Ezt nem tudtad! Jéghegy elmozdító, szörfoktató a kutyák számára és még 8 furcsa szakma 

Napjaikban lehetőségünk van bármilyen szolgáltatásra: a kutyasétáltatástól kezdve a bútorok összeszereléséig. Azonban, kevesen ismerik azokat a legfurcsább szakmákat, amelyek nagyon elterjedtek világszerte. Igen, lehet valaki mondjuk egy menyasszony fizetett barátnője,  ölelőbarát, szakképzett jéghegy tologató. És ez csupán néhány szakma a teljes listából, amelyet elkőszítettünk Önöknek.

Kígyófejő

Ezek a rettenthetetlen szakértők szó szerint megfejik a  kígyókat,  kivonva a legveszélyesebb fajták mérgét. A kapott mérget gyakran használják az ellenszerek előállításához a kórházakban és a laboratóriumokban. Egy gramm méreg akár 1000 $-ba is kerülhet.

Szakképzett tanúk az esküvőkön

ezt nem tudtad jeghegy elmozdito szorfoktato a kutyak szamara es meg  furcsa szakma A menyasszony szakképzett baránői azért jelentek meg, hogy támogassák az arát ezen a fontos napon. Nem mindenkinek vannak igazi barátnői, ezért most bárki rendelhet magának az esküvőjére egy tanút  300 $ – 2000 $-ért.

Jéghegy, mozdulj meg!

Létezik a világon olyan ember, aki szakképzetten mozgatja a jéghegyeket. A szakma a Titanik (1912-es év) katasztrófális süllyedése után jelent meg a nemzetközi jégjárőrség kezdeményezésére, amely a tragédia után egy évvel alakult meg. A szakemberek pontosítják és nyomon követik a jéghegyek helyét és kidolgozzák a kikerülésük optimális útjait.  Ha szükség lesz rá, akkor a jéghegy  el lesz vontatva a zónából.

Szörfoktató kutyák számára ezt nem tudtad jeghegy elmozdito szorfoktato a kutyak szamara es meg  furcsa szakma

A kutya szörfoktatók, akiket egyes üdülőhelyeken találnak az óceán mellett, megtanítják a kutyáikat állni a deszkán és siklani a hullámokon. A bolygó egyes részeiben még külön kutyaképzések is léteznek.

Szakképzett ölelőbarát

A szakképzett ölelőbarátok óránként  80 $ -t keresnek azzal, hogy idegeneket ölelgetnek. Mimuszok: ez a munka nagy érzelmi megterheléssel jár.

 

 

Art hamvakból

Ezek a szakemberek azzal foglalkoznak, hogy dísztárgyakat vagy üvegszobrokat készítenek, amelyeket elhunyt emberek hamvaival töltenek meg. Sokan fordulnak hozzájuk hasonló kéréssel a rokonok elhamvasztása után, hiszen így kényelmes hordania családtag lelkét,  mondjuk egy nyaklánc formájában a nyakban.

Kutyaeledel kóstolók ezt nem tudtad jeghegy elmozdito szorfoktato a kutyak szamara es meg  furcsa szakma

Az állateledelek gyártásával foglalkozó társaságok szakembereket vesznek fel, akik képesek értékelni a termékeik ízminőségét, tápértékét. A kóstolók általában kiköpnek minden darabkát az értékelés után.

Chickensexers

Ezek a szakemberek meg tudják határozni az újszülött csibe nemét intuiciójuk segítségével. Általában kereskedelmi ikeltetőkben alkalmazzák őket. Ezek a szakemberek nagyon keresettek Nagy Britanniában és Japánban és évi   60 000 $ -t is megkeresnek.

Szakképzett sorban álló

Ha úgy döntött, hogy vásárolgatni indul a  «Fekete pénteken», akkor szüksége lesz néhány ilyen szakemberre. Ezek az emberek akár napokig is képesek sorban állni, hiszen ezért nem kevés pénzt kapnak. Általában ezek a szakemberek heti  1000 $ -t keresnek. Na ná, hiszen kiállva a sort valaki helyett egy  iPhone-ért, az ilyen  «munkanap» végére maguk is komoly vásárlást tehetnek.

«Siker» cukrászok

A szerencse sütikkel gyakran találkozunk az éttermekben, a bárokban és a kisebb élelmiszerboltokban. Hiszen kellemes, amikor bemegy az ember egy szappanért, s mellé odanyújtanak neki egy kis kosarat sütikkel, amelyekben jóslatok rejlenek. Ezeket a jóslatokat speciálisan betanított emberek írják, általában  szabadúszó iróházakban alkalmazzák őket. Ezek a szakemberek évente körül-belül 40 000 $ -t keresnek.

Íme azon testépítők toplistája, akiknek sikerült fantasztikus eredményeket érni el, hiszen szakmájukká tették a hobbijukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük