Dolog, amelyeket nem szabad mondani egy meztelen nőnek

Mit nem érdemes mondani egy leöltözött nőnek? Olvasd el, mosolyogd el magad, gondolkozz el rajta.

Nem annyira maga a szex a fontos, amennyire az, hogy hogyan beszélnek róla a partnerek, — ez a legfontosabb egy nő és egy férfi jó kapcsolatához  (erre a következtetésre jutottak a Journal of Couple & Relation ship Therapy friss kiadmányában megjelent kíséret szerzői). De mivel ez egy csúszós téma, nem mindenkinek sikerül megbírkózni vele.  Mielőtt legközelebb érintenéd ezt a létfontosságú kérdést, egy pillanatra gondolkozz el: nem fognak-e ugyan olyan borzalmasan hangzani szavaid, mint ez a négy kifejezés?

Tudod, én inkább olvasok egy kicsit

Senki sem tiltja meg neked, hogy fáradt légy, de ilyen kókadtan reagálni szex-ajánlatára – tilos. Ébredj fel  (legalábbis formálisan), és mondj valami olyasmit, hogy:  «nem hiszen el, hogy ezt mondom, de ma nagyon elfáradtam». Ígérd meg, hogy visszatértek ehhez a témához, mondjuk reggel, és tégy meg mindent, kérjen bármit is. A pszichológusok állítják: amikor egy nő tudja, hogy még mindig érdeklődést mutatnak iránta, képes kisebb engedményeket tenni.

Orgazmusod ugyan olyan valódi, mint Kobzon szemöldöke!

Ne hibáztasd, főként a hálószobában. Kétségeidet valamilyen más helyen is elmondhatod és persze más szavakkal (és jó lenne, ha az előző beszédtéma valahogy feltételezné ezt a fejlődést). Tehát: neked úgy tűnt, hogy igyekszik szimulálni az orgazmust, de erre nincs semmi szükség, mivel azt szeretnéd, ha kapcsolatotok maximális őszinte lenne, hiszen a kölcsönös tisztelet  — olyan csodálatos és ez az, ami hiányzott neked más nőkkel. Valahogy így.

Régen voltál vizsgálaton a nemi úton terjedő betegségekre?

Bármilyen puhán is kérdezz erre rá, minden nő azt fogja hallani: «nekem úgy tűnik, hogy te beteg vagy ott…». Még ha nem is ismeritek egymást régóta, még ha ez valóban nyugtalanít (jogod van rá), lépj másként. Add elő ezt, mint saját kezdeményezésedet: mondván, szeretném leellenőriztetni magamat mindkettőnk érdekében. És ajánld fel, hogy együtt menjetek a klinikára — így megbízhatóbb. Ilyen hozzáállás mellett a hölgy nem fog hibáztatást hallani címére, és ez a legfontosabb.

Te komolyan azt gondoltad, hogy nekem ez tetszeni fog?

A hasonló kifezejések teszik lehetővé a nők számára, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül „disznónak” nevezzék a férfiakat.  Ne mond, ha valami rosszul sikerül neki. Mond, hogy szeretnél megtanulni nagyobb élvezetet nyújtani neki: «Mit szeretnél, hogy mit csináljak, vagy mit ne csináljak soha Ő elmondja, és több, mint valószínű, hogy válaszként megkérdezi tőled ugyan ezt — ekkor jön el a te időd, hogy elmond, hogy mit és hogyan kell csinálni és mit nem kell. És jegyezd meg a fő trükköt:  elégedetlenségedet rejtsd el» két bók között — és minden rendben lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük