Hogyan NEM szabad kinéznie egy férfinak az első randin

1. Hozzátapadni a telefonhoz

Egy férfi, aki okostelfonjának képernyőjére van rámeredve, elijeszti a potenciális partnerek 75% -át.  «A nő ezt úgy fogja fel, mint saját kudarcát, — magyarázza az értetlenek számára Kristen Mark, szexuális egészségügyi szakértő a Kentucky  Egyetemről (USA), —hiszen nem tudott érdekesebb lenni, mint valamilyen telefon». Szeretnél a hetedik menyországban lenni a hölggyel? Kapcsold be gyorsabban a «repülőben» üzemmódot.

2. Úgy beszélsz mint egy bandita

Azt, hogy hogy beszélsz minimum kilenc nő értékeli a tízből. És ezt meg lehet magyarázni: a te beszédet gyermekinek beszéde lehet.  «A jól nevelt férfi, általában jól neveli utódjait – erre a következtetésre jutott Jay Heinrichs, oratóriumi előadó, a Thank You for Arguing című könyv írója. — nem is arról van szó, hogy milyen benyomást gyakorolsz. Ez egy természetes szelekció az oldaláról».

3. Nem nézel a szemébe

A nők teljes 84%-a lelkiismeretesen keresi benned a magabiztosság jeleit. «Ne mulaszd el a lehetőséget, hogy spekulálj saját (vagy minimum a mi) stílusérzékeddel, — javasolja  Sandra Nyugaard, az amerikai MH divatigazgatója. — Cselekedj eltérően: egy zsebkendő a mélyzsebedben vagy egy „nőies” színű nyakkendő (rózsaszín, lila) megértetik vele, hogy nincs kétséged a magabiztosságodban».

4. Nem mosol fogat. Soha

Kalandozzunk el egy kicsit attól, hogy a rossz fogak — ez nem szép és nagyon rossz szaggal jár. Mint ahogyan azt Merian La Frans, a Yale Egyetem (USA) pszichológia professzora  és a Why Smile? Című könyv írója állítja, szemügyre véve hibás mosolyodat, nagyon sokan gondolják, hogy a pénzügyieddel éppen olyan rossz a helyzet, mint a szádban.  Ne felejtsd el, hogy a nők 81%-a a randin megnézi a „ló fogát”.

5. Összevissza öltözöl

Tíz nőből hét az öltözéked alapján fog értékelni első sorban. «Még az előtt, hogy megszólalnál, öltözéked már sok mindent elmesél rólad, — figyelmeztet Jacqui Stafford stylist, a The Wow Factor című könyv írója. — Egy V-nyakú pulóver, egy galléros gombos póló,   jól álló sötét farmernadrág és semmilyen letaposott sportcipő — és máris úgy nézel ki mint egy normális ember».

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük