Hogyan nézzünk ki mindig nyerően – a stílus titkai

A férfiak kínos baklövéseket követnek el a külsejük és a stílusuk vonatkozásában. Ezzel megfosztják magukat az esélytől, hogy megtetszedjenek az őket körülvevő lányoknak. Milyen, a külsőre vonatkozó szokások teszik  kevésbé szexuálisaknak és vonzóaknak a nők szemében a férfiakat?  

Miért tartják a nők nagyon gyakran a férfiakat koszos és rendetlen állatoknak? Arról van szó, hogy sokat gondolunk a szexre és rosszul kontrolláljuk a vágyainkat. Ez normális egy egészséges férfi számára. Arról van szó, hogy a férfiak  kellemetlen hibákat követnek el a megjelenésükben és a stílusukban.

Egy férfi külsejének hibái

Férfi kölnivíz

hogyan nezzunk ki mindig nyeroen a stilus titkai Az illat sok mond róla egy nőnek. A kölnivíz túlságosan erős illata elveszi a vágyat az ilyen emberrel való társalgástól.  A férfi kölnivíz könnyed illata sokkal jobban vonz. A férfi parfümnek drágának és jó minőségűnek kell lennie. Hosszú időre veszik, ezért spórolni egy olyan fontos dolgon, mint a férfi parfüm, nem ésszerű dolog.

Férfi borosta

hogyan nezzunk ki mindig nyeroen a stilus titkai A nők szeretik a rendezett arcszőrzet, és ki nem állhatják a pihéket az ajkak alatt. Egy férfi szeretheti a borostás arcot, azonban nem szabad megfeledkeznie, hogy  a lényeg itt az ápoltság. A hanyagul kiálló szőrszállak nevetségesen néznek ki. Kevés nőnek tetszik az ellenőrzés alól kiesett szőrzet. A nők többsége ki nem állhatja a szőrszálakat az ajkak alatt, amelyeket a férfiak elfelejtenek eltűntetni. A nők nem akarják megcsókolni ezt a négyzet alakú szőrszálfoltot, ezért kerülik az ilyen férfiakat.

Szappan az egész test számára

hogyan nezzunk ki mindig nyeroen a stilus titkaiRossz dolog egy szappan használni a kezek, a test és a fej számára is. A tested, bőröd és a hajad helyes ápolást igényel, egy szer pedig nem tudja ezt elvégezni. Sok férfi lepődik meg az idő előtti ráncokon, a bőrük durvaságán és a hajszálak hiányán a fején (kopaszok). Spórolni a külsőn saját magadnak drágább. A lányok észreveszik, amikor egy férfi jó sampont használ,  tusfürdőt vagy kozmetikai szereket az arca számára. Az arc egészséges színe és a tiszta haj ragyogása nem keverhető össze semmivel.

A kezek higiéniája

hogyan nezzunk ki mindig nyeroen a stilus titkai A lányok tizstaságszeretők és megengedni egy férfinak, hogy koszos körmökkel fogdossa – moveton. A lerágott, hosszú, koszos, vagy kutikulás körmök borzalmasan néznek ki. A kutikula – bőrszerű henger, amely a köröm körül növekedik. Ezt időről időre el kell távolítani. Ápold a kezeidet és a körmeidet. Vegyél magadnak egy kézkrémet. A puha kezek leérik a női melleket, a bőrkeményedéses és durva kezek pedig nem. A lányok jól fognak viszonyulni egy ápolt kezű férfihoz.

Szőrzet a testen

hogyan nezzunk ki mindig nyeroen a stilus titkaiA szőrszálak a hónalj alatt – egy átélt szakasz. Ideje örömet szerezni a hölgyeknek azzal, hogy nincs szőrzet az adott testrészen. Felháborító mennyiségű haj a homlokzónában, a távoli 90 – es éveket idézi fel. Egy rendezett intim frizura sokkal jobb a vad dzsungeleknél, amelyekben csak nehézkesen lehet megtalálni a péniszt.

A stílus és a külső számos hibái megfosztják a férfit a figyelemtől a női oldalról. Ne ejts el hibákat, és hozd ki a maximumot a külsődből. Nézz ki egy millió dollárra.

Ismerkedj meg a híres személyiségek oldalaival a a szociális hálózatokban, ezek ösztönzésként szolgálhatnak a tökéletesebbé válásra és példaképekké válhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük