Hogy ismerkedjünk meg egy lánnyal?

Senki sem tud részletes útmutatót adni ahhoz, amit nem tudunk irányítani. Az emberek közötti kapcsolatok intuitív szinten zajlanak. A lényeg – a természetesség.
Azaz az embernek szabadon kell viselkednie a kommunikáció közben. Úgy értve, hogy abszolút mindent meg kell, hogy engedjen magának. Kényelmesen kell, hogy érezze magát, a kifejezés vágya nem szabad, hogy határokba  ütközzön.  A próbálkozások valami mesterségesre, általában sikertelenül zajlanak le. És végül ú gy is fény derül rájuk. A  mesterséges viselkedés – önbecsapás. A válasza a kommunikáció kérdésére – a természetesség.

A lányokkal való kommunikáció problémája

A nemek közötti kapcsolatban, általában, a fiúk veszik magukra a kezdeményezést. A felelősség a román fejlődése terén rá hárul. A szerepek nagyon pontosan ki vannak osztva. A férfi uralja az erőt és a hatalmat. A lány meg van ajándékozva a szépséggel és szintén a hatalommal. Bármelyik fiú képes megismerkedni egy lánnyal, kapcsolatot létesíteni vele. De arról van szó, hogy mindenki pszichológiája más. Valójában, egy lánynak gyakorlatilag nem fontos, hogy mennyire divatosan néz ki a srác.  Az a fontos számára, hogy milyen is belül.

Nincs útmutató a  «Hogy ismerkedjünk meg egy lánnyal» témához, amely biztosítaná a biztos sikert. De megvan az ember viselkedésének modellje, amelyet minden ember jóváhagy. Hogy ez a viselkedési modell működjön, el kell fogadni.

Az ismerkedés elutasításának okai

Az ismerkedés elutasítása nem csak a lánytól, hanem magunktól is indulhat. Azaz a srác először is meggyőzi saját magát – vagy segít neki valaki ebben – arról, hogy  semmi jó nem fog ebből kisülni. Ez kudarcba fog fulladni. «Nem is érdemes az ismerkedésre gondolni – fölösleges gondok, hiszen mindez olyan nehéz», – állítja magának a srác. De mindez a megfelelő érzelmi hangulattól függ. Természetesen, ilyen körülmények között próbálkozni megismerkedni valakivel – teljesen valószínű, hogy az embert elutasítják. És, ha sikerül is, akkor ez a kapcsolat mindkét fél számára nehéz lesz.

Mit tegyünk?

Valójában minden nagyon egyszerű. Megláttál egy lányt, megtetszett neked. Ő is észre vett téged. Tekinteteitek találkoztak – szerelem első látásra. Kész. Most már nem kell félni tőle, nem kell becsapni. A lényeg – hogy ne veszítsd el, amikor sokáig gondolkozol azon, hogy  odalépj hozzá vagy sem. Ha meghallod a szívedben a választ – azt jelenti, hogy ne engedd el. És neki is szüksége kell, hogy legyen erre. De ez a fent leírt, a tökéletes variáció. Feltételezzük, hogy a srác gondok nélkül élt,  nem aggódott holmi apróságok miatt. Egyszerűen azt csinálja, amit csinálnia kell. És egyszer csak megjelent egy lány, és a szíve válaszolt – és cselekszik.

A beszélgetés 7 kulcsa, hogy minden sikerüljön:

1.  «Ki vagy te?»

Először is, jó tudni a választ egy kérdésre: „ki vagy te?”. Ez ahhoz kell, hogy természetesen tudjál viselkedni, és ne más szerepét játszd. Mivel az ember a legjobban saját magát tudja játszani.

2.  Senki sem szereti, ha becsapják

Ide a magabiztosság tartozik. Ha nem vagy magabiztos – akkor nem vagy önmagad. Ha tetszik egy lány,  akkor nem kell izgulnod mellette. Hiszen téged akar látni, az igazi énedet. Az izgalom – egy korlát mindenki számára, amely elrejti az igazi  természetedet.

3.  Légy udvarias, törődj vele

A lánynak nagyon kellemes lesz, ha törődni fogsz vele. De ne valamiért tedd, hanem az ő boldogságáért.

4.  Légy vicces

Adj neki okot a mosolyra vagy a szívből jövő nevetésre, de légy eközben természetes. Ne készíts előre elő vicceket, improvizálj.

5.  Szabad mindig és mindenhol

Viselkedj nyugodtan. Miért viselkedik egy ember zárkózottan? Azért mert nem ott van, ahol lennie kell.

6.  Közös értékek és érdeklődések

Egy lányt és egy fiút valaminek össze kell kapcsolnia. Valami közösnek, ami arra készteti őket, hogy együtt legyenek.

7.  Érintés és szemkontaktus

Még jobban közelebb hoznak az érintések és a szemkontaktus. Ha nem vezeti félre a tekintetét és megengedi, hogy megérintsd, akkor ez az érdeklődés valós jele.

Végezetül

  • Nem szabad túlzásokba esni. Például, nem kell elárasztani bókokkal, mindenből kevessével.
  • Soha ne hazudj egy lánynak, aki valóban tetszik neked, ne szégyelld kimutatni az érzelmeidet. Ne légy fukar, de nem szabad hatalmas összegeket sem költeni. Mindent mértékkel és értelmesen.
  • A fiúk számára a szépség nem a legfontosabb dolog. Egy srác természete – ez az, amit értékelnek  a lányok. Ezért előre ismerkedni.

Sok szabad lány van. Döntőképesség – és a siker garantált. (de a lényeg – légy természetes, fogadd el ezt a siker formulát, és ne legyél ennek a szerepnek a színésze). Sok sikert!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük