Hogyan keltsünk jó benyomást és legyünk №

Még alig ismerik egymást, de a szívük már remeg az aggodalomtól és az izgatottságtól. A gondolatok összekeverednek, kezeik mintha meg lennének bilincselve, mint egy vizsga előtt. A fent felsorolt tünetek pontosan leírják az első randit képét. Ez a felelősségteljes pillanat fontos a férfiak és a nők számára is, egyenlő mértékben. Mint mondani szokás, második esély az első benyomásra nem lesz, úgyhogy fontos megfelelően felkészülni a találkozásra. A Hotshowlife tanácsadó és legjobb barát szerepében lép fel, feltárva a tökéletes első randi fő titkait.

A találka helyét megváltoztatni nem lehet

x  bcbfaebbbca@xecbfc

Kezdjük azzal, hogy az első találkozó helye nem kell, hogy túlságosan tolakodó legyen. A legjobb választás – egy séta  a természetben, egy éttermi vagy mozi látogatás. Az extrém foglalkozások, közte egy gyertyafényes vacsora otthon, csak a régóta ismerős embereknek válnak be.  Mellesleg, nem muszáj estére tervezni a találkozást. Az első beszélgetés számára kiválóan alkalmas lesz egy nappali séta, amely maximum érzelmeket fog adni és nem fog hirtelen hangsúlyt fektetni a romantikus környezetre.

Tanács a fiúk számára: nem érdemes olyan helyet választani a randihoz, amelyet nem bír el a pénztárcájuk. A kívánságot, hogy egy férfi a legjobb oldaláról mutassa meg magát, nem szabad dicséretre méltatlannak nevezni, azonban ez igényelni fogja a státusz folyamatos fenntartását. A széles pénzügyi lehetőségekkel rendelkező férfiaknak szintén nem ajánlott bemutató estét tartani a hölgy számára. A közelebbi társalgás stádiumában javasolt elkezdeni a hölgyemény kényeztetését.

A lányoknak érdemes jócskán szemügyre venni a felajánlott gavallért. Van lehetőség választani több variáció közül? Ki tudja, lehet, hogy kiderül, hogy a férfi nem túl becsületes vagy közelséget fog akarni az első randin. Utasítsa el az otthoni találkákat és az erdő mélyén történő piknikezéseket. Fogadjon el el ajánlatot a mozizásra, vagy a jégkorcsolyázásra.

Az öltözék alapján fogadják az embert…

Hogyan keltsünk jó benyomást és legyünk №

 

 

A legfontosabb szabály a ruhásszekrény számára az első randin – a ruhának tisztának kell lennie és megtartottnak. Ez főként a lányokra vonatkozik. A nőknek érdemes tartóztatnia magukat a szélsőségektől, amikor az ünnepélyes eseményre készülnek. Nem érdemes szépség szalonba menni, hogy tornyot készíttessenek a fejükön és a boltokba indulni a soros estélyi öltözékért. Emlékezzenek: az első találkozás során javasolt magabiztosságot és nyíltságot érezni.  Fontos, hogy természetes legyen a potenciális partner előtt. Egy háromemeletes frizura csak elijeszti az udvarlót, ugyan úgy mint a a közönséges  smink hatalmas műszempilákkal. Egy új ruha segít elegáns megjelenést hozni létre, de valamilyen fajta zártságot képes adni. Érdemes átnézni a ruhásszekrényt és kiválasztani a már meglévő ruhák közül azokat, amelyek a legalkalmasabbak. Ezekben kényelmesen és magabiztosan fogja magát érezni. Még egy megjegyzés a lányok számára: mondjon le a kényelmetlen lábbeliről a túl magas tűsarkon,  (még akkor is ha fantasztikus és csak egyszer volt  alábán a barátnője esküvőjén) Egy órányi beszélgetés után csak arra fog tudni gondolni, hogy minél hamarabb hazaérjen és lehuzakodjon. Mellesleg a sportcipő sem lesz alkalmas az első randira.

A férfiaknál a helyzet gyökeresen eltér. Nem tanúsítva kellő jelentőséget a külsőnek, a fiatal emberek néha gondatlanul állnak a hölgyek elé. A figyelmes lányok észreveszik a gavallér küllemében a legkisebb apróságokat is. Egy leszakadt gomb az ingen vagy egy kisebb folt a nadrágon –  gyakorlatilag azonnal észre lesz véve. Egy időre feledkezzen meg a sportnadrágról és a tépett farmernadrágról is. Az Ön célja — komoly és megbízható úriember benyomását kelteni.

A társalgás mint művészet

Hogyan keltsünk jó benyomást és legyünk №

Az első randin történő beszélgetés első és legfontosabb szabálya – felejtse el a hazugságot. Ne meséljen kitalált tényekről és ne színezze ki kitalált részletekkel az eseményeket. Ha a találkozó sikeres lesz és a továbbiakban egy komoly kapcsolatba alakul át, a hazugság ki fog derülni. A hasonló hibáktól általában csak a hazugoknak lesz rosszabb, úgyhogy ne készítsen saját magának csapdát.

Minden képen gondolkozzon el előre a közelgő beszélgetés körülbelüli tervéről. A kellemetlen szünetek kényelmetlen helyzetbe hozzák a randi mindkét résztvevőjét, ezért javasolt kerülni a hosszas hallgatásokat. De közben érdemes korlátoznia az embernek magát egyes az dolgokról való mesélés terén. Például, tiltottnak minősül a beszélgetés során a szülők témája.  Egy férfi, aki anyukájáról mesélget, kockáztatja, hogy „anyuci pici fia” bélyegzőt nyomja magára. A lányoknak más okokból nem érdemes elkezdeni a hasonló elbeszéléseket. A barátnő édesanyjához a férfiak előre úgy állnak hozzá, mint a potenciális anyóshoz, ezért a róla szóló elbeszélések kicsit tolakodónak fognak tűnni. Még egy tabu az első randi során – panaszok az egészségügyi állapotra. A beszélgetésnek kellemesnek és lazának kell lennie, és nem kell, hogy egy orvosi konzultációra emlékeztessenek vagy a nagymamák érveléseire, amelyek a lépcsőházban üldögélnek nap mint nap.

Természetesen az első randi igyekezetet igényel mindkét fél részéről. Csak ilyen esetben fogja meghozni a várt eredményeket és fog átnőni egy hatalmas őszinte érzelembe. Ne felejtsék el, hogy az első találkozás során becsületesnek kell lenni saját magunkkal szemben. Hallgassanak a szívükre, ő meg fogja mondani a helyes döntést.

A tudósok bebizonyították, hogy a szerelem a 4-ik randi után alakul ki.

One thought on “Hogyan keltsünk jó benyomást és legyünk №”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük