Hogyan tegyük a pénisz vastagabbá, a szexet pedig jobbá

Miben különbözik a libidó a potenciától, hogyan lehet vastagabbá tenni a péniszt és miként ejtsük extázisba a partnerünket, valamint a hosszú nemi egészség titkai – cikkünkben!

Kezdjük egy kis elmélettel. Mint köztudott, a férfiak libidója – pszichológiai jelenség. A nő iránti vonzalom az „akarom” fogalmat érti maga alatt, azonban, ha a potenciáról beszélünk, akkor ez a fogalom egy fiziológiai alap, szóval ezt még meg lehet magyarázni a „bírom” szóval is. A férfi lehetősége szexuális kapcsolatba lépni – ez a potencia, azonban a kívánság  ettől függetlenül merül fel. Természetesen, a kulcsfontosságú szerepet itt a tesztoszteron és annak a mennyisége játssza. Ha a hormon szintje csökkent, akkor a férfi libidója is gyönge lesz. De ez még nem az egyetlen oka a vágy hiányának.

Péniszkrém, barátnő vagy alvás – válasszon

A kívánság csökkenését és a pénisz nagyobbodásnak hiányát egy csábító nő láttán egy sor okkal lehet megmagyarázni:

 • Pszichológia. A modern életritmusban egy férfi vállán sok minden nyugszik. Ő kell, hogy legyen a kenyérkereső, a kiváló munkatárs a munkahelyen, időt kell fordítania a családra, s rendelkeznie kell hobbival is. A mindent érkezni való vágy szüli a kialvatlanságot, a stresszt, a nyugtalanságot. A szervezet túl van terhelve, az ember akár depresszióba is eshet. Az ilyen pszichológiai feszültség nem múlik elnyom nélkül. Igen, kihat a libidóra, méghozzá nem a legjobb oldalról.  Napjainkban ilyen problémával nem csak az idősebb korú emberek szenvednek, de a fiatal srácok is. Bizonyára ismerős Önöknek a helyzet, amikor a feleség okos is és szép is, a férj pedig este a munkanap után a maximum, amit tenni tud – lefeküdni a kanapéra és elaludni. A stressz feltételek képesek elrontani egy házasságot a szex hiánya miatt.  És itt egyáltalán nem arról van szó, hogy a férfinak ne lennének érzései választottja iránt.
 • Hormonális háttér. 30 éves korig a tesztoszteron termelődése normális ütemben zajlik. Azonban a korral a férfiak hormonális háttere megváltozik, és csökken a kívánság az ellenkező nem iránt. Gyakoriak az esetek, amikor 40 éves korra a hormon teljesen abbahagyja a termelődést.
 • Krónikus betegségek. Az általános egészségügyi állapot döntő szerepet játszik a libidó számára. Ha problémákat észlel a szív- és érrendszer terén, az endokrin szervei betegek, akkor a szexuális vonzalom csökkenése már nincs messze.
 • Káros szokások. Gyakorlatilag bármilyen káros szenvedély a férfiaknál a libidó csökkenését vonja maga után. Növelni a nemi szervet az erekció hiánya miatt, világszerte több millió férfi igyekszik.
 • Sérülések megléte. Ha olyan sérülés következett be, amely érintette a nemi szervet, akkor lehetséges, hogy működése meg lett zavarva, hiszen a herék termelik a tesztoszteront.ha ez nincs – akkor nincs vágy sem.
 • Gyógyszerszedés. Számos honfitársunk vét el kolosszális hibát, amikor a válasz keresése közben a «hogyan lehet növelni a pénisz méretét» kérdésre, minden kockázatot bevállal. Gyakran a tabletták valóban biztosítják a kívánt eredményt, azonban a készítmény hatásának végeztével szövődmények léphetnek fel.  A libidó romlásának szintén ebbe az okcsoportjába tartozik azoknak a gyógyszereknek a szedése, amelyek nem az erekcióra vannak rendeltetve. Ezek lehetnek bármilyen fajta hormonális nyugtató készítmények, szteroidok és sok más is.
 • Állandó partner hiánya a szexben. Ha hosszú ideig tartó önmegtartóztatása volt, vagy épp ellenkezőleg – nagyon sok kapcsolata, valószínű, hogy a libidó csökkenhet. Ha egy férfinak egy állandó nője van és rendszeres szexuális kapcsolata, a kérdés annak kapcsán, hogy hogy lehet növelni a nemi szervet nem fogja érdekelni, ugyan úgy, mint egy agglegyényt sem.

Hogyan lehet biztosítani a pénisz növelését és a kiváló erekciót  

Összefoglaljuk. A stresszek, depresszió, helytelen táplálkozás, a megzavart alvás és a fáradtság katasztrofális következményekkel járhat a férfi egészsége számára. Hogy elkerülje a problémákat a libidóval, mindig „harcra készen álljon” és megőrizze a családi harmóniát, azt tanácsoljuk, hogy tartson be néhány szabályt:

 • folytasson egészséges életmódot;
 • tartóztassa meg magát az alkoholtól, a dohánytól és a kábítószerektől;
 • lehetőség szerint hagyja abba a gyógyszerszedést;
 • aludjon, táplálkozzon, pihenjen teljes értékűen;
 • igyon több vizet;
 • sportoljon (a tesztoszteron szint növeléséhez);
 • hozza rendbe a kapcsolatát a jelenlegi partnerével/lépjen állandó kapcsolatba;
 • használjon péniszkrémet (javítja a véráramlást, meghosszabbítja a szexet, erősíti az érzéseket).

4 thoughts on “Hogyan tegyük a pénisz vastagabbá, a szexet pedig jobbá”

 1. Nálam a szteroidok szedése után léptek fel problémák. Sokáig tartott míg visszatértem a megszokott szexuális életemhez. Sajnálom, hogy eleve belefogtam ebbe.

 2. különböző péniszkrémeket használok és akár egész éjszaka is bírni tudom!

  1. Szia! Egyél több zöldséget és gyümölcsöt, amelyek B, D és C vitaminokat, valamint szelént és magnéziumot tartalmaznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük