A pénisz krém fantasztikussá teszi a szexet!

Mindannyiunknak megvannak a maga ambíciói, és életvallásai. Egyeseknek fontos, hogy rendelkezzenek jó fizetéssel, hogy a pénzügyek révén élvezetet kapjanak az élettől. Valaki a hobbijával kompenzálja a sikertelen karrierjét, s minden idejét a halászatnak, a kocsijának vagy az asztali játékoknak szenteli. És vannak olyan típusú férfiak, mint én – szeretők.

A női társaság számomra – mint a kábítószer. Készen vagyok órákon át csábítgatni a szépségeket, őszinte beszélgetésekre provokálva őket, figyelni a reakciójukat, hogyan pirulnak el. Ó, a nők – csodálatos lények!

Szeretem a dús keblűeket, de a vékonykák is szenvedélyesek tudnak lenni az ágyban. Sok nővel volt dolgom!

Igen, sok nős barátom tart engem őrült agglegény nőcsábítónak, mások irigykednek, hogy ilyen népszerűségnek örvendek a nők körében és azon gondolkoznak, hogyan  növeljék a nemi szervüket, hogy ugyan olyan sikeresek legyenek a nőknél, mint én. Igen,  a másik nevem – nőcsábász)))

Az ágyban, hogy őszinte legyek, a nők érdeklődései nem érdekelnek. Gyakran találok magamnak nőket független kapcsolatokhoz, és amint elkezdenek utalgatni valami komolyabbra, eltűnök.

De karma mégis csak létezik. És én magam is erre a horogra akadtam.

Nos, találkoztam Rozával, pár hónappal ezelőtt. Egyáltalán nem illett bele a “paramétereimbe”– magas (én szeretem a miniatűr nőket), világos barna hajú (én mindig is a sötétebbeket kedveltem), egyszóval sok mindent lehet felsorolni. Mivel fogott meg? Temperamentumával, valamilyen belső tűzzel. Bár ez a nő nagyon visszafogottan viselkedett, valami leírhatatlant vettem észre a tekintetében. Gondolom, a szavaim most úgy hangzanak, mint egy szerelmes férfié, de nem érdekel)))

Nos, megfogott engem. Lehet, hogy elérhetetlenségével, lehet, hogy karizmájával… nem tudom.

Varázslataim Rozára nem hatottak. És ez elkeserített, de közben izgalmas volt.

Már nem volt érdekes számomra más hölgyek után járni, pedig korábban egyszerre több nő csábítása normálisnak számított nálam.

De nem fogom fecsérelni az idejüket arra, hogy elmeséljem, mennyi erőfeszítést tettem, azonnal a tárgyra térek inkább. Nos, végre valahára az ágyban találtuk magunkat. És mennyire meg voltam lepődve, amikor nem tudtam kielégíteni! Igen, ez alkalommal ez volt az első számú feladatom. Hogy lehet ez, akkor tapasztalatom van, de mégsem tudok kielégíteni egy hölgyet…((

Nagyon féltem tőle, hogy  ez volt az első és az utolsó alkalmunk, ezért rábeszéltem még egy találkozóra. Egyszerűen nem tudtam elengedni!

Megosztva aggodalmaimat barátaimmal, meg voltam lepve, mennyire komolyan álltak hozzá a problémámhoz. És hárman (!) közülük a péniszkrémet ajánlották nekem.  Az elején a tanácsuk bántónak és butának tűnt nekem – normális a méretem, minek ez nekem? De kiderült, hogy ez a krém  nem csak megnagyobbítja a férfi nemi szervet, de javítja az erekciót is, növeli mindkét partner érzékenységét.

Nos, miért is ne? És megrendeltem magamnak egy csomagolást. Szerencsére, a szállítás gyors volt náluk – másnap a futár már hozta is a kenőcsöt.

Pénisz nagyobbítás, szuper erekció  – mindez a krém!

A pénisz krém fantasztikussá teszi a szexet!Miért hazudjak, minden férfi, legyen bármekkora is a pénisze, nincs ellene a pénisz nagyobbításnak. Minél nagyobb  – annál jobb, ez nem vitatott dolog.

A következő találkozó előtt  Rozával teljesen fel voltam szerelkezve.  És alig bírtam kivárni közelségünk pillanatát.

Igen, míg elment a mosdóba, hogy bepúderozza az arcát, gyorsan elővettem a krémet és felvittem. A szaga kellemes, édeskés. «Az, ami kell» – gondoltam magamban.

Amikor kedvesem visszatért, már álló pénisszel vártam rá. Meglepődött, de elmosolyodott és felém indult.

Ó! Ez fantasztikus volt. Nem csak, hogy maximum élvezetet nyújtottam neki, de még több órán át bírtam is. A barátnőm nem számított ilyenre! És ez nagyon klassz volt!

Igen, nem gondolkoztam azon, hogyan növeljem péniszem méretét, egyszerűen növeni akartam az érzéseket. De ilyen kiváló erekció mellett egysezrűen túlszárnyaltam a feladatomat.  Roza elégedett volt, számomra pedig ez a legnagyobb dicséret. Románcunk már fél éve tart. Még nem árultam el neki a titkomat))

Az Iron Gel – könnyű módszer a nemi szerv növeléséhez
Szeretnék részletesebben mesélni erről a készítményről. A fő feladata  – javítani a vérkeringést, ezzel pedig elérni a pénisz nagyobbodását, a tartós erekciót, a fantasztikus érzéseket a szex közben.

Ennek a krémnek szimbolikus megnevezése van – Iron Gel. Igen, a használat után a pénisz valóban mintha vasból lenne)))

Az összetételébe természetes komponensek tartoznak. És ez nagyon tetszik. Hiszen nem akarja az ember akármivel bekenni a büszkeségét. A barátaim garantálták ,hogy nem lesznek mellékhatások, ezért megbíztam sikeres tapasztalatukban.

Az  Iron Gel fő komponense – a ginseng kivonat. A lenyűgöző tulajdonságait mindenki ismeri. Ezt a növényt régóta tisztelik a hagyományos orvoslás követői és a képzett orvosok.

De tegyük vastagabbá a péniszünket a ginseng tartalmú krém segítségével? Könnyen! Hiszen:

  • Elősegíti a véráramlást;
  • Puhítja a bőrt, regenerálja a sejteket;
  • Tónusba hoz;
  • Elősegíti a kollagén termelődését.

Hát ez az én történetem, tapasztalt nőcsábászé hű segédjével – szuper krémmel!

5 thoughts on “A pénisz krém fantasztikussá teszi a szexet!”

  1. Nagyon sokat hallottam az Iron Gel krémről! Magam kipróbáltam – hatás valóban van. A péniszem 1 cm lett vastagabb, és az érzések is szuperek!!!

  2. Mennyi időnek kell eltelnie a használat és a nemi aktus között ?

    1. Olyan 5-10 perc elég lesz, hogy a krém hatni tudjon. Mellesleg, az előjáték is szuper vele – a barátnőm azt mondja, hogy édeskés az íze;)

  3. A ginseng – valóban szuper növény! Ilyen teát is iszom) Úgymond kettős ütés! Az erekcióm kiváló.

  4. Nekem az Iron Gel krémet a feleségem hozta) nem tudtam, hogy milyen lesz a hatás, azt mondta, hogy csupán síkosító)) Ilyen fantasztikus szexben nem volt részem ifjú korom óta!Szeretem)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük