Egy sikeres ember szabályai

Korán kelni — nagyon jó dolog, és létezik számos kiváló ok, melyek alapján érdemes felhúzni az lbresztőórát reggel ötre. Ha még nem tudott dönteni, akkor íme az a lista, amely képes  véglegesen meggyőzni Önt.

1. Több idő, hogy összeállítsuk a napi tervet és hatékonyan végre is hajtsuk

Minden ok közül a korai felkeléshez az első nap, valószínű, hogy ez lesz a legalkalmasabb. Ha legalább 15 perccel korábban fog felkelni, mint általában, és ezt az idő arra használja, hogy megtervezze a napját, akkor máris belép a győztesek rendjébe. Előre tudja, hogy mit kell kidobni és mit kell meghagyni. Tudja, hogy mikorra vannak betervezve a találkozók és üzleti látogatások, és milyen forrásokra lesz szüksége.

Tudja, hogy milyen rendben kell zajlaniuk az eseményeknek, mivel összeállította az optimális időbeosztást és frissítette a feladatok listáját. Leírni az átgondolt napi tervet helyesen kihelyezett prioritásokkal  — ez minden. Az idő elosztása — az a fő stratégia, amely saját csodájához fogja vezetni.

2. A legjobb idő, hogy csendben tudjon gondolkozni

plhssmdA kora reggeli órák —valószínű, hogy az egyetlen idő a nap folyamán, amelyet ki lehet szabni a magunk számára. Így áll a helyzet az emberek többségénél. Az idő reggel öt óra és azon pillanat között, amikor felkelnek a családtagok, hihetetlenül fontos.

Ez az Ön esélye arra, hogy élvezzen az értékes pillanatokat és olyan dolgokkal foglalkozzon,  amelyeket később könnyű elhanyagolni a különböző teendők miatt, Válasszon bármit is  — olvasás, meditáció, imádság, jóga vagy bármilyen más csöndes elfoglaltság – élvezze ezt maximálisan. Egy bizonyos csöndben eltöltött idő segít rendezni a gondolatokat, csökkenteni a stresszt és megőrizni a lelki nyugalmat.

3. Jobb minőségű és mély alvás

Amikor elkezd folyamatosan ugyan abban az időben kelni, Önnek nem lesz más lehetősége, minthogy ugyan abban az időben feküdjön le aludni, hogy elég ideje legyen az alvásra. Az egyik kiegészítő hatása ennek az átmenetnek az lesz, hogy az alvása, valószínű, javulni fog. Az alvás minőségére különböző tényezők hatnak ki, de az állandóság — az egyik legfontosabb. Ha kiszab magának legalább egy pontos időkorlátot, ez rezonáns hatással lehet minden más döntésére is.

4. Több energia és optimizmus

«Sok olyan ember ismerek (hi-hi-hi, mondjuk magamat), akik nem túl jól néznek ki reggelente, — írja Sanders. — A hajam kócos, a szempilláimra furcsa nyálka ragadt, a számból borzasztó szag áramlik —egyszóval, szemmel látható, hogy nem azokhoz az emberekhez tartozom, akik azzal a képességgel születtek, hogy kiugorjanak az ágyból széles mosollyal az arcukon.

Valamikor minden reggel ilyen állapotban keltem fel, de mostanában ez ritkán fordul elő. Meghallva az ébresztőórát, szinte kiugrom az ágyból és lelkesedéssel állok neki a reggeli rendnek. És ez nem volt genetikai szinten beprogramozva. Nem születtem ilyennek. Minden a szokásokon múlik, rendszereken és személyes választásokon».

A legjobb reggeli rend először is megtölt energiával, mivel ez a munkaképesség alapja. Az energia – természetes mellékterméke a kiváló egészségnek, és ez fantasztikus!

5. A figyelem jobb koncentrációja

A reggeli felkelés egyik fő előnye – a zaj és zavaró tényezők garantált hiánya. Semmi sem áll Ön és a célja között. Nincsenek zavaró tényezők, hacsak nem hozza létre őket saját maga. Sokan kezdik a tv-vel a napot. Felkelnek és azonnal bekapcsolják a reggeli műsorokat, híreket, meséket vagy a tegnapi humoros program ismétlését, amelyet kihagytak.

Ha a célja – összpontosítani és mozogni a cél felé, az ilyen figyelemelvonó tényezőket ki kell zárni. Az összpontosítás fenomenális tényező abból áll, hogy mindig elérhető, hacsak maga nem utasítja el. Ahhoz, hogy koncentrálni tudjon valamire, mindent félre kell tenni, egyet kivéve, amelynek a legnagyobb jelentősége van.

Fegyverkezzen fel egy egyszerű reggeli rituáléval, és élvezheti ezeket az előnyöket újra és újra.

6. Jobban működik az agy — világosabbá válik minden, az alkotói potenciál nő

perche uscire con uno scrittore motivi validiPróbált valaha is valami igazán fontosat éjszaka csinálni? És hogy sikerült? Ha legalább valamiben hasonlítunk Önnel egymásra, akkor mondhatom, hogy éjszaka nagyon nehéz gondolkozni. Ha az ember agya elfáradt, nehéz, sőt fájdalmas dolog világosan gondolkozni. Az akaraterő  — végső forrás, amely a alvás közben áll helyre, –  ezt írja Kelly Macgonigal “Akaraterő” című könyvében.

A nap folyamán a fegyelem és a dolgozni vágy forrásai fokozatosan csökkennek. Ennek eredményeként még a legegyszerűbb feladatok számára is  komoly erőfeszítésekre van szükségünk. Ha szeretné élvezni a természetes ciklusok előnyeit, amelyek már cselekednek az agya számára, próbálja meg kora reggel megcsinálni legjobb munkáját.

7. Egészségesebb és vonzóbb test

A reggeli órák — kiváló idő a magunkról való gondoskodásra. Az emberek többsége csak néhány percet szán az edzőterem gyors látogatására vagy egyltalán nincs erre ideje. De minden dolog között, amelyeket el lehet végezni reggel,  az egészséges reggeli és a fizikai gyakorlatok az első helyen állnak.

A reggeli felkelések nem válnak varázslatos döntéssé, amelynek köszönhetően Ön gyorsan le fog fogyni, de a tendencia egyértelmű: azok, akik korán kelnek általában sportolnak. Azok, pedig, akik ezzel foglalkoznak, általában helyesebben táplálkoznak.Akik helyesen táplálkoznak, általában magabiztosabbak és vonzóbbak is. Ez az elv bevált nálam és számos más embernél is, tehát, Önnek is alkalmas lehet.

8. A napi termelékenység tartós növelése

A korai felkelésnek megvan a kiváló végső hatása is: ennek köszönhetően az Ön termelékenysége nőni fog az egész nap folyamán. Ha meggondoltan kezdi a napot, akkor valószínű, hogy ugyan így fogja be is fejezni.

Ha egész nap előre felé kíván tartani, elvégezve a kiszabott feladatokat, akkor jobb úgy kezdeni a napot, aohgy befejezni szeretné. Kezdje termékenyen és céltudatosan, és fejezze is be termékenyen és céltudatosan.

9. Több esély a fő célok eléréséhez

Termékenynek lenni  — azt jelenti ügyeket intézni, de a kora reggel csodájának esetében  az Ön célja – nem csak többet érkezni. Amikor elkezd korábban kelni, új lehetőségek fognak megnyílni Ön előtt. Lesz szabad ideje, amely eddig nem létezett, és megjelennek a választási lehetőségek is.

Vagy optimálisan kihasználja ezt az időt, vagy elfecséreli. Maximálisan realizálja, vagy elveszti. A trükk az, hogy előre meg kell határozni, hogyan fogja tölteni. Вы Az esetek többségében a kora reggel csodája azoknak a hasznára válik, akik alapos tervvel kelnek fel, hogy miként is sikerülhet a fő célkitűzések végrehajtása. Napi egy óra heti öt nap folyamán már elegendő lehet ahhoz, hogy előrelépjünk valamilyen dologban, amely fontos az Ön és küldetése számára. Használja ennek az időnek az előnyeit és őrizze mint értékes ékszereket.

10. Ön csatlakozik a rendkívül produktív emberek exkluzív klubjába

Mia a közös  Howard Schultz  (Starbucks vezetője), Richard Branson  (a Virgin Group alapítója), Anna Wintour  (Vogue főszerkesztője) és Tim Cook (az Apple vezérigazgatója) között, amellett ,hogy fantasztikus sikereik vannak az üzletben? Ezek az emberek kora reggel kelnek. A céltudatosság és siker, a korai felkelés és a nagy eredmények,  a meglévő reggeli terv és a világ megváltoztatásának képessége között valós kapcsolat van. Ha szeretné elkezdeni útját a nagy eredményekhez, akkor a reggeli felkelés az első kell ,hogy legyen dolgainak listájában holnapra.

A korai felkelés lehetővé teszi jobban beosztani az időt és többet érlkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük