A visszéről alkotott véleményük – téves!

Ha azt gondolják, hogy a visszér tágulat kezelése csak a nőknek kell akkor mélyen el vannak tévedve. Világszerte több millió férfi szenved ettől a betegségtől. És a szövődmények általában, az erősebbik nemnél sokkal komolyabbak, mint sok nőnél. Azt is szem előtt kell tartani, hogy az első stádiumok eltelhetnek különösebb jelek nélkül, rendszertelen fájdalmak léphetnek fel a lábakban a nap végén, jelentéktelen duzzadás jelenhet meg. Én is úgy gondoltam, hogy egy igazi férfi számára  egy enyhe rosszullétet – semmiség. Ezért nem is fordítottam figyelmet a betegség első jeleire, amely pokollá tette az életemet.

Munkából adódóan sokat kell állnom, természetesen, a megterhelések a lábaimra jelentősek. Emellett 186 cm magasság mellett, a súlyom 110 kg. Igen, a gyors beharapások az ártalmas ételekkel szintén nem tűnnek el nyomtalanul. Így, éves koromban szembekerültem a visszér problémájával.

Sokat hallottam arról, hogy a visszér – örökletes dolog. A családomban senki sem szenvedett ebben a betegségben, ezért úgy döntöttem, hogy engem ez  részvétel elkerül. Azonban az életmódom ahhoz vezetett, hogy szükségem lett a visszér kezelésére. Az én súlyommal a megterhelés az érfalakra jelentős volt.  Elmentem az orvoshoz – a diagnózis hibátlanul fel lett állítva – 3 stádium. Értettem, hogy nem szabad húzni az időt, máskülönben műteni kellesz, а kórházban feküdni pedig és átmenni a hosszas rehabilitációs időszakon egyáltalán nem illet bele a terveimbe.  Közben a fiam is úgy döntött, hogy megnősül, tehát dolgozni kell, meg kell keresni a pénzt az ünnepségre, nem pedig a kórházban feküdni és betegeskedni.

Az orvos, aki velem dolgozott, azt tanácsolta, hogy kenjem a lábaimat egy speciális krémmel.  Azt mondta, hogy ez segíteni fog. Így jelent meg az életemben a VenumPro.

A jó visszér elleni krémaz én megmentőm!

A visszéről alkotott véleményük - téves!Napjainkban senki számára sem titok, hogy mennyi vegyszert adnak hozzá a gyógykészítményekhez. Ezért, megkapva a tanácsot a visszér elleni krém használatát illetően, elég szkeptikusan álltam hozzá a dologhoz. Azonban választásom nem volt, ezért rendeltem magamnak egy csomagot.
Az összetételben, meglepően nem találtam veszélyes anyagokat, csak természetes kivonatok voltak benne és adalékok, amelyek elengedhetetlenek a hatásuk erősítéséhez.

A használati útmutató eléggé egyszerű:

 • Alaposan meg kell mosni a kezelendő felületet és ki kell szárítani.
 • Masszírozó mozdulatokkal fel kell vinni a kenőcsöt (jobb lentről felfelé – így javul a véráramlás).
 • Hagyni kell felszívódni a szert és melegbe kell tekerni.

Elvégezve minden utasítást, kellemes melegséget éreztem és elaludtam. A reggel pedig valóban jó volt – a lábaim könnyűek voltak, eltűnt a nehézség érzés. És ez az első alkalmazás után! Ez a hatás, természetesen nagyon nagy benyomást keltett bennem, de úgy döntöttem, hogy nem állok meg az elérteken. Hiszen a rendszeresség – a siker legfontosabb záloga! Így folytattam a lábaim kenegetését ezzel a krémmel, kisebb masszázsokat végeztem. 4 hét telt el és az eredménnyel nagyon elégedett voltam.

Ha megkérdezik tőlem, hogyan lehet kikezelni a visszeret egy hónap alatt, a válasz egy lesz – VenumPro!

Ne hagyja, hogy előrehaladjon a visszér!

Nagyon örülök, hogy időben orvoshoz fordultam. Elmesélték nekem, hogy i történhetett volna, ha elhúzom a kezelést. Trofikus fekélyek és a vénás trombózis – nem a legjobb kísérői a családfőnek, értsenek egyet. Ezért, ha ólomnehéznek érzi  lábait, ne várja meg, amíg a betegség elkezd fejlődni. Az egészséghez való ilyen hanyag hozzáállás következményei rendkívül siralmasak lehetnek.

Tehát, azoknak a férfiaknak, akik szeretnének az életben minden érkezni, gy tanácsom van – ne várják, hogy a rosszullét maga elmúlik. Cselekedni kell.

Én ezt megtettem és nem tévedtem. Tehát, mit is adott nekem a kezelési kurzus a VenumPro szerrel?

 • A növényi kivonatok erősítik az érfalakat.
 • Javul a vérkeringés.
 • Eltűnik a fájdalom, a duzzadás, a fáradság.
 • Enyhül a gyulladás a szövetekben.
 • Ennek a kenőcsnek a segítségével nagyon hatékony lesz a visszér megelőzése. Hogy egészségesek legyünk, érdemes kipróbálni.

Röviden, a krém nem csak a tünetekre hat ki. Bármilyen phlebologist elmondja, hogy csak az a készítmény hatásos, amely megszünteti az okot. Ezzel a krémmel épp így áll a helyzet!

És még magamtól hozzáteszem. Igyekezzenek több időt fordítani a mozgásra. Ezzel segítenek a szívüknek hajtani a vért. Azután. hogy kigyógyultam a visszérből, komolyan elgondolkoztam az életemen, áttértem a helyes táplálkozásra. Most a súlyom 98 kg. És nagyon büszke vagyok az eredményeimre.

Mellesleg, a fiam esküvőre fantasztikusan sikerül, én táncoltam a legtöbbet. A visszér eltűnt, és én megteszek mindent azért, hogy ne térjen vissza. Hát ilyen a történetem!

8 thoughts on “A visszéről alkotott véleményük – téves!”

 1. Az előbb beszéltem a menedzserrel, mindent érthetően elmagyarázott, a kérdéseimre válaszolt. Várom a megrendelésemet!

 2. Eddig egy másik visszér elleni krémet próbáltam. Ha jól emlékszem úgy nevezik, hogy varikosette. Tehát – nem elég, hogy borzalmas szaga van, de a hatása nulla! Csak hiába dobtam ki a pénzt. Egészen más dolog a VenumPro – hatás már néhány alkalmazás után van. A szaga kellemes, alig érezhető. Úgyhogy, mint tapasztalt ember, ezt a krémet tanácsolom.

  1. Lehet, hogy nem úgy vitte fel, ahogy kellett? Bár én a VenumPro krémen kívül semmi mást nem próbáltam)) eltelt egy hónap – nincs duzzadás, klassz!

 3. Nagyon kellemes látni ,hogy vannak ilyen nem közömbös emberek. Más segíteni magán és hallgatna, a cikk szerzője pedig megosztotta a titkát. Köszönöm!

 4. Használom ezt a krémet, egyenlőre szuper hatást – nem tapasztaltam.

   1. Egy héttel ezelőtt jött le, pár alkalommal kentem – és semmi.

    1. Hát persze! Dehát mondják, hogy a lényeg – a rendszeresség. Legalább két héten át minden nap alkalmazni kell! Egyszer felkenve pedig – nem meglepő az eredmény.Próbálja meg naponta használni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük