Hatékony pénisznagyobbítás műtét nélkül

Sziasztok, barátaim! Nehezemre esett elhatározni, hogy megírjam ezt a hozzászólást, mivel téma eléggé személyes. Én jómagam soha nem bíztam az ilyen fajta történetekben, de szeretném megosztani veletek ismereteimet és tapasztalataimat. Sikerült találnom egy olyan pénisznagyobbító krémet, amelyik valóban működik.  Mindössze néhány hét alatt péniszem szélesebb lett és néhány centiméterrel hosszabb.

Nem mondom, hogy nagyon aggódtam volna büszkeségem korábbi mérete miatt. Nem tartottam valószínűnek, hogy valaha is elgondolkozom a megnagyobbításán. Néha kinevettem a barátaimat, akik arról álmodoztak, hogy elvégzik ezt a műtétet. Én már régóta családos ember vagyok. Feleségemmel jó a kapcsolatunk, és ez bizonyos pillanatig mindennel elégedettek voltunk. Szex heti egyszer volt, hétköznapi és nem érdekes. Körülbelül 10 éve vagyunk házasok, az utóbbi fél évben gyakran alakultak ki konfliktusok okkal és ok nélkül. Végül megértettük, hogy kezdjük elveszíteni egymás iránt a érdeklődést, és ebben egyhangú nemi életünk a hibás. Az egyik soros vita közben feleségem véletlenül azt mondta, hogy soha nem volt megelégedve péniszem méretével, és a velem való közelséget az esetek többségében nem élvezte. Na ekkor „borult a bili”, elkezdtem információt olvasni a nagyobbítás módjairól a különböző fórumokon.  Mindenhol valami ostobaságot írtak, olyan szereket propagandáltak, amelyek nem keltettek bennem bizalmat.

A reklámhirdetések élénk címekkel voltak tele. Úgy döntöttem, hogy veszek néhány csomag biológiai kiegészítőt, de az eredmény nullával volt egyenlő. Emellett, komoly problémáim lettek a potenciámmal. Abban a pillanatban megértettem, hogy a helyzetet nem lehet kijavítani, és középátlagú méretemmel kell megelégednem.

Megvan  a pénisznövelő szer ?

file61843310_a86a0168Nem tudom, hogyan alakult volna családom későbbi élete, ha a véletlen nem játszik közbe.  Rég óta sportolok és tematikus blokkokat olvasok. Van egy profi sportoló, aki naplót vezet mindennapos edzéseiről  és hasznos információkat oszt meg az olvasókkal. Sokan tudják, hogy az atlétáknak gyakran akad gondjuk a potenciájukkal. Mint kiderül, ennek a sportolónak is voltak ilyen nehézségei.  Végeredményként pénszikrém segített neki, amely kizárólag természetes alapanyagokból áll.

Az elején nem tanúsítottam jelentőséget az adott információnak, mivel ezek a természetes füvek és olajok nem tudnak segíteni. Másnap támadt egy ötletem –  pótlólagos információt keresni erről a szerről, valamint más férfiak hozzászólásait. Őszintén szólva, sokkban voltam a látottaktól. A weboldalakon megtaláltam a krém hatékonyságát alátámasztó fotókat, és az orvosok hozzászólásait, akik tudományos szemszögből magyarázták meg a lenyűgöző eredményeket. Megnéztem az árát, és megértettem, hogy semmit sem veszítek, ha kipróbálom.

A krém alkalmazásának eredményei

60-3Még aznap megrendeltem az Interneten. A krém néhány nap múlva le is jött. Alaposan elolvastam a termék összetételét, és meggyőződtem arról, hogy nem tartalmaz mesterséges összetevőket,  csak növényi kivonatokat, aminosavakat és a fehérjéket. A dobozban útmutató is volt, amely részletesen leírta a termék felvitelének technológiáját.  Elkezdtem alkalmazni a pénisznövelő krémet még aznap este.

Az első alkalmazás után büszkeségem nem lett gigantikus, de feleségemmel  éreztük hatását az ágyban. A szex kétszer tovább tartott, mint általában, és ilyen érzéseket biztos, hogy még soha nem éreztünk. Saját tapasztalatomon derítettem ki, hogy a krém első sorban kihat  a potenciára. A szer jól felszívódik a férfi szer szöveteibe, aktív komponensei pedig erősítik a vérkeringést.

A krémet naponta egyszer kell használni. Az alkalmazási kúra legalább 1 hónap kell, hogy legyen, de lehet több. A hatás az első alkalmazás után már érezhető, de a pénisz növekedéséhez minden nap használni kell.  A gyártó kijelenti, hogy a növekedés fokozatosan fog zajlani, négy hét alatt pedig a pénisz hossza 5 cm-el lesz nagyobb.

Már három hete használom a krémet. Jelenleg sikerem – 4 cm, még vizuálisan is látszik. Emellett, péniszem szélességében is nőtt, és érzékenysége a nemi aktus közben többszörösen fokozódott. Korábban azt gondoltam, hogy kitűnően eleget teszek házastársi kötelezettségemnek, de tévedtem. Most közvetlenül a szex előtt viszem fel a szert, igazi élvezetet kapok és boldoggá teszem feleségemet.

Sokan most a lehetséges mellékhatásokra gondolnak. Biztosan állíthatom, hogy nincsenek ilyenek. Az eredmény még ma is megvan és csak javul. Semmilyen allergia, fájdalomérzet és hasonló probléma.

Nemrég ellátogattam az egyik fórumra, hogy hozzászólást tegyek ennek a krémnek a hatásáról. Sok történetet olvastam arról, hogy hogyan lógatnak fel a férfiak súlyokat, szednek viagrát és végeznek holmi ostobaságokat. Van elég sok negatív hozzászólás is erről a szerről, de ezeket azok hagyják, akik a hamisított kínai gyártmányokat vásárolták meg. Azt javaslom, hogy a leellenőrzött weboldalakon rendeljék meg a terméket.

Remélem, hogy tapasztalatom sokaknak segíteni fog helyesen választani. Ha Önt nem elégíti ki péniszének mérete, próbálja ki ezt a krémet és felejtse el mindörökre komplexusait!

★ Rendeld meg innen a legjobb áron ★

5 thoughts on “Hatékony pénisznagyobbítás műtét nélkül”

  1. Soha nem hittem ezeknek a krémeknek és zseléknek a hatásában, de a története reményt adott nekem. Nemrég meghallottam, amint feleségem panaszkodik barátnőjének, hogy nem kap semmilyen élvezetet a szextől. Most ezt a szert fogom kipróbálni.

  2. Régóta használom. Egyetlen tabletta sem adott ilyen eredményt, és pedig egy nagy halommal kipróbáltam már az életemben. 30 éves koromban kezdődtek a problémák a potenciával, kipróbáltam minden lehetséges módszert, de csak ez a krém segített igazán.

  3. A férjem szintén használja ezt a krémet. Egy héttel ezelőtt kezdte alkalmazni, még nincs hatás vizuálisan, de ilyen érzéseim még soha sem voltak. A hétvégét az ágyban töltöttük.

  4. Jó napot. Már régóta használom ezt a krémet, és nem értem, hogy miért csak ilyen kevesen tudnak róla. Valóban működik. Egy hónapi használat után a hatás szabad szemmel is látható.

  5. A barátom ajánlotta nekem ezt a krémet. Viccelni akart velem, de nem sikerült. Elmeséltem neki sikereimet, az elején nem hitte el, most pedig maga is használja a krémet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük