Hogyan szabaduljunk ki a barátság zónából

Valószínű, hogy minden egyes férfi, még a legvonzóbb, legsikeresebb is került legalább egyszer olyan helyzetbe, amely nagyon kellemetlen volt, amikor a kapcsolat megtetszett lánnyal, érthetetlen okokból, holtpontra került és sehogyan sem lépett tovább a kézen fogásnál és az arcra puszinál… Első látásra gy tűnik, hogy Ön is tetszik neki. Válaszol a telefonhívásaira, szívesen beszélget Önnel, sétálgat Önnel a városban, nevet a viccein, elpirosodik ,amikor bókol neki, de… ezen minden véget is ér. A lány különböző okoknál fogva elnyomja az intim közeledésének az összes kísérletét, és eközben állítja, hogy Ön tetszik neki. Ha hasonló helyzetbe kerül egy lánnyal, aki tetszik Önnek – azt jelenti, hogy Önök az úgynevezett barátság zónába kerültek. Hogyan lehet ezt kijavítani, ma elmeséljük.

Mi az a barátság zóna?

A  barátság zóna — az, amikor a lány barátként viszonyul Önhöz, miközben érti, hogy Ön sokkal többre számít. Az ilyen kapcsolat különböző okoknál fogva teljesen kielégítheti a lányt, de érthető, hogy egyáltalán nem elégíti ki Önt!

Miért tartja Önt a barátság zónában?

Az okok, amelyek miatt a lányok több hónap, vagy akár év folyamán is távolságon tartják Önt, különbözőek lehetnek, de egy dolog egyesíti őket – a haszon. Íme a legvalószínűbb okok:

* A lány  — egy klasszikus szuka, aki gyűjti a reménytelenül belé szerelmes férfiakat.
* Ön nem teljesen az ő ízlése, de nem akarja elveszíteni Önt, mivel nem biztos benne, hogy jobbat találhat Önnél, ezért tartja Önt tartalék minőségében.
* Már régen és viszonzatlanul szerelmes valaki másba, és abban reménykedik, hogy amint az emglátja, hogy mennyire tetszik a környező férfiaknak (közte Önnek!), azonnal érdeklődést fog mutatni iránta.
* Csak azért van Önre szüksége, hogy legyen kinek szórakoztatnia és klubbokba, vagy kávézókba vinni, amíg nem találkozik egy férfival egy komoly kapcsolathoz .
* Ön valóban tetszik neki, de valamiért nem bízik Önben vagy egyszerűen szédíti a fejét, hogy Ön jobban beleszeressen.

Hogyan lehet megállapítani ,hogy Önök a barátság zónában vannak?

Hallgassa:
Vannak klasszikus kifejezések, amelyeket a lány a srácnak mond, ha tudat alatt csak egy barátot lát benne, de semmi képpen sem férfit. Íme a legelterjedtebbek: «Te vagy a legjobb barátom», «Úgy szeretlek, mint a testvéremet», «Veled mindig érdekes beszélgetni», «Ó, bárcsak olyan jól megértene a barátom, mint te».

Elemezze:

Nem valószínű, hogy egy lány, ha Ön valóban tetszik neki, megengedi magának, hogy rendetlen állapotban jelenjen meg Ön előtt,vagy smink nélkül, vagy esetleg, arról áradozzon Önnek, hogy mennyire szerelmes Márkba a másik házból.

Legyen határozott a barátság zónában:

Azt javasoljuk Önnek, hogy a helyzet tisztázásához forduljon az úgynevezett «ellenőrzéshez a lánynál a közeli kapcsolatokra való készenléthez ». Próbálja meg ,amikor nem lesz senki Önök körül, hirtelen megcsókolni a lányt az ajkán  vagy erősen megölelni és magához szorítani. Ha határozott elutasítást kap, akkor az esélyei nem túl nagyok arra, hogy a barátja legyen a jövőben.

Provokálja:

Próbálja meg megváltoztatni a hozzáállását a lányhoz, ne siessen eleget tenni a szeszélyinek, és nézze meg, hogy akar-e továbbra is társalogni Önnel, ha nem fogja kávézókba hordani és nem ajándékozgat neki holmit. A legjobb módszer, amelynek segítségével pontosan ki tudja deríteni, hogy legalább csekély esélye van-e nála: csináljon úgy, mintha nagyon megtetszett volna Önnek a barátnője.  Ha a lány egyáltalán nem lesz féltékeny, akkor egyértelműen csak egy barátot lát Önben.

Hogyan lehet kijutni a barátság zónából?

Próbáljon meg megváltozni:

Legyen romantikusabb, gyakrabban beszéljen vele az érzéseiről, minden módon demonstrálja a szenvedélyét. Egyszóval, kezdjen el úgy vislekedni vele, mint egy szerelmes férfi, nem pedig, mint egy barát. Ebben a helyzetben dönteni kellesz a lánynak – vagy válaszol az Ön érzéseire, vagy abbahagyja szédíteni Önt és befejezi a társalgást Önnel.

Szeliditse meg:

Lassan és fokozatosan, de keményen és kitartóan csökkentse a távolságot Önök között. Minden kényelmes alkalom attán ölelje meg a derekát, csókolja meg, de ne az arcát, hanem intimebben – a nyakát, a vállát. Ha csak egy kicsit is tetszik neki, akkor nem fog tudni sokáig ellenállni.

Tegye a helyére:

Ne tegyen eleget minden szeszélyének és kívánságának, mutassa meg van természete — a lányok szeretik az erős természetű férfiakat. Taktikusan, de keményen mutassa meg, hogy tiszteli saját magát, értékeli az idejét, és nem szándékozik arra fordítani, hogy megvalósítsa az egoista kívánságait csak azért, hogy jogot kapjon mellette lenni.

Csökkentse a kommunikáció idejét:

Lehetséges, hogy azért nem értékeli Önt, mert egyszerűen túlságosan megszokta az Ön állandó jelenlétét és el sem tudja képzelni magának, hogy Ön hirtelen eltűnhet az életéből. Próbáljon meg ritkábban találkozni vele. Tűnjön el valamilyen kifogással legalább két hétre. Lehetséges, hogy hiányozni fog neki és, ha a szívében legalább egy aprócska szimpátia s van, akkor az Ön távollétében tudatos1tani fogja ezt magában.

Kijutunk a barátság zónából

Ne túl nyomakodóan mutassa meg neki minden legjobb férfi vonásait – bátorság, férfiasság, döntőképesség, segítségnyújtás. Legyen legalább egy oka arra, hogy büszkélkedjen Önnel. Viselkedjen vele úgy, mint egy igazi férfi, ne pedig gy, mint egy barát. Ne féljen és ne szégyellje megmutatni neki, hogy féltékeny, ha más férfiakkal látja, és hogy semmilyen körülmények között nem áll készen a jóbarát szerepét játszani. Flörtöljön vele, udvaroljon neki, de eközben éreznie és értenie kell, hogy az Ön türelme nem végtelen, és, hogy ha továbbra is folytatni fogja  a barátság-játékot, akkor kockára teszi, hogy örökre elveszítse! Egyszóval, kevesebb félénkség és szégyenllőség és több elhatározottság és önbizalom!

Te hogyan jutsz ki a barátság zónából?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük