Hatásos étel: 10 termék a libidó emeléséhez

Ha kezded elfelejteni, ki itt a hím, egyél meg valamit a lent bemutatott listából, és barátnőddel sokáig nem fogtok elaludni.

1. Romen saláta

A Romen jó magas A vitamin tartalma miatt: 55 g adag elég ahhoz, hogy eleget tegyél a napi norma 82%-ának. Mellesleg, a kutatások azt mutatták, hogy az A vitamin hosszas hiánya hereatrófiával járhat. Brrrr!
Meg kell enni: 55 g, vágd a salátába.

2. Görögdinnye

A maga módján növényi viagra — ebben a gyümölcsben nagyon sok citrullin aminosav van, amely jelentősen tágítja az ereidet és javítja a vérkeringést.
Meg kell enni: egy súlyosabb szelet elég.

3. Mogyoróhagyma

50 g mogyoróhagyma 21 g magnéziumot tartalmaz, amely csökkenti a korai magömlés  valószínűségét, azoknak a kutatásoknak megfelelően, amelyek az Urology  lapban jelentek meg. Most tudod, hogy mit javasolj barátodnak, aki… megértetted.
Meg kell enni: 50 g, salátában.

4. Tészta teljes kiőrlésű gabonából

Gazdag mikroelemekben. Például, mangánban —  500 g ilyen tésztában napi normádnak egészen 96%-a van. A mangán hiánya pedig – egyenes út az alacsony libidóhoz.
Meg kell enni: 140 g, főzetek.

5. Csokoládé

A csokoládéban flavan-3-olok  vannak, amelyek javítják a vérkeringést és emelik a libidót — jelentik ki a német kutatók. Válaszd azt, amelyben  kevesebb mint 70% százalék kakaó van.
Meg kell enni: 5 g naponta.

6. Cayenne-i paprika

Hosszabb erekció, erősebb ejakuláció és gyakrabb orgazmusok — ezt kell írni az őrölt piros paprikára. Tágítja az ereket és javítja a vérkeringést.
Meg kell enni: egy fél teáskanál naponta.

7. Karfiol

Főzze meg egy levesben, hogy teljesen megtöltse szervezetét indol-3-karbinollal. Ez arra kell, hogy csökkentse az ösztrogén szintet a szervezetben – állítják a Rockefeller Egyetem munkatársai. És igaz is, minek neked fölösleges női nemi hormonok?
Meg kell enni: 1 kis fejet, szeletekre vágva.

8. Rozskenyér

A rozs-zsömle, a búzából készülttől eltérően tele van  fitinsavval, mely segít a szervezetnek, hogy jobban felszívja a cinket. Ha nem tudnád, elengedhetetlen számodra a tesztoszteron termeléséhez.
Meg kell enni: 60 g naponta (ez három szelet).

9. Zeller

Telítve van androstenonnal — feramon, amelyet egyes állatok termelnek (stimulálja a nőstényeket a párosodásra). Reméljük, hogy a nőstények nem fognak megtámadi téged. De a lányok – elnézést kérünk.
Meg kell enni: 6 szárat vágj össze és fogyaszd puha sajttal.

10. Batáta

A kutatások azt mutatták, hogy az antiokszidánsok, amelyek az édesburgonyában találhatóak, sikeresen harcolnak a nehézfémekkel, amelyek zavarják a noradrenalin  normális munkáját –  hormon, amely a libidódat stimulálja.
Meg kell enni: válassz egy nagyobb batátát és süsd meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük