Hogyan kell tornacipőt hordani kosztümmel

Ismeretes, hogy a tornacipő — nagyon kényelmes lábbeli. Annyira kényelmes, hogy sokan szeretnének mindig és mindenhol ebben járni. Csak otthon cserélni le a kényelmesebb papucsra. A megjelenés teljessége és a stílus egysége — ez az, ami mozgat minket, amikor az öltönnyel és a nadrággal szép, de, sajnos annyira nem kényelmes bőrcipőt veszünk fel.

Mit gondolna, ha a világ megszokott képe megváltozna és a meggyőződés, hogy a tornacipő és az intelligens alkalmi cipő összeférhetetlen dolgok, egyszer csak elveszítené az erejét? Kipróbálna valami újat? Nézzük csak meg a modern férfi megjelenés harmóniáját egy kicsit más szemszögből.

 Kombináljuk a tornacipőt és a kosztümöt

Valamikor az ilyen megjelenés a szabadgondolkozás teteje volt. Csak a legbátrabbak engedhették meg maguknak, hogy így sokkolják a közönséget. Vajon napjainkban ez szintén olyan szokatlannak tűnik? Egyáltalán nem: a tornacipő nem csak hogy nem néznek ki furcsán itt, hanem éppen ellenkezőleg, a kor szellemének megfelelően a formalitás csökkentésének fontos funkcióját töltik be – dress-down, angolul.

A formalitást különböző képpen lehet csökkenteni. Szerényen és konzervatívan: például, lecserélni a csíkos inget kockásra; vagy a selyem nyakkendőt kötöttre; vagy az oxford cipőt loferra. De ma egy radikálisabb módszert fogunk megvizsgálni: semmilyen derbi és monk – csak sneakers, ahogy az amerikaiak mondják, vagy trainers, ahogyan ezt a lábbelit Angliában szeretik nevezni, vagy egyszerűen tornacipő.

 Кhogyan kell helyesen viselni a tornacipőt kosztümmel

A stílusok összekeverése — hasznos dolog, és, ha megfelelően használjuk, érdekes eredményeket lehet elérni. Mit jelent az, hogy helyesen használni? Nem minden kosztümöt lehet tornacipővelviselni. Nem minden tornacipőt lehet kosztümmel hordani.
Nos, ha úgy döntött, hogy kombinálja a kosztümöt és a sportos lábbelit, akkor ügyeljen arra, hogy:

  • Az öltöny és a nadrág szúk szabású legyen, ha ez a kosztüm vékony sima gyapjúból készült.
  • Nagyon jól illenek a sportos lábbelivel való kombináláshoz a nem szigorú kosztümök: pamutból, lenből, gyapjú texturált szövetből.
  • A nadrág hossza lehetővé kell, hogy tegye teljesen kinyitni a lábbelit: nem szabad hogy legyen, vagy csak minimálisan lehet rakás alul.
  • A tornacipő maximálisan egyszerű, alacsony, nem széles kell, hogy legyen, emellett fölösleges dekor nélkül, optimális – a fehér. Ne próbálja meg kombinálni a futó-, kosárlabda- vagy hasonló tornacipőt a sportoláshoz. Az egyszerű, fehér alternatívája minőségében meg lehet vizsgálni a klasszikus lifestyle tornacipőt.
  • A tornacipő kiváló állapotban kell, hogy legyen: tiszta és ápolt.
  • Jó, ha a megjelenésben lesznek kiegészítő alkalmi elemek is. Bármi: táska, óra, napszemüveg, egy szokatlan nyakkendő, fejfedő.

Kivételek a tornacipő a kosztümmel való kombinálásának szabályaiból

Rosszul néz ki a fekete tornacipő kosztümmel. Függetlenül attól, hogy egyszerű, alacsony , a kosztüm – alkalmi, olyan hatást kelt, mintha eldöntötte volna, hogy olyan sportos cipőt választ, amely maximálisan közel áll a formálishoz, azonban ebből semmi jó nem sült ki – egy gyors tekintet könnyen felismeri a hamisságot

Te hogyan viszonyulsz a tornasipő és a kosztüm kombinálásához?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük