Hogyan csábítsunk el egy szépséget

Mindenki tudja, hogy vannak meghatározott beszélgetési szabályok, illemszabályok és így tovább, amelyeket semmi képpen sem érdemes megszegni, de vannak olyan meghatározott szabályok is, amelyeket betartva, a legjobb fényben állhat elő a hölgy előtt.

1. Legyen mindig pozitív

Tanul, vagy dolgozik, vagy mind a kettő együtt. Minden esetben is biztos, hogy elfárad, és egy nehéz nap után a negatívumok nem fognak örömet okozni neki.

2. Egy férfi – férfi kell ,hogy legyen

hogyan csabitsunk el egy szepseget Egy férfinak nem szabad panaszkodnia az életére, a dékánra, a főnökére, vagy a barátaira. A problémáit és a kudarcait mesélje a buta lányoknak, vagy a barátainak egy korsó sör mellett. De a legjobb, ha teljesen elfelejti ezeket és kidobka őket a fejéből.

3. Ne futkosson egy nő után

Amikor egy nőnek 10  hódolója van, amelyekből 9 megalázkodik előtte és futkos utána – ezt gyorsan megunja. De, ha a hűséges tömegben vagy egy ember, aki kitűnik már csak azzal is, hogy büszkén viselkedik – akkor a nő ebbe fog beleszeretni.

4. Magabiztosság

hogyan csabitsunk el egy szepsegetEgyszerre több lánnyal is társalog. Először is ez növeli a tapasztalatát a beszélgetések terén az ellenkező nemmel. Másodszor pedig, a lányok nagyon jól érzik a konkurenciát, még akkor is, ha erre nincs semmilyen ok. Egy nőben fellángol a versengési hangulat és ez előnyt fog jelenteni az Ön számára, hiszen most már érdekesebb lesz megszerezni Önt, mint másokat.

5. Lepje meg

Ajándékozzon nem megszokott dolgokat. Az ajándékok mellett mással is meg lehet lepni. Tanuljon meg egy egyszerű kártya trükköt vagy érmés trükköt. Meg lehet tanulni csinálni egy virágot egy lapból és mindezt demonstrálni lehet a szeme előtt, amikor egy étteremben ülnek. Ez két ok miatt működik fantasztikusan – ez kellemes, és a legfontosabb – ilyen figyelmet csak a romantikus filmekben látott.

6. Bókoljon neki

hogyan csabitsunk el egy szepseget  Legyen figyelmes. Amikor új frizurát, sminket csináltat vagy j ruhát vesz fel – ejtsen el egy könnyebb bókot. Biztos, hogy értékelni fogja ezt. Hiszen mindent éppen azért csinál, hogy Ön észrevegye őt. Ha ezt nem veszi észre Ön – akkor észreveszi őt valaki más.

7. Tanuljon meg hallgatni és hallani

Nem kell gondolkoznia rajta, hogy miről beszélgessen egy nővel, a termsézetből adódóan ő maga szereti ezt csinálni, ezért elég lesz, ha hallgatni fogja. Tartsa fenn a beszélgetést kiegészítő kérdésekkel, hogy jobban megnyissa a témát és mindent elmeséljen.
8. Beszélgessen aktívan

hogyan csabitsunk el egy szepsegetAz Önnel való találkozás a hölgy számára olyan kell, hogy legyen, mint egy ünnep. Ünnepek pedig ritkán vannak, mindenki türelmetlenül várja őket, gyorsan elmúlnak és sokáig megmaradnak az emlékezetben.

Ne húzza el a randit addig a pillanatig, amikor mindekkőjüknek unalmassá válik. Ugyan ez vonatkozik a beszélgetésekre és a sétákra is. Fejezze be a beszélgetést abban a pillanatban, amikor már átélte a legjobb érzelmi pillanatot és úgy tűnik Önnek, hogy a folytatásban is így lesz. Tegye ezt óvatosan és taktikusan, úgy hogy türelmetlenül várja a hölgy a folytatást.

9. Legyen érdekes

fejlődjön sokoldalúan, olvasson folyóiratokat, nézze a Discovery csatornát. Ezt első sorban saját maga miatt kell csinálnia. Minél szélesebb a látóköre, annál tanultabb és ennek megfelelően érdekesebb is a beszélgetőtársa számára.

10. Pontos cél

hogyan csabitsunk el egy szepsegetA beszélgetés elején meg kell határoznia a maga számára mit is akar – barátkozni, kapcsolatot építeni vagy egyszerűen csak egy éjszakát.

Természetesen, nem gond barátokká válni, azután pedig majd csak meglátszik. De ne feledje – a hosszas beszélgetések átváltoztatják Önt egy „nadrágot viselő” barátnővé vagy egy testvér, amit később nehéz megváltoztatni.
Ne félj, hogy túlzásba viszed a bőkokat. Ha jó testben van, akkor fektesd a hangsúlyt a sikeres ruhájára. Egyetlen lány sem tud  ellenállni a hízelgésnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük