöetekből, képekből vagy más, az ember számára fontos apróságokból. A fő feladat – megőrizni az emlékezetben nem csak a vizuális megjelenést, amely a képen van rögzítve, hanem megerősíteni ezeket az emlékezeteket a tapintásérzetekkel.
 2. Carving – nagyon finom és kreatív hobbi, amely az asztal díszítésére alapul a díszesen kivágott termékek segítségével, például olyanokéval, mint a zöldségek, sajt, kemény gyümölcsök vagy csokoládé. Eszközként a  thai kés kerül alkalmazásra. Az adott technika az ősi Keletről érkezett el hozzánk és napjankban egyre jobban és jobban elnyeri háziasszonyaink szívét.
 3. Játékok varrása – felidézi a gyermekkori emlékeket. Ki nem szeretett játszani a játékokkal, amikor kicsi volt? Most a felnőtt életben lehetősége van boldoggá tenni egy gyermeket az alkotásával, vagy a saját boldogsága érdekében választhatja ki ezt a hobbit magának. De lehet, hogy elsajátít egy új technikát, például megvarr egy valamilyen játékot… zokniból?!
 4. Felting – nemezelés gyapjúból. El lehet készíteni egy bármilyen ruhát vagy dolgot, de a legszebbnek és legaranyosabbnak  az állatok vagy a babák sikerülnek. Kétfajta  felting van: száraz és vizes. Az elsőt a nagyobb alkotásokhoz alkalmazzák, a másodikat – a lapos rajzokhoz és mintákhoz.
 5. Ékszerek készítése – mi lehet jobb annál, mint hogy ékszerekkel díszítsük magunkat, amelyeket saját kézzel készítettünk. Léteznek specializált boltok, ahol ehhez a kézművességhez értékesítenek anyagokat. Csupán a technikát kell elsajátítani.
 6. Kviling – különböző színű meghatározott hosszúságú vékony papírszalagok segítségével  készülnek képek vagy kerülnek létrehozásra háromdimenziós figurák. Először a szalagokat  fogpiszkálókra tekerik fel, a végeiket pedig összeragasztják. Ezt az előkészített anyagot kell használni a kviling technikával készült alkotások létrehozásához.
 7. Topiary – szobrok növesztése virágokból. Ehhez létrehoznak egy speciális fémszerkezetet, amelyet megtöltenek földdel és beültetik fűmaggal és virágokkal.
 8. Csokrok édességekből – a virágokkal való felköszöntés banális alternatívája. Nem nehéz elkészíteni egy ilyen ajándékot, csak finom (!) csokis cukorkákra van szükség,  különböző színű speciális papírra, nagy kívánságra, türelemre és kreativitásra.
 9. Patchwork – különböző színű szövetdarabkák segítségével összevarródik egy teljes vászon, például egy takaró. Az adott technika mozaikösszerakásra emlékeztet.

Hobbi az aktív emberek számára

hogyan toltik a szabadidejuket a vilagsztarok

 1. Táncok – pop, latin, modern, népi, társastánc, hastánc és az egyéb táncok igazi szenvedélyé vállhatnak egy olyan ember számára, aki szeretné megtanulni uralni a testét.
 2. Turisztikai kirándulások – ez a hobbi azok számára való, akik szeretik a kalandokat és az új élményeket. Vegyék kezükbe az ország térképét, de jobb, ha a világét és jelöljék meg benne azokat a helyeket ahova el szeretnének látogatni. Ezután nekiláthatnak álmuk megvalósításához, turista személyiséget öltve. Mellesleg, utazni és pihenni pénz nélkül is lehet. Hogyan? Legyen ez a kérdés az Önök ösztönzője.
 3. Rafting – leúszás kenun a folyón. Ez a sportfajta azok számára jó, akik képesek cselekedni extrém helyzetekben és szabályozni tudják a helyzetet, amelyben magukat találták.
 4. Búvárkodás – képzeljék csak el, milyen szép világot rejt a víz alatti tér, és csak a búvároknak van lehetősége csodálni ezt a szépséget.
 5. Alpinizmus — a csúcsok elérésére szolgál, a szó szoros értelmében. Ahhoz, hogy megmásszuk a különböző nehézségű hegyeket, nagy felkészültségre van szükség, a mesterséges feltételektől kezdve, egészen az erőbírásig.

Természetesen, fentebb csak azon hobbik rövid listája szerepel, amelyek kedvenc foglalkozásává válhatnak az embereknek. De, felszerelkezve olyan elfoglaltságokkal, meg tudják határozni saját maguk számára, hogy milyen hobbit válasszanak, ahhoz, hogy egész életükre Önökkel maradjon.

One thought on “Hogyan töltik a szabadidejüket a világsztárok?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük