HOGYAN KELL HELYESEN BÓKOLNI A HÖLGYEKNEK – MIT SZERETNEK

A kellemes bókok a hölgyeknek – azok a bókok, amelyek őszinték és szívből jövőek. Egyetlen nő, vagy lány sem szereti a túlzott, betanult standart kifejezéseket. Amikor egy férfi igazat mond, akkor azt gondolja, hogy a hölgy örül minden egyes szavának és bókjának. A legelején nem érdemes túlzásokba esni, a bókokkal, mivel a nők nem megfelelően értelmezik  őket és minden nem éppen jól megy. Jobb inkább egyszer bókolni és azután figyelni, hogyan reagál erre. Az olyan bókok, mint „nagyon szép szemed van”, vagy „szépen mosolyogsz” szeretik a lányok, de jobb ráhangolódni a kreativitásra és kitalálni valami különlegeset, amit valóban észre vett a hölgyben.

 MILYEN BÓKOKAT NEM SZERETNEK A NŐK

Az, amit a nők valójában akarnak – az őszinteség és az igazság,  nem pedig a kifejezések. A nők észre veszik, hogy melyik bók volt őszinte, és melyik nem. A nem őszinte bók úgy hangzik mint egy  célzás, Ön pedig meg akar tetszeni neki – tehát ellenkező eredményt érhet el. A nők nem  szeretik az olyan bókokat, mint például, hogy jól néz ma ki, hiszen arra gondolnak, hogy akkor hogyan néztek ki más napokon. A bókok a nők számára egyediek kell, hogy legyenek, Önnek pedig éreznie és észre kell vennie ezt.

Bókok, melyek boldoggá teszik a nőket

A nők nagyon szeretik, amikor dicsérik őket. Nem is olyan nehéz, boldoggá tenni egy nőt. Egyszerűen mondja neki azt, amit gondol. Beszélgetés vagy flörtölés közben őszintének kell lennie.  Általában meg lehet dicsérni szép mosolyáért, öltözékéért vagy hajáért, de még jobb lesz megdicsérni azért, amit valóban értékel. Egy nő különleges bókokat szeretne kapni,  mivel egyedinek tartja magát , nem pedig még egy szexuális objektumnak, a megtekintéshez, vagy felhasználáshoz.

A legjobb bókok — az őszinte és egyedi bókok.

Egy kapcsolatban nem csak bársonyos bőrét lehet dicsérni, hanem szexuális természetű  bókokat is lehet adni. A nők szexisnek akarják magukat érezni, és örülnek, ha mondjuk popsijukról vagy mellükről beszél. Igen, igaz-igaz :-).De emellett nem érdemes becsapni vagy túlozni. «Te vagy a legjobb lány az egész világon» – jobb lecserélni a «Számomra te vagy a legjobb lány a világon» kifejezésre .

A lányoknak tetszik, amikor azt mondják, hogy jó az illatuk, szépen mosolyognak, és ők a legjobbak. De a legjobban a lányok azt szeretik, amikor jól viselkednek velük, figyelmet kapnak és kifejezik irántuk a szimpátiát és a ragaszkodást apró gesztusokkal.  Ez a legnagyobb ajándék, amelyet egy lánynak adhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük