Edzés a szex előtt: töltsd fel a testedet kellő hormonokkal

A kör-körös edzés a  nehézatlétikai bajnoktól megtölti a szervezetedet tesztoszteronnal, szerotononnal és dofaminnal – indulj el az edzőterembe és véld úgy, hogy a randi tökéletes befejezése garantálva van a számodra.
A lányok a fontos randi előtt epilálják a bikini zónát és befújják magukat parfümmel. Te pedig, hogy saját magad legvonzóbb verziójává válj, töltsd meg a testedet hormonokkal és neuromediátorokkal – tesztoszteronra, szerotoninra és dofaminra van szükséged. Az egykori brit nehézatlétikai bajnok David Luis ezt a kör-körös edzést javasolja, amely az egész test felmelegítésére irányul.  Négy kör  (mindegyikben — megadott mennyiségű ismétlés), és tele leszel feromonokkal és magabiztossággal, energikus, könnyed és vidám leszel – egyszóval, varázslatos.

Felhúzózkodás trep-griffel

10 ismétlés

Itt működésbe lép az egész test, főként a hasizom. Emeled fel a súlyt hirtelen tempóban, segíts magadnak a csípőd előre és felfelé történő mozgatásával. Engedd le a kiinduló helyzetbe, igyekezz egyenesen tartani a fejedet.

Fekvenyomás svájci griffel

10 ismétlés

A svájci griff segít jobban megmunkálni a mellkasi izmokat. Lassan engedd le a súlyt a mellkasodra, és tartsd ott két másodpercig. Nyomd ki felfelé olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudod. Ismételd meg a megadott számot egyszer.

Sprint nehezítő mellénnyel

50 m vagy 30 másodperc

Ez nehéz, de csak így tudod megtölteni a véredet oxigénnel és endorfinokkal, amelyek biztosítják számodra a jó hangulatot. Vegyen fel egy nehezítőkkel felszerelt mellényt, és fusson maximális gyorsasággal 30 másodpercig. A szexet még ki is kell érdemelni, barátom!

Súlyzók emelése

15 ismétlés

Emeld fel a sőlyzókat  a vállaidhoz. Dobd ki felfelé a kezeidet amilyen hirtelen mozdulattal csak tudod, lassan ereszd vissza a kiinduló pozícióba. Ez a gyakorlat emeli a test belső hőmérsékletét és bizonyítottan a feramonok termelődéséhez vezet.

A térdek felemelése

25 ismétlés

Végezetül dolgozd meg a ferde izmokat, amelyek annyira tetszenek a nőknek. Lógj egy kicsit a rúdon, emeld a térdeidet minél magasabbra. Ereszd le őket lassan, húzd a lábujjaidat. Minél lassan fogod leereszteni, annál nagyobb les a kellő hormonok kilökődése a vérben.

Н2 Min dolgoztunk most

  • Feromonok
    A test hőmérsékletének ingadozásai az edzésen elősegíti a feromon termelést és növeli a tesztoszteron szintet – ami többek között javítja az izmok kirajzolódását. Az élvezet hormonok növekedése a véredben, az Ohajói Egyetem kutatói szerint, titokzatos módon vonzóbbá tesz az ellenkező nem számára.
  • Kinézet
    A gyakorlatok növelik a véráramlást, amely (legalábbis átmenetileg) virágzó kinézetet biztosít a bőröd számára – a nők számára pedig ez fontos (legalábbis így vélik a férfiak az Edinburgi Egyetemről).
  • Eredményesség
    A fizikai gyakorlatok növelik a nitrogén-oxid termelődését: az ereid jobban működnek, az erekció … nos, szerényen fogalmazva, jó lesz. A nők ezt érzik valahogy messziről.

Te hogyan készülsz a randira?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük