Hogyan lehet megbolondítani egy csókkal?

A csók segít a legjobban a szerelmeseknek abban, hogy elmondják egymásnak érzelmeiket, amikor egysezrűen a szavak már nem segítenek és arra vágynak, hogy a fellegekbe szálljanak együtt. Azon párok számára, akik már hosszabb ideje vannak együtt, a csók teljesen átlagos és mindkét fél számára szeretett  dolog, azonban a fiatal fiúk és lányok nagyon gyakran félnek hibákat követni el az első csókjuk során, félnek ,hogy nem úgy csinálnak majd valamit, bár nagyon szeretnék már kipróbálni kedvesükkel. Ebben a cikkben lényeges és érdekes ismeretek meríthet magának arról, hogy kell helyesen csókolózni, hogy minél kevesebb hibát kövessen el és maximális élvezetet kapjon.

Először is, a csókolózás előtt gondoskodjon arról, hogy ajkai kellemesek legyenek kinézetre és tapintásra is. Szigorúan nem javasolt gyakorolni a csókolózást száraz vagy széllel kifújt ajkakkal, hiszen az ilyeneket az ember egyszerűen nem akarja megcsókolni. a tokeletes szakall megnovesztese  ferfias tanacsEzért függetlenül attól, hogy lány Ön vagy fiú, gondoskodnia kell az ajkairól, például időről időre hidratálhatja őket egy speciális balzsam segítségével. A csók előtt közvetlenül  kicsit lazítsa el az ajkait, néhány alkalommal összehúzva és elengendve őket (természetesen, nem a partnere szeme előtt).

Másodszor, csókra készen állónak kell kinéznie: kedvesnek és csábítónak. Próbálja meg teljes megjelenésével azt sugallni a partnerének, hogy lelkesedik érte: mosolyogjon többet, nézzen a szemébe jó és nyugodt tekintettel, hallgassa inkább, minthogy beszél. A beszélgetés során úgymond véletlenül megpróbálhatja megérinteni a partnerét, ami még jobban közelebb hozza önöket.  Nagyon jó, ha már megszokták fogni egymás kezét. Ha úgy érzi, hogy folytatni lehet, hajoljon fölé és csókolja meg az arcát. Ha ajkaival fordul Önhöz, induljn  el néhány gyöngéd csókkal az ajkai fölé. Amikor már készen fognak állni ,hogy szájon csókolják egymást, kicsit hajoljon el és nézzen a partnere szemébe és ajkaira. giphyTekintete barátságos kell, hogy legyen, és persze őszinte, hogy ne váltson ki semmilyen fajta negatív érzést az Önnel szemben lévő emberből. Kezdjen el lassan közeledni, továbbra is fenntartva a szemkontaktust. Emlékezzen rá, hogy mindent nyugodtan és ellazultan kell csinálnia, a legkényelmesebben elhelyezkedve! Amikor távolság jelentősen csökkenni kezd, lassan nyissa ki a száját és zárja be a szemét, ezután pedig csókolja meg a partnerét. Létezik néhány csók fajta, de a legromantikusabb és legelterjedtebb közülük – ez az átlagos gyöngéd csók. Amikor készen fog állni közvetlenül a csókra, kicsit húzza előre az ajkait, nem feszítve meg őket, és egy gyöngéd érintéssel  csatolja partnere ajkát az Ön két ajka közzé. Ezt követően vezesse végig rajta ajkait, könnyedén megszopogatva, az út végén pedig megszívva. Ezt követően egy nagyon picit hajoljon el és néhány másodperc múlva ismét ismételje meg ugyan ezeket a cselekményeket, de már a másik ajkával.

giphyNos, meg is beszéltük a csókokra vonatkozó főbb pillanatokat. Emlékezzen, hogy semmilyen esetben sem kell félni, hiszen ez a félelem egyszerűen nem igazolt. Nyugodtan és barátságosan kell viselkednie partnerével. És a lényeg – gyakoroljon minél többet! A csók igazi élvezetet fog nyújtani egy lánynak, ha nem fogja zavarni a borotválatlan arcod vagy  a szakállad .

One thought on “Hogyan lehet megbolondítani egy csókkal?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük