Három tanács a tökéletes kapcsolathoz a férfival

A nőknek néha egyszerűen elengedhetetlen megmutatniuk sok esetben összetett természetüket. De, ha ezt rendszeresen fogja csinálni, akkor a férfinak megjelenik a kívánsága, hogy a lehető leghamarabb elfusson Öntől, vagy megjelenik az ellenállhatatlan vágy, hogy „elszámoljon”. Hogy erre semmilyen esetben sem kerüljön sor,  be kell tartani három fő szabályt.

  1. A múlt az múlt. Hátra kell hagyni. Soha és semmi képen ne emlegesse a régi sérelmeket. Ami volt, az volt, ez már a múlté. Hiszen ez bárkit az őrületbe kergethet, még a legerősebb embert is. Most együtt vannak, és azok az események, amelyek a múltban történtek semmi képen sem befolyásolhatják jelenlegi kapcsolatukat. Ha megbocsátották egymás bűneit, amelyek a múltban történtek, akkor nem érdemes emlegeti őket,  ez csak irritál. Minden problémát a múltban kell hagyni, és nem szabad újabb és újabb veszekedéseket provokálni.
  2. Ultimátum. Emlékezzen vissza, milyen gyakran tesz ultimátumokat a férjének? Még a legártatlanabb ultimátumok is erősen idegesíteni kezdenek. Bármilyen ultimátumot, amelyet Ön tesz, a férfi manipulációként értékel, ami jobbik esetben veszekedéssel érhet véget. Hiszen a világ bármelyik nője sokkal többet elérhet egy férfitól meleg szavakkal, szeretettel és gyöngédséggel, mint ultimátumokkal.
  3. Folyamatos és szüntelen nyafogás. A szerencsétlen, boldogtalan, megalázott, megbántott nő nem váltja ki a férfiakból az érzést, hogy megsajnálják őt. Az állandó nyafogás és megsértettség borzalmasan hat az idegekre és csak negativitást vált ki. Természetesen, a férfi az elején sajnálni fogja ezt a nőt, együtt fog vele érezni, meg fogja osztani aggodalmait, de ha ez állandóvá válik, a férfi többet nem fogja hallgatni, látni és többé nem fog figyelni állandó nyafogásaira és könnyeire. Bár ezzel a viselkedéssel csak azt érheti el, hogy elkezd  veszekedni Önnel. Hiszen keveseknek tetszik az élet egy olyan lánnyal aki állandóan elégedetlen valamivel és állandóan panaszkodik.

Ha észrevett legalább egy hasonló jelet magán, akkor azonnal meg kell tőle szabadulnia. Máskülönben meleg kapcsolatról szó sem lehet, ehelyett csak egy agresszív kísérőt kap, aki nem fog figyelni Önre és bármilyen oknál fogva ingerült lesz.

Kedves hölgyek, hamarosan elérkezik a férfiak ünnepe. Önök mér kitalálták, hogy mit ajándékoznak kedvesüknek? Legyen ez egy köntös! Csak minden képen melegnek, puhának és természetesen szépnek kell lennie. Ha pedig internetes boltban rendeli meg az ajándékot, akkor jelentősen meg is takarít,  és egyáltalán nem okoz gondot akár a nagy méretű férfi köntös sem. Előre a meleg ajándékokért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük