Hogyan értsük meg, hogy egy lány flörtöl

Sok lány igyekszik eltitkolni a szimpátiáját egy férfi iránt, eközben flörtölve vele. Hogyan értse meg, hogy valóban tetszik egy lánynak és  szorosabb kapcsolatot szeretne Önnel?

1. Amikor egy lány biztosan flörtöl Önnel

hogyan ertsuk meg hogy egy lany flortol

1.1 Figyeljen oda arra, hogy milyen gyakran néz Önre. Állandóan elcsípi a tekintetét, amikor el van foglalva a helyiség másik végében? Amikor egy helyiségben vannak, mindig olyasmit csinál, ami felhíva az Ön figyelmét? Gyorsan elvonja a tekintetét, amikor Ön ránéz? Ezek a jelek a flörtölésre mutatnak és a szimpátiára Ön iránt.

Ha egy lány állandóan mosolyog Önre, a szemébe néz és titokzatosan megemeli a szemöldökét, biztos, hogy flörtöl.

1.2 Gondoljon csak vissza, milyen gyakran mosolyog Önre? Ha a nap folyamán csak néhány alkalommal mosolygott Önre, akkor ezt nem lehet flörtnek nevezni. De, ha állandóan Önt nézi, mosolyog és kacag, nevet a viccen és igyekeszik mindenhol az Ön nyomában lenni, akkor ez valószínű, hogy flört.

Flörtöljön vele Ön is, de ne nagyon világosan. Mosolyogjon, kacsintson egyet, de ne mondjon semmi vulgárisat.

1.3 Figyeljen oda arra, hogy milyen gyakran igyekszik megérinteni Önt. Megfogja a kezét, amikor aggódik vagy örül? Nem próbálta meg megölelni Önt?

lehetséges, hogy állandóan igyekszik flörtölni Önnel, elkezdi Önt csiklandozni, tudva, hogy Ön csiklandós? Ez még egy módszer a flörtölésre.

1.4 Milyen gyakran ír Önnek üzenetet? Ezek lehetnek akár teljesen átlagos üzenetek is, hangulatjelek és vicces képek. Ha állandóan kérdezgeti Önt valamiről, érdekes videókat küld Önnek, valószínű, hogy beszélgetést akar kezdeményezni. Ez azt jelenti, hogy  Ön meghatározottan tetszik neki.

1.5 Válaszoljon a kérdéseire és folytassa a beszélgetést. Ha a lány már több alkalommal ír elsőként Önnek, akkor biztos, hogy Ön tetszik neki. Általában a lányok megvárják, míg a férfiak megteszik az „első lépést” egy kapcsolatban, ezért ne legyen szégyellős!

1.6 Emlékezzen vissza, milyen gyakran telefonál Önnek? Lehetséges, hogy állandóan üzeneteket küldözget Önnek a szociális hálózatokban?  Küldött-e Önnek üzenetet azzal a szöveggel, hogy mondjuk  „jó reggelt” vagy „jó éjszakát”? Ha igen akkor biztos, hogy gondol Önre!

1.7 Figyeljen oda arra, hogy milyen gyakran használ hangulatjeleket. Ha üzenetet ír és a végén hozzátesz egy kacsintó hangulatjelet, akkor biztos, hogy flörtöl Önnel! Ha nem egyszer küldött Önnek szivecskéket, legyen biztos benne, hogy szimpátiát érez Ön iránt.

Ne vigye túlzásba a hangulatjeleket! Helytállóaknak kell lenniük. Nem érdemes állandóan lerövidíteni a szavakat, ha nem akar bután kinézni.

2. Mikor feltételezhető, hogy egy lány flörtöl Önnel

 hogyan ertsuk meg hogy egy lany flortol
2.1 Figyeljen oda a reakciójára, amikor Ön egy történetet vagy egy viccet mesél. Ha állandóan nevet a viccein és érdeklődést mutat a történetei iránt, mosolyog és a szemébe néz, akkor Ön tetszik neki.
Amikor Ön tetszik egy lánynak, akkor úgy tűnik neki, hogy Önben minden tökéletes, és akár nem nagyon nevetséges viccei is vidámnak tűnnek a számára. Hallgatni fogja a történeteit és nevetni fog a viccein, legyenek bármilyen buták is.

Lehetséges, hogy ez egy módszer, hogy bókoljon Önnek, hiszen mindenkinek kellemes, amikor a történeteit megfelelően értékelik.

2.2 Figyeljen oda a reakciójára, hogyan nevezi Önt. Így próbál emlékeztetni egy olyan napra, vagy momentumra, amelyre mindketten emlékeznek. Ez egy módszer, hogy erősebbé tegye a barátságukat. De, lehetséges, hogy egyszerűen csak  ugratni akarja.

Ha úgy nevezi Önt, mint mások, akkor ebben nincs semmi különös, de ha rajta ívül senki sem nevezi Önt így, akkor valószínű, hogy ez egy sajátos mód a flörtölésre.

2.3 Ne aggódjon amiatt, ha a leveléskor ő fejezi be elsőkét a beszélgetést. Nem érdemes elkeseredni, ha sokáig nem válaszol Önnek, lehetséges, hogy ez egyszerűen egy flörtölési taktika. Ha azonnal válaszolni fog Önnek ,amint Ön írt neki, akkor meg fogja érteni, hogy várta az üzeneteit. Ezért igyekszik szünetet tartani, hogy megmutassa, hogy az Önnel való társalgás nem élvez prioritást nála.

2.4 Figyeljen oda a feljegyzéseire az oldalán a szociális hálózatban. Lehetséges, hogy igyekezni fog valahogy beszélgetést kezdeményezni Önnel a szociális hálózaton keresztül.

2.5 Mindez  – módszer, hogy beszélgetést kezdeményezzen Önnel. Ha világosabban fogja ezt csinálni, akkor Ön megértheti, hogy érdekli őt,  és kinevetheti az érzéseit. De, ha egy lány összeszedi a bátorságát, elkezdheti a beszélgetést ezek nélkül a ravaszságok nélkül is.

«Figyelj csak, nem tudnál nekem segíteni? Egyáltalán nem értem ezt a témát». Ha ilyet ír egy lány, aki elég jól tanul, akkor ez egy módszer beszélgetést kezdeményezni.

«Nem tudnál nekem segíteni elvonni a könyvet/táskát?». Nem szabad elfelejteni, hogy a lányok mindent előre terveznek. Nem valószínű, hogy csak úgy kéri erre.

2.6 Figyeljen oda  a viselkedésére. Amikor Ön mellett van, állandóan forgat valamit a kezében? Igazgatja a haját és játszik vele? Ha ezt csinálja, fenntartva a szemkontaktust, akkor valószínű, hogy Ön tetszik neki.

Amikor egy lány flörtöl, elkezdheti harapdálni az ajkait, vagy nyalogatni őket, igazgatja a fülbevalóját, megérinti a nyakát vagy az ujjára tekeri a hajfürtjét.

2.7 Figyeljen  oda a lába helyzetére. Amikor Ön mellett ül, vagy Önnel szemben, nézze meg, hogy nincsenek-e Ön felé fordítva a térdei. Ha így van, akkor valószínű, hogy Ön érdekli őt. Ha a térdei a másik irányba vannak fordítva – ne aggódjon, hiszen ez csak ez találgatás.

Ha beszélgetés közben megpróbál lehajolni vagy közelebb kerülni Önhöz – ez egy jó jel. Főként, ha társaságban vannak.

Azt lehet mondani, hogy egy lány flörtöl, amikor oldalra hajtja a fejét miközben ön hallgatja.

Ha a lábai Ön felé mutatnak ,akkor lehetséges, hogy flörtöl Önnel. De, ha a térdei vagy a lábai a másik irányba mutatnak, ez azt jelenti, hogy Ön nem tetszik neki.

2.8 Figyeljen oda  a szavaira. Ha a hangja elkezd remegni, amikor Ön a közelében van, akkor aggódik. Általában az embereknek akaratlanul is változik a hangneme, amikor egy olyan ember mellett vannak, aki tetszik nekik.

3. Mikor nem flörtöl Önnel egy lány

hogyan ertsuk meg hogy egy lany flortol

3.1 Gyakran fejezi be elsőként a beszélgetést vagy beleköt a szavakba, amikor Ön mond valamit? Minden elvonja a figyelmét? Lehetséges, hogy egyszerűen nem akar társalogni Önnel?

3.2 Figyelje meg, hogy nem igyekszik-e elhatárolódni Öntől. Üljön le mellette, amikor a táskájában kutat, és nézze meg, hogy teszi-e Önök közé a táskáját. Ha így tesz, akkor ez azt jelenti, hogy nem érdekelt az Önnel való beszélgetésben.

3.3 Kövesse nyomon a reakcióját, amikor Ön egy történetet vagy egy viccet mesél. Ha egyáltalán sehogyan sem reagál erre és nem mosolyog, akkor valószínűtlen, hogy Ön tetszik neki. De, az is lehet, hogy egyszerűen csak rossz kedve van, azonban ha állandóan forgatja a szemét, amikor Ön beszél, akkor nem tetszik neki.

Milyen hangnemben beszél Önnel? Nem tűnik Önnek úgy, hogy a hangja időnként  irritált?

3.4 Gondolkozzon el rajta: vajon úgy viszonyul Önhöz, int mindenki máshoz? Önök barátok vagy egyszerűen ismerősök? Általában meg lehet érteni, hogy egy lány flörtöl, amikor nem úgy viszonyul Önhöz, mint másokhoz. De, néha a flörtölést össze lehet keverni a baráti figyelemmel. Minden lány másmilyen,  valaki kerülni fogja Önt a szimpátiája miatt Ön iránt,  valaki pedig éppen ellenkezőleg. Ha egy lány úgy viselkedik Önnel, mint minden más ismerősével, akkor valószínű, hogy Ön nem nagyon érdekes a számára.

3.5 Ha egy lány elkezd beszélni Önnek a kapcsolatairól, lassítson a tempón. Egyszóval, ha egysezrűen elmesél egy érdekes történetet, ebben nincs semmi rossz. Néha a lányok beszélnek más fiúkról, hogy féltékenységet keltsenek. De, ha tanácsot kér Öntől, hogyan tegyen egy sráccal, aki tetszik neki, akkor nem valószínű, hogy potenciális partnerként tekint Önre.

A viselkedése sok mindent elárul, még többe, mint a ruhája. Néha a nők  magukra vesznek olyan ruhákat, amelyek nem tetszenek a férfiaknak. De a viselkedésük az ellenkezőkről beszél. Hallgasd a szavait, érezd a hangulatát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük