Edzés a reptéren: az utolsó esély, hogy formába jöjj a szabadság előtt

Egész évben ígérgetted magadnak, hogy szorgalmasan fogsz edzeni, hogy nyáron ne szégyellj a strandon mutatkozni. De ott vagy az indulási csarnokban, hamarosan bejelentik a járatra való felszállást, és érzed, hogy nem foglalkoztál eleget.  Ne aggódj, a híres személyi edző Dean Jones elmondja, hogyan lehet felkészülni a strand pihenésre egyenesen a reptéren, anélkül, hogy felkeltenéd a megfigyelők figyelmét.

1. Emelgetések a lábujjakon  állva

3 szett 20 ismétlés

Csinálj úgy, mintha olvasnál. Az előre húzott kezek segítenek neked megtartani az egyensúlyt. Rátámaszkodva a lábaid nagy ujjaira emelkedj fel az ujjaidra és így állj meg egy másodpercre. Lassan ereszkedj le a földre és ismételd ezt meg. 60 ismétlés után  nagyon örülni fogsz, hogy rövid nadrágot vettél fel.

2. A farmer sétája

5 szett 100 méter

A regisztrációra várakozva sétálj előre-hátra nehéz bőröndjeiddel, és hogy ne merüljenek fel kérdések, tegyél úgy, mintha bankautomatát keresnél, azután pedig egy szabad helyet a kávézóban. A farmer séta „felfújja” deltoids és a trapézizmaidat.

3. Statikus emelés a bicepszre

3 szett 30 másodperc mindegyik kézre

Vedd a kezedbe a telefont és egy nagyon nehéz kézitáskát. Tegyél úgy, mintha telefonálnának neked, és tedd a kézfejedet a válladhoz. Sokatmondóan beszélj a telefondba, ameddig nem éred el a 30-at. Pihenj 30 másodpercet, és válaszolj a következő hívásra, de már a bal kezeddel.

Nyerő pozíció

Behúzni a hasat annak reményében, hogy ezzel felkelted egy szép hölgy figyelmét –kétséges foglalkozás. Végezze el helyettes a munkát a napágy. Helyezd a napágy hátát és lábtartóját egy fokkal felfelé és lefelé az egyenes szinttől, úgy, hogy a tested rajta V-alakot öltsön. Így  hasad előnyösebben fog kinézni, a fölösleges „ráncok” pedig a különböző helyeken kisimulnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük