Hogyan csináljunk bármilyen férfiból magabiztos szépséget

Kozmetológiai procedúrák és plasztikai sebészet – nem csak a nők tere. Íme hét probléma, amelyet meg tud oldani egy modern férfi, ha megszabadul a sztereotípiáktól és szakemberhez fordul.

Egyre több férfi látogat el a szépség szalonokba és a plasztikai sebészet klinikáiba, és, ha már érkezett arra gondolni, hogy azért teszik ezt, mert egyszerűen nincs mit csinálniuk, akkor nagyot tévednek. Ezeken a helyeken a férfiaknak segítenek megbirkózni a legkülönbözőbb problémákkal, amelyek komolyan mérgezik az életüket.

A túlzott izzadás, fölös testsúly, fáradt kinézet – mindezt meg lehet gyorsan és fájdalommentesen oldani. És ebben, természetesen, nincs semmi szégyellnivaló. Hiszen, ha fáj a hasa, akkor elmegy az orvoshoz, nem de? Hát ez is ugyan az.

Probléma: fölös testsúly

A fölös testsúly a hormonális háttér megzavarását provokálja, amely normába jön a férfiaknál a túlzottan nagy zsírrétegtő való megszabadulás után. Emellett, a kövér embereknél  nő a stressz szintje szintén ugyan ezen hormonok miatt.

Az ilyen embereknek fokozott inzulin termelésre van szükségük, ami a kortizol – stressz hormon termelődésének növekedéséhez vezet. A sejtek elkezdik védeni magukat és zsírréteget formálnak. Inzulin- és kortizol rezisztencia alakul ki. Csökken a tesztoszteron szintézise, nő a női nemi hormonok mennyisége. Emiatt a potencia szenved.

Megoldás: dietetika, cryolipolysis zsírelszívás

Nem egyszerű dolog megszabadulni a fölös testsúlytól. Jobb szakemberhez fordulni – dietológushoz és pszichoterapeutához, aki érti a táplálkozási szokások fejlődésének mechanizmusát.

Ha az első szakasz már meg van téve és már az izomzat is megerősödött, a zsír pedig nem akar lemenni, akkor segítségért lehet fordulni az esztétikai orvostudományhoz. A fölös zsírt a hasról, az oldalakról, a vállakról el lehet távolítani a cryolipolysis módszerével  (a zsírsejtekre hideggel hatnak, ezt követően pedig két hónap folyamán ezek továbbra is bontódnak és felemésztődnak a makrofágok által) vagy az ultrahangos zsírleszívás segítségével, amely kevésbé traumatikus, mint a klasszikus.

Probléma: hyperhidrózis

Izzad a tenyere, a lábfeje és a hónalja is. Egyszóval már nem tudja, hogy mit tegyen az izzadással.

Megoldás: botox

Menjen el egy kozmetológushoz. A botox ínjekciók egyáltalán nem a hölgyek számára voltak kitalálva, akik néhány ráncot láttak meg az arcukon, hanem a brutális férfiak számára, akik úgy izzadnak, mint a favágók az erdőben. A botulinum toxin  blokkolja az ideg impulzusok átadását a verejtékmirigyekhez, és a hyperhidrózis alább hagy. 2–3 nap múlva a verejtékezés normalizálódik, és ez az állapot nyolc hónapig is tarthat.

Probléma: horkolás

A horkolás nem csak, hogy nem hagy senkinek aludni, de provokálhatja a lélegzés leállását is, vagy akár szív- és érrendszeri megbetegedéseket válthat ki.

Megoldás: orrplasztika

Ennek a problémának számos kezelési módszere van. Van radikális is. Gyakran a megkönnyebbülés az orrplasztika és az orrsövény kiegyenesítésének eredményeként következik be. Javul az orrlégzés, a vérbe pedig több oxigén kerül, és a páciens energikusabbá válik, kevésbé fáradékonyabbá, nagyobb eredményeket ér el.

Probléma: a fogak rossz állapota

A fő férfi félelem a fogorvos megemlítésekor – a fájdalom, amely minden képpen jelen volt a fogak kezelésekor korábban. A modern érzéstelenítési eszközök lehetővé teszik, hogy minden fogászati manipuláció teljesen fájdalommentes legyen. Nagy plusz, amikor a szépség eléréséről van szó.

Megoldás: esztétikai fogászat

Napjainkban a fogak elvesztését meg lehet előzni, ha időben fordulunk a fogorvoshoz és szükség szerint kezeli a problémát.

A fogszabályozó klinikákban a férfiak teszik ki a páciensek negyedét. Méghozzá ezek felnőtt emberek, nem csak serdülők. Nem csak értik a teljes értékű fogsor szükségességét évtizedekre előre, de lehetőségük van szabadon kiválasztani az észrevehetetlen rendszert, például a zafírozást, a nyelvi fogszabályozót vagy a cserélhető fogvédő-alignerst.

A tea, kávé és a cigaretta kedvelőinek ki kellesz fehéríteni a fogaikat. De a modern fogorvoslás ezt is képes elvégezni. Abban az esetben, ha a fogakon törések vagy repedések vannak, akkor is van választék a helyreállítás módszereiben. Mindent el lehet végezni maximálisan észrevehetetlenül. A technológiák ezt lehetővé teszik.

Probléma: az alsó és felső szemhéjak lelógása

Ez kiadja a kort, a fáradságot, és a valószínű nem túlságosan egészséges életmódot.

Megoldás: plasztikai operáció

A hedonizmus  következményeit el lehet rejteni a plasztikai sebészet segítségével. Egyesek komplex detoxot végeznek, mások megigazítják a szemhéjaikat a műtétek segítségével úgy, hogy a bőrön ne maradjon semmilyen nyom sem.

Egy ilyen műtét azonnal megmutatkozik az arcon: eltűnik a fáradság érzet, az arc egészében véve fiatalabbnak és egészségesebbnek tűnik.

Probléma: felesleges szőrzet az arcon és a mellkason

Nincs kedve minden nap borotválkozni vagy irritációt érezni a borotválkozás során? Szeretne mindörökre egyenes szakállvonalat kapni, s ezzel egyidejűleg pedig megbirkózni a fokozott zsír képződéssel a nyak területén (hiszen a faggyú- és verejtékmirigyek kapcsolatban állnak a szőrtüszőkkel)? Oldja meg ezt a problémát, és egyúttal hosszabbítsa meg a gallérjai tisztaságát az ingein.

Megoldás: ultrahangos epiláció

Az ultrahangos epiláció kevésbé fájdalmas, mint a többi fajta, a vastagabb férfi bőrön pedig az érzések teljesen kozmikusak. Natalia Hrihoreva szépség szakértő és a „Premium-Estetika” klinika vezető partnere azt mondja, hogy ez olyan, mint a vákumos-görgős masszázs, amikor a bőr, óvatosan gördülve, beszívódik a berendezés fejébe.

Probléma: az arcbőr rugalmasságának elvesztése

Megőrizni az egészséges külső kinézetet már csak azért is érdemes, hogy sikeres legyen az üzletben, hiszen egy üzletembert a partnerek először is a külseje alapján ítélik meg.

Megoldás: lifting- thermage

Ez után az egy órás procedúra után úgy fog kimenni, mintha egy nyaraláson lett volna. Az elektromágneses sugárzással kezelt kötőszöveti rostok még egy fél évig megőrzik a tónust, a rugalmasságot és egészében véve a fiatalságot. És ismét elvégzésre kerül a férfiak számára nagyon fontos szépség formula: gyorsan, észrevehetetlenül, hatékonyan és fájdalom mentesen.

Következtetések

Napjainkban a szocium megköveteli a férfiaktól az ápoltságot és a tisztaságot, mert a külső – az emocionális-akarati szférája formálódása fokának mutatója. A külső alapján értékelik, hogyan fogja az ember megoldani az üzleti kérdéseit, képes lesz-e megbirkózni a vezetői beosztással. Csendes szemrehányással hallatszik a kérdés: «Ha nem tud ügyelni magára, hogyan fogja megszervezni egy teljes részleg munkáját?».

Ön hogyan viszonyul a kozmetológiai procedúrákhoz a férfiak számára?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük