HOGYAN LEHET GYORSAN ELKÉSZÜLNI A RANDIRA: TUDD MEG, MIT KELL CSINÁLNOD ELSŐ SORBAN

A hölggyel való találkozásig mindössze egy óra marad, neked pedig 10 perc múlva el kell indulnod otthonról? Te pedig megfeledkeztél róla, nem vagy készen, vagy egyszerűen véletlenül alakult így? Természetesen, a csodálatos herceg szerep felöltéséhez valószínűtlen, hogy érkezel, de itt van neked 4 tanács, amely segít, hogy ne rontsd el a lány benyomását rólad egyszer és mindörökre.

1. Vágd le a körmödet

Nézni fogja a kezeidet, ezt nem tudod elkerülni. Észre fog venni minden levágatlan körmöt, vagy lerágottat, és minden egyes felszakadozott kutikulát. Ezért mérd fel a helyzetet és készíts magadnak egy gyors manikűrt.

2. Ne legyen szagod

A leborotvált hónalj plusz a leghatékonyabb izzadsággátló a te esetedben – épp az ami kell, hogy megfelelő szagod legyen. Pontosabban – ne legyen: ha ez az első randi, akkor  nélkülözd a kölnivízet.

3. Fésülködj meg

Egy kevés hajformázó gél nem fog megártani. Sőt ellenkezőleg – ez plusz pontokat is ad neked. Ha észreveszi, hogy igyekeztél jól kinézni, akkor úgy fogja majd gondolni, hogy ő sem hiába készülődött 1-2 órán keresztül.

4. És mosd meg a fogadat

És a legjobb, ha fogselymet is használsz. Fel tudod olvasztani a női szívet ellenállhatatlan mosolyoddal. Vagy arra késztetheted, hogy zavartan verjen, ha fogaid között hajdina kása és zöldséglevél maradt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük