Hibák, amelyeket minden férfi elkövet

Egy igazi férfit csak a szeretett hölgye tud gyöngévé tenni. A csodálatos nők hőstettekre ihletik meg az erősebbik nem képviselőit, arra késztetik őket, hogy elmerüljenek az álmokban és lelki gyötrelmekkel küzdjenek. Kár, hogy a férfiak továbbra is ugyan azokat a hibákat követik el,  majd pedig kétségbeesetten csodálkoznak, hogy miért nem értik őket a nők. Itt vannak a férfiak fő hibái:

Unalmas beszélgetések

A komoly üzletemberek, taxisofőrök, és akár a diákok is képesek éjt nappal alá téve beszélni a politikáról, a sportvilágban történt eseményekről vagy az új technikai modellekről. Egy kizárólag férfi körben a hasonló beszélgetések lehet, hogy érdekesnek fognak tűnni, azonban, egy nő számára igazi kihívás lesz. A nők – fenséges és érzéki teremtések, nekik vicces történetekre és lelki beszélgetésekre van szükségük. Ha nem sikerülnek a dolgai szimpátiájának objektumával, gondolkozzon el beszélgetési stílusán. Lehetséges, hogy a hölgy nagyon unalmasnak tartja Önt.

Nem tudják felajánlani a segítséget

Nem titok, hogy a férfiak nem értik az utalgatásokat, és a gondolatokat sem tudják kiolvasni. A nők számára írt pszichológiai könyvek többségében az áll, hogy a partnerrel folytatott kommunikáció során igyekezni kell egyenesen kimondani a kívánságokat. A cikkünkben, azonban, a helyzet egy kicsit más mederbe van irányítva. Az erősebbik nem képviselői néha nem is igyekeznek kezdeményezőek lenni, hogy segítséget nyújtsanak a hölgynek. Férfiak, gondolkozzanak el ezen!  Ha egy nő állandóan segítséget kér, kényelmetlen helyzetbe sodorja magát. Egy férjnek utalgatások nélkül  is érteni kell, hogy feleségének nehéz cipelni a táskákat, egy fárasztó és hosszú munkanap után pedig nem mindig van ereje ahhoz, hogy a tűzhelynél ácsorogjon, miközben pitét süt a teához.

Féltékenység

Mindenkinek kellemes érzés, ha azt veszi észre, hogy párja féltékeny rá. A másik oldalról, a fölösleges érzelmiség kifáraszt és elkezd  az ember agyára menni. Nem meglepő, de a férfiak sokkal jobban hajlamosak a féltékenységre, mint a nők. A hölgyek különböznek érzelmi természetükkel, de általában viszonylag nyugodtan fogadják a környező nők figyelmét partnerük iránt. A férfiak  csendesebbek, nem szokták meg, hogy hangot adjanak lelki állapotuknak, de nagyon jól ki van náluk fejlődve a tulajdonjog érzése. Amikor a horizonton feltűnik az „ellenfél”, feltör az elégedetlenség lángja.  Megjelenik a kívánság, hogy megvédjék partnerüket, megmutassák uralmukat fölötte. Valójában, ez a féltékeny férfi hibája. Egy nő – nem tárgy és nem tulajdon, ezért nem érdemes elnyomni őt a féltékenységi rohamokkal.

Célok hiánya

Miben különbözik egy sikeres férfi egy vesztestől? Az okosak konkrét célokat tűznek ki és törekszenek elérni. Egy hű férj és szerető apa – közel sem az egyetlen szerep, amely az erős és független férfinak van rendeltetve.  Egy férfinak minden szférában fejlődnie kell, de első sorban a szakmai téren. A nők könnyedén felismerik a lustákat és a butákat, akik nem képesek nagyobb lépésekre.  Biztos lehet benne: nem olyan sok időre lesz szükség, hogy egy hölgy keresztüllásson egy semmire való partneren. Még a legtürelmesebb hölgy  is rá fog unni arra, hogy várjon az eredményekre, és elmegy.

Fölösleges kitartás az udvarlás közben

A büszke hölgyek szeretnek kitalálgatni hódolóiknak különféle megpróbáltatásokat, hogy meghatározzák ki a legrátermettebb.  Sokáig nem válaszolnak a telefonhívásokra, elutasítják a randi meghívásokat  és nem fogadják el az ajándékokat. Az az udvarló pedig, aki bejut a célegyenesbe, győztessé válik. A férfiak gyakran nagyon szembetűnően túlfeszítik a húrt az udvarlással.  Várva  hölgyet az otthona előtt, elküldve több száz sms-t, minden három percenként hívogatva, a szerelmes fiú csak megijeszti  a lányt és  undort vált ki. Tanuljanak meg romantikusak lenni, ne pedig idegesítőek!

Meghívva egy lányt magadhoz, ne felejts el kitakarítani és elrejteni egyes tárgyakat, amelyek  elidegeníthetik tőled

 

One thought on “Hibák, amelyeket minden férfi elkövet”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük