A visszér kezelésem története

Ha most a történetemet olvassák, akkor Önöknek is vannak értágulási tüneteik. Ez a betegség megtámadja az ember vérereit  (általában a lábakat). Gyakran észrevétlenül folyik le, bármilyen látható jel nélkül, azonban meghatározott körülmények között súlyosbodhat. Így történt velem is.

Én 46 éves vagyok, egész életemet kedvenc munkámnak szenteltem – az operátori tevékenységnek. Azonban a kolosszális tapasztalat és a számos érdekes ismeretség mellett kaptam tőle egy betegséget is – a visszeret.

Szolgálatomból adódóan nagyon sok időt töltök lábon vagy az operátori berendezés mellett ülve. Nem meglepő, hogy meg van zavarva a vérkeringés. De nem gondolkoztam volna el a visszér kezelésén, ha nem történik egy eset. Fülledt júliusi nap volt. Egy új objektumon filmeztünk, hihetetlen meleg volt. A nehéz nap után fáradtam hazamentem és lefeküdtem pihenni.  Mivel nagyon meleg volt, bekapcsoltam a légkondicionálót és nagyon hamar elaludtam.

Éles lábfájdalomra keltem fel, mintha görcsöltek volna a végtagjaim. Elkezdtem gondolkozni, hogy mi is történhetett. Végül ráfogtam a hűvösségre.

De az idő ment, a fájdalom kicsit csillapodott, de nem tűnt el.

Akkor döntöttem el, hogy szakmai segítséget kérek. Megvizsgáltak és visszeret diagnosztizáltak nálam. Az életmódom miatt a szervezetem hajlamos volt rá, s a túlfázás pedig előídézte a súlyosbodást.

Tudomást szerezve a diagnózisomról, őszintén szólva, el voltam képedve.  Hiszen előttem állt a visszér kezelése.

Az orvos elmagyarázta nekem, hogy tevékenységemből adódóan jelentősen megterhelem a szivemet. Nem meglepő, hogy a vérkeringés a lábaimban meg van zavarva, az ereim pedig elvékonyodtak.

Megtudtam, hogy lehet kikezelni a visszeret

A visszér kezelésem történeteÉrtettem, hogy a betegség munkaképtelenné tesz engem, azonban semmi képpen sem tudtam lemondani a munkámról. Ezért úgy döntöttem, hogy megtudom, hogyan kezelhető a visszér, készen álltam maximális erőfeszítéseket tenni a gyógyulás érdekében.

Sokan tanácsolták, hogy készítsek lábfürdőket – növényekkel is, ecettel is… Csak mit ki nem találtam az Interneten. De, maguk is értik, hogy minden nap félórákat áztatni a lábamat egy tálban – olyan lehetőség, amely nem mindig adatik meg.
Emellett azt is tanácsolták, hogy szedjek tablettákat, amelyek erősítik az ereket. Azonban esélyes volt, hogy elfelejtem bevenni a tablettát, emellett pedig meg kellett várni, amíg hat.

Dehát mi tudná gyorsan enyhíteni a fájdalmat és a duzzadást, s emellett nem igényelne sok időt?

Nagyon sok információt feldolgoztam, beszélgettem ismerős orvosokkal, és gyakorlatilag mindannyian a Venum Pro visszér elleni krémet tanácsolták nekem. Egyet értettem ezekkel a javaslatokkal és azonnal megrendeltem a szert.

A futár már másnap kiszállította a rendelésemet. A krém tubusban van, űrtartalma  80 ml.

A szaga szinte érezhetetlen. Az útmutatóban az állt, hogy száraz bőrre használjam és ne mossam le. Így is tettem. Az érzéseket illetően – az elején frissít, mintha hűtene, majd melegít. Egyfajta torna az érek számára. Az is klassz dolog, ha lentről felfelé masszírozzuk a lábainkat, ez segít javítani a vérkeringést.

A Venum Pro – valódi megoldás a visszér kezeléséhez

Napi szinten használtam a krémet. Az első alkalmazás után máris könnyeddséget éreztem. A lábaim megszűntek fájni, a duzzadások enyhültek.

Természetesen, ezt a momentumot meg lehet magyarázni azzal a ténnyel, hogy nem volt előrehaladott stádiumban nálam a betegség, de mégis csak kellemes érzés, maikor végre meg tud az ember szabadulni az aggasztó problémától.

A kezelési kurzusom kicsit tovább tartott, mint egy hónap. Jelenleg nem tapasztalok semmilyen kellemetlenséget, de akkor sem feledkezem meg a visszér megelőzéséről.

Ennek érdekében kontraszt zuhanyt használok, időről időre használom ugyan azt a krémet (rendeltem később még két tubussal), igyekszem többet járni gyalog (például, lépcsőzök liftezés helyett). Ehhez pedig adjuk még hozzá a házi kosztot,  a gyorséttermi kaják helyett.

Így sikerült szó szerint 5 hét alatt megszabadulnom a duzzadásoktól, fájdalomérzetektől, éjszakai görcsöktől.

A Venum Pro az alábbi funkciókat hajtja végre:

  • Közvetlenül a gyulladás gócára fejti ki a hatását, enyhíti azt.
  • Megszünteti a fájdalmat és a duzzadásokat a vérkeringés javításának útján.
  • Erősíti az érfalakat, biztosítja a szervezet rendszereinek normális működését.

Egyszóval, javaslom.

Hiszen az egészségnél nincs fontosabb. Ezért kell óvni, nem pedig fogni a fejünket, amikor a betegség már elkezdett progresszálni, mint ahogyan én tettem ezt.

2 thoughts on “A visszér kezelésem története”

  1. Nekem a Venum Pro megtetszett. Köszönet a gyártónak a természetes összetételért!

  2. Nekem 5 napig szállították a krémet. De azért nagyon kedves hölgyek vannak a call-centerben, mindent el tudnak jól magyarázni) a szertől kapott tapasztalataim pozitívak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük