Az ízületi gyulladás kezelésére Önnek is szüksége lehet

Amikor betöltöttem a 30-ik életévemet, hátra tekintettem és megértettem, hogy semmit sem értem el az életben. Egyik munkahelyről a másikra mentem, egy évnél tovább nem maradtam meg sehol. Tapasztalatot sikerült gyűjtenem, azonban stabil jövedelmem, amely lehetővé tenni, hogy mindenem meglegyen, sőrt annál egy kicsit több is – nem volt. Akkor a barátommal közösen megnyitottuk üzletünket  – egy internetes boltot. Miután rendeztük a szállításokat, el kellett kezdeni foglalkozni a weboldallal, s mivel nem volt pénzük arra, hogy szakembereket vegyünk fel, minden egyedül csináltunk. Éjjel és nappal a munkában voltam. Napi 4 órákat aludtam és minden időmet a számítógép előtt töltöttem. Ilyen ritmusban éltem több, mint egy éven át. S az üzlet elkezdett nyereséget hozni, méghozzá nem is rosszat.

Lélekben minden férfi szenvedélybeteg egy kicsit. Én saját tapasztalatomon győződtem meg erről. Megszerezve néhány kifizetődő nagytételű megrendelést, még többet akartam keresni. Új ötleteim támadtak, amelyek megvalósításához le kellett mondanom a szabadidőről és dolgozni kellett.  Nap mint nap, nem aludva éjszakánként. A célom homályba kerítette az elmémet, semmi sem érdekelt. A lényeg egy volt – többet csinálni, mindent érkezni!

Mint azt maguk is értik, semmi sem történik nyom nélkül, és a megzavart alvás és étkezés előbb vagy utóbb tudat magáról. Ilyen eredmény lett az én esetemben a borzasztó ízületi gyulladás. Miért borzasztó? Egyszerűen nem tudok rá más szót találni! A fájdalom elviselhetetlen. Fájtak a térdeim, a kezeim, a hátam… A fájdalom éjszaka erősödött, főként reggel felé volt nehéz.

Az osteochondrosis kezelését azonnal el kellett kezdeni, de én persze úgy döntöttem, hogy nem fogok erre időt szánni és folytattam megszokott életritmusomat – gyakorlatilag nem mozogtam, napi 15 órát töltöttem az irodában.

Amikor a térdeim bedagadtak és megpirosodtak, megértettem, hogy nem lehet ezt tovább húzni. A fájdalomcsillapító gyógyszerek szedése komolyabb következményeket is hozhatott, s nem a fájdalmat kellett enyhíteni, hanem meg kellett szüntetni a probléma gyökerét.

Elmentem az orvoshoz és átestem a kellő vizsgálatokon. Egy listányi gyakorlatot javasoltak nekem, valamint kiírtak egy gyógykenőcsöt is.

Ez a variáció tetszett nekem. Hiszen jobb naponta néhány percet tölteni a gél felvitelével a problémás területekre, mint hosszas procedúrákra járni, amelyek nagyon időigényesek, azért is, mert időm az nagyon kevés volt.

A legjobb kenőcs az ízületek kezeléséhez

Az ízületi gyulladás kezelésére Önnek is szüksége lehetA krémet úgy nevezik, hogy  Osteoren. Európában gyártják, magán a csomagoláson ott van a szer minőségi jellemzői megfelelősségének alátámasztása az EU vezető standartjainak. Sőt, azt tudom mondani, hogy meglepett a gél összetétele – sok természetes komponens volt benne, amelyek gyógyító hatásairól mindenki hallott. Ezek közül fel tudom idézni aloe vera, kamilla, körömvirág, zsurló, ördög karom, és természetesen, a vadgesztenye  kivonatokat.

A gyártó az arthritis hatékony kezelését ígérte rendszer használat esetében, ezért úgy döntöttem, hogy nem fogok kihagyni napokat.

Végeztem bedörzsöléseket, masszázst, megkértem a feleségemet, hogy kenje be a hátamat alvás előtt. Olyan 3 alkalmazás után változásokat éreztem, könnyebb lett számomra a mozgás, eltűnt a merevség, és a duzzadás is alább hagyott egy kicsit.

És ekkor még egy jó üzleti ajánlatot is kaptam – kezd rendbe jönni az életem!

Így, elfáradva a munkahelyemen és hazatérve, egyszerűen megfeledkeztem  a krémről. Egy hét múlva a fájdalom visszatért. Ekkor értettem meg, hogy nem tartottam be a magamnak tett ígéretemet. Hiszen az ízületek kezelése – türelmet és rendszerességet igénylő folyamat.

A súlyosbodás után  már nem hagytam ki egyetlen napot sem és napi szinten használtam az Osteoren krémet.

Két hét múlva elérkezett a várva várt megkönnyebbülés. De nem hagytam fel a krém használatával, hiszen értettem, hogy teljesen ki kell kezelni a gyulladást, ez pedig rendszerességet igényel.

Egészében véve ki tudok emelni néhány kulcsfontosságú javulást, amelyek végbementek a térd, hét és kés fájdalmak kezelési kurzusa után:

  • Az ízületek jobban mozgathatóvá váltak;
  • Eltűnt a megpirosodás a problémás területeken;
  • Eltűnt a fájdalom;
  • Könnyedség jelent meg a mozgásban;
  • Eltűnt a ropogás az ízületekben.

Az Osteoren – osteochondrosis  kezelése «5» érdemjegyre!

Az Osteoren igazi kincs lett a számomra. Nem tapasztalva fizikai rosszullétet, яelkezdtem jobban gondolkozni, új hatékony ötleteim támadtak az üzletem fejlesztésével kapcsolatban.

Emellett eszembe jutottak az orvosok javaslatai annak kapcsán, hogy zárjam ki az életemből a sokórás ülést. Ezért minden félórában felálltam a helyemről és néhány percet nyújtásokat végeztem.  Ezt követően javult a vérkeringésem, és kellemesebb és egyszerűbb volt dolgoznom.

A csontfájdalmaim kezelése kiváló eredményeket hozott. Úgy gondolom, hogy ebben nagy érdeme van a készítménynek, amelyet választottam, s amely nagyon alkalmas volt nekem.

Végezetül azt szeretném mondani, hogy semmilyen munka sem lehet fontosabb az egészségnél, hozzon ez a foglalkozás bármennyi pénzt is. És a feleségem is elkezdett elég hideg lenni hozzám. Hát persze, hiszen gyakorlatilag nem voltam otthon, nem kommunikáltunk. Átnéztem prioritásaimat és  teljes életet kezdtem élni, korlátozva a munkámat a standart rend szerint, amely alapján dolgoznak az emberek országunkban.

Most boldog ember vagyok. Van egy sezrető feleségem, jövedelmező vállalkozásom és diőm is magamra. Hétvégenként uszodába járunk a feleségemmel. Fiatalnak és egészségesnek érzem magam. Amit Önöknek is kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük