Hogyan lehet gyorsan rendbe hozni a megjelenést: 5 tipp

5 perc múlva üzleti találkozód van, te pedig csak most fejezted be a kedvenc motorkerékpárod javítását? Íme azok a tanácsok, amelyek segítenek neked gyorsan rendbe hozni magad.

Hozd rendbe a pajeszt: 1 perc

Pajeszod gyorsabban nő, mint a haj a fejeden, — ez tény. De rendezettségüktől egyenesen függ a te ápoltságod is. Ahhoz, hogy kiegyenesítsd, nem kell borbélyhoz menni – magad is meg tudod otthon csinálni. Használj trimmert és az utasításainkat.

Mattold a bőrt: 15 másodperc

A férfi bőr, általában, zsírosabb, mint a női. A plusz az, hogy ez lehetővé teszi, hogy a fiatalabbnak nézzenek ki. A minusz  — a nap végére csillogsz, mint egy grill csirke. Hogy elkerüld ezt, használj mattoló szalvétákat — legyen mindig az íróasztalod fiókjában. Segít eltávolítani a fölösleges bőrzsírt, hogy a fent említett találkozó közben csak az üzleti lelkesedéstől ragyogj.

Válassz egy élénk inget: 30 másodperc

A klasszikus fehér  — jó dolog, de egyidejűleg nagyon unalmas is. Frissítsd fel külsődet, hagyd el a kényelem övezetét és válassz élénk színt. A világos narancssárga, rózsaszín vagy piros színű ing árnyalja az arcszínedet és ki fogsz tűnni a tömegből.

Bőrradír: 1 perc

Naponta többezer sejt pusztul el az arcodon. Bőrradír nélkül ezek a sejtek halmozódni fognak az arcon fehér száraz pelyhekkel. Kell ez neked? Ha nem, akkor hetente néhány alkalommal  tisztítsd meg arcodat bőrradírral. Olyan lesz, mint az új: friss és tiszta.

Fényesítsd ki a cipődet: 1perc

A legutóbbi közvélemény kutatásnak megfelelően, amelyet a mi Blogunk folytatott le a nők körében, az első két dolog, amire odafigyelnek — a cipőd és az órád. Az elhordott cipők olyan emberről beszélnek, aki nem figyel a részletekre.  Mit tegyünk, ha nincs kéz alatt cipőkefe? Törölgesd meg a cipődet a banánhéj belsejével, a fölösleget pedig távolítsd el papírtörlővel vagy wc papírral. A banánban természetes olajok vannak, amelyektől még a leghordottabb cipő is csillogni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük