Hogyan lehet megölni a vágyat, vagy 10 dolog, amely eltaszítja a nőket

Nők – néha megmagyarázhatatlan lények, de nélkülük életünk szürke s értelmetlen lenne. Szeretnél a női figyelem központjában lenni? Nincs elég önbizalmad az iránt, hogy a hölgyek érdeklődést mutathatnak irántad?  Lehetséges, hogy olyan hibákat követsz el, amelyeket nem is sejtesz. És éppen ezek taszítják el a csodálatos nimfákat tőled. Lehet, hogy érdemes frizurát változtatnod vagy venni végre egy gomba elleni szert: Olvasd a tanácsainkat és hódítsd meg a szíveket.

Mire kell emlékezni és mit kell elfelejteni, hogy elnyerd egy nő tetszését

Nos, felosztjuk a tanácsainkat két kategóriára  – mit kell tenni, és mit – semmilyen esetben sem szabad, ha szíveket akarsz hódítani.

Kell:

 1. Ügyelni kell a személyes higiéniára. Nem csak úgy tettük ezt a pontot az első helyre. Semmilyen trendi öltözék és drága parfüm nem tudja elrejteni a körömgombát, a kellemetlen szájszagot vagy a korpát a vállakon. Mosakodj gyakran és ügyelj a testedre.
 2. Tükörbe nézni. Nem tudsz magad dönteni – kérj tanácsot egy sikeres barátodtól vagy barátnődtől. Frizura, testtartás, ruházat és lábbeli – a névjegykártyáid. Ezek képesek fantasztikus benyomást kelteni rólad és el is tudnak mindent rontani. Ha a farmer nadrágod „ágyő, fiatalság” stílusú, vagy a frizurád kihangsúlyozza a hiányosságaidat, akkora sikerre nagyooon sokáig kellesz várni.
 3. Légy úriember. Még, ha át is vészeled a sikeres onychomycosis kezelést, kiegyenesíted a fogaidat, megszabadulsz a korpától, de továbbra is folytatni fogod a köpdösését egy hölgy jelenlétében, nem fogod betartani az etikett alapvető szabályait – kezet nyújtani, vagy előre engedni a lányt, akkor az esélyeid, hogy megszerezd a testét és lelkét egyenlőek a nullával.
 4. Hallgass és hallgass. A nők a legjobban a gondoskodást és a figyelmet értékelik. De hogyan tudod figyelni rá, ha egyszerűen elereszted a füled mellett a fecsegését? A hölgy lehet, hogy nagyon átlátszóan utalgat neked a kívánságaira, de a banális lustaság miatt egyszerűen nem hallhatod meg a szavait. Például, minden nap mesél neked álmai parfümjéről, te pedig gomba elleni krémet ajándékozol neki. Siralmas, nem de?
 5. Úgy viszonyulj hozzá, mint egy különleges lényhez. Igen, erre harapnak. Még akkor is, ha a szíve mélyén a lány azt gondolja, hogy „egy soros csaló”, akkor is utánad fog menni, ha „oltárt állítasz neki”.

Nem kell:

 1. Unalmasnak lenni. Bármennyire is tetszél neki, ha mológjaid a programozásról, a nem organikus kémiáról, a BMW motorokról vagy a lábgombáról meg tudják ölni a gyöngédségét és a szenvedélyét, amelyek neked szólnak.
 2. Beavatni a problémáidba. Nincs pénzed, leszidtak a munkában, lábgombád van – na és. Hallgass! Ne légy gyenge, old meg a problémáidat egyedül. Természetesen, ha nincs jó kedved a munkahelyi problémáid miatt, akkor leírhatod a barátnődnek két szóban a történteket, mondván «ma nagyon feszült nap volt a munkában, de megoldom». Légy erős és megbízható a szemében!
 3. Megfeledkezni a modorról. Böfögés, vakarózgatás, cenzurálatlan beszéd, t9rténetek arról, hogy végezted a szükségleteidet vagy hogyan foglalkozol a lábgomba kezelésével – nem a legjobb témák a megvitatáshoz egy hölggyel. Hagyd ezeket a részleteket a baráti társaságod számára. A lányok ki nem állhatják ezt.
 4. Szélsőségekbe esni. Kiolvastad valahol, hogy brutális macsónak kell lenni, nem írsz neki három napon keresztül, hideg vagy hozzá. Aztán pedig  – már nem vesz fel tőled a telefont és mással sétálgat. És akkor kapsz a fejedhez – romantikázol és elkezded elárasztani a telefonhívásaiddal. Gondolkozz, hogy mit csinálsz, mikor helyénvaló és mikor nem.
 5. Becsapni. Lehet, hogy nem azonnal, de meg fogja tudni. Vagy kiadod magad, vagy a helyzet alakul úgy. A legkisebb hazugság is a katasztrófához vezethet. Egy dolog elhallgatni azt, hogy mi történt az üzleti találkozón, hogy keress egy kis plusz pénzt. Más dolog – hogy találkoztál egy barátnődel és elmentetek kávézni. A nők kiválóan érzik, amikor elhallgatnak tőlük valamit, ezért jobb, ha nem kockáztatsz. Ha elveszted a hírnevedet, utána nagyon nehéz lesz visszaszerezni.

Gomba elleni kenőcs vagy bók – hogyan őrizzük meg a romantikát

Amikor már stabil kapcsolatod van, megfeledkezel arról, hogy mennyire fontos egy nőnek a romantika. Nem kell arra kérni, hogy vigyen fel gomba elleni krémet a lábakra vagy mossa ki a foltokat az alsóneműből. Inkább vegyél útközben hazafelé egy csokor virágot, mond meg neki, mennyire jó nő, amikor kijön a zuhanyzóból. Vigyázz rá, mint egy virágra. És bőkezűen meg fog jutalmazni!

Mit tartasz a legfontosabbnak egy férfiban egy nő számára?

Betöltés ... Betöltés ...

5 thoughts on “Hogyan lehet megölni a vágyat, vagy 10 dolog, amely eltaszítja a nőket”

 1. Nem volt semmi írva a fukarságról. A nők szeretik, ha pénzt költenek rájuk! Még, ha átlagos jövedelme van is, nem kell spórolni mindenen sorban.

 2. Úgy gondolom, hogy az emberek között a szikra vagy meggyúl vagy nem. És itt a frizura nem dönt el semmit.

 3. Számomra talán a legnehezebb – meghallani a lányok utalgatásait.

 4. Kell, hogy a fejében is legyen valami. Jobb, ha egy lány korban fiatalabb!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük