A stílusos férfiak szabályai

A világban nagyon kevés tökéletesen szép ember van, de ez nem olyan fontos. Ha kinyomod a maximumot a külsődből, akkor tetszeni fogsz a környezetednek.
1. Vásárolj jó dolgokat

a stilusos ferfiak szabalyaiA megtakarítani vágyásra való törekvés általában nem kellő és rossz minőségű dolgok megvásárlásával ér véget. Elég volt vakon követni az akciókat és ösztönösen meg kell vásárolni azt, amit korábban akartál. Nincs értelme olyan ruhának, amelyik nem illik neked, még akkor is, ha most 90%-os árengedménnyel tudod megvásárolni.

2. Kényelem és magabiztosság a ruháidban

a stilusos ferfiak szabalyaiez lehet egy kosztüm, egy kardigán vagy egy szakadt farmer. Érezd magad magabiztosan abban a ruházaban, amelyet viselsz. Érezd, szokd meg. A magabiztosság teljesen  átalakítja egy férfi megjelenését, а visszahúzottság  pedig tönkreteszi a jó benyomást, függetlenül a drága kosztümtől.

3. Egy férfi illata

a stilusos ferfiak szabalyaiÁltalában a férfiak elhanyagolják az adott tényezőt, pedig hiába. A férfiak kiválasztásának egyik kritériuma a nőknél – az illat. Minden nap zuhanyozzál és ügyelj a higiéniára. Egy jó parfüm az, ami kell.

4.  A megjelenés célszerűsége

a stilusos ferfiak szabalyaiMennyire nézel ki sikeresen az adott helyen? Aktuális-e a megjelenésed az adott klubban, a strandon vagy az üzleti megbeszélésen? Válaszd az öltözékeidet a meghatározott eseteknek megfelelően és ne félj kinézni egy kicsit jobban, mint mások.

5. Gondoskodj a ruhásszekrényedről

a stilusos ferfiak szabalyaiNem csak a lábbelit kell gondozni, hanem más ruhadarabokat is. Megfelelő tárolás, a ruhadarabok gondozása és tisztítása lehetővé teszi a megőrzésüket és persze, hogy mindig kiválóan nézzél ki.

6. Stílus a funkcionalitás ellen

a stilusos ferfiak szabalyaiA funkcionalitás és a kényelem nem kell, hogy a stílus áldozataivá váljanak.
7. Emlékezz a méreteidre

a stilusos ferfiak szabalyaiA legelterjedtebb hiba egy férfi stílusában – egy mérettel nagyobb ruhadarabok. Már régen felnőttél, ezért már szégyen zsákszerű ruhákat hordani ,mintha csak az apukád ruháit öltenéd magadra.

8. Légy rendezett, de egy kicsit hanyag

a stilusos ferfiak szabalyai«meg lehet szokni a nem szép küsőt, de a rendezetlenséget – soha.» – mondta Koko Shanel. Igyekezz a megjelenésedet közel tartani a rendezettséghez, mint a hanyagsághoz. De a könnyebb hanyagság  a ruhásszekrényben „szívesen látott”.
Nyomd ki a maximumot a külsődből.

Egy st1ílusos férfi mindent tud az ápolásról és nem szégyelli ezt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük